Zorg en Zekerheid

Alle reviews

Zorg en Zekerheid

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

HEMA Zorgverzekering merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
HEMA Zorgverzekering
0 reviews

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? ...

Univé Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Univé Zorg
0 reviews

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten ...

Zorg en Zekerheid

Zorgverzekering is tegenwoordig verplicht in Nederland, maar hoe komt dat nou eigenlijk? En waar is dat besloten? In de 18e eeuw werd gebruik gemaakt van een ziekenbus, waar men geld kon geven om zo zichzelf en anderen te beschermen tegen te hoge kosten in geval van ongeval.   

De juiste zorgverzekering zorgt ervoor dat u zich comfortabel kunt voelen elke dag. Ook als er wat gebeurd bent u altijd verzekerd en beschermt u uzelf tegen hoge kosten. Daarom is het belangrijk om de juiste zorgverzekering te kiezen, zo weet u zeker dat u volledig gedekt bent.

Al snel groeide de zorgsector in Nederland, zo kwamen er steeds meer ziekenfondsen en commerciële instellingen die zorg aanbieden. In 1903 slaagde Abraham Kuyper er bijna in om zorgverzekering verplicht te maken maar voordat dit besproken kon worden in de kamer, viel het kabinet.
 
Over Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid heeft als visie om de zorg eigenlijk te voorkomen. Zij hebben verschillende initiatieven die helpen aan bijvoorbeeld gezonde voeding en voldoende beweging. Zorg en Zekerheid bieden zorg aan voor iedereen in Nederland tegen een betaalbare prijs. 

Zij bestaan al bijna 200 jaar en zijn gevestigd in Leiden, Ook hebben zij 3 verzekeringswinkels waar zij klanten helpen met het kiezen van een zorgverzekering. Zorg en Zekerheid verzorgt ook verschillende projecten, gericht op preventie van ongevallen. Lees hier bijvoorbeeld verschillende reviews over een soortgelijk bedrijf.   

Zorg en Zekerheid beweert niet alleen gericht te zijn op winst, omdat zij een ledenraad hebben en een klantenpanel. Deze ledenraad bestaat uit verzekerden die mee helpen en beslissingen binnen het bedrijf. De klantenpanel bestaat uit klanten van Zorg en Zekerheid die een paar keer per jaar mee doen aan een internet onderzoek, zo luisteren zij ook naar wat de klant wilt.

Producten en diensten Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid biedt verschillende polissen aan waaruit u kunt kiezen als klant. Alle verzekeringen zijn gebaseerd op een eigen risico van €385,- die ook aan te passen is. Verder kunt ook kiezen voor een aanvullende verzekering die meer kosten met zich mee brengt.

De basisverzekering bij Zorg en Zekerheid bestaat uit drie verschillende pakketten waarbij u ook nog eens een aanvullende verzekering bij kunt kiezen. Zij hebben de Zorg Gemak Polis, Zorg Zeker Polis en Zorg Vrij polis. De eerste is het goedkoopst en de laatste is het duurst van de drie pakketten. 

In een aanvullende verzekering kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra pakket die tandheelkunde kosten minimaliseren tegen een maandelijkse bedrag. Ook kunt u bijvoorbeeld 9 keer naar de fysio en geheel vrijblijvend voor een vaste maandelijkse bedrag. Het totaalprijs hangt af van het pakket dat u kiest.  

Complimenten, klachten of tips voor Zorg en Zekerheid
Heeft u toevallig recent een zorgverzekering afgesloten bij Zorg en Zekerheid? Dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het afsluiten van een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid.

Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Zorg en Zekerheid, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook. 

Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een verzekering afgesloten maar u was er niet tevreden mee? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust een zorgverzekering tegen de juiste prijs afsluiten bij Zorg en Zekerheid.