ErvaringenSite

  Ervaringen De Friesland Zorgverzekeraar

  De Friesland
  Zit u met de handen in het haar over uw zorgverzekering? Het is nu eenmaal verplicht en kost niet weinig. Waar zou u de verzekering het best kunnen sluiten? ErvaringenSite is er voor u om de antwoorden en tips zodanig te organiseren dat u eruit komt. U staat er niet alleen voor. We zijn een website die de ervaringen, beoordelingen en op- en aanmerkingen van andere zorgverzekerden, die reeds ervaring hebben met het sluiten van een zorgverzekering en de werkwijze van De Friesland, voor u hier opslaan. Zo krijgt u wat meer inzicht in welke zorgverzekeraar de juiste keus is. Lees hier de reviews op onze website om tot een goed doordacht besluit te komen.

  Over De Friesland
  De Friesland is een zorgverzekeringsbedrijf dat onderdeel is van Achmea-concern. De Friesland is sinds de vorige eeuw ontstaan in Friesland in 1815 met de oprichting van het onderlinge zieken- en begrafenisfonds Regt door Zee en gebruikte sinds 1990 de naam De Friesland Zorgverzekeraar. Maar in 2019 werd de naam verandert tot De Friesland. De Friesland werkt samen met andere regionale partners om haar doelen te bereiken. Zij tracht de zorg betaalbaar en toegankelijk te houden, maar ook kwalitatief te maken voor zorgbehoevenden. Haar visie is om de zorg te verbeteren en eentje bieden, die past bij uw behoefte.

  Producten en diensten vanDe Friesland
  De visie van De Friesland is om van de samenleving van Nederland de meest vitale te maken. Dat doet zij op verscheidene manieren. Ze doet meer dan alleen het verzekeren van de zorg. De Friesland heeft aandacht voor voeding, beweging en geestelijke gezondheid van burgers. Zij gaat ervan uit dat de hulpverlening moet beginnen voordat u toe bent aan het verkrijgen van zorg.

  Haar zorgaanbod omvat daarom niet alleen zorgverzekeringen zoals Basiszorgverzekeringen, aanvullende en collectieve verzekeringen, maar ook preventieve zorg. Zo richt zij zich op het bieden van hulp bij schulden met een vroeg signalering aanpak en opstapeling van problemen voorkomen met CityDeal. Zij streeft ernaar de zorg zoveel als mogelijk te voorkomen en te verminderen met Vitale Regio Fryslân en het bewegingsonderwijs te verbeteren met Sport op basisscholen en sportactiviteiten onder de gemeenschap. Maar gaat er ook van uit dat preventie en het eerder signaleren van (gezondheid)problemen de inzet van zorg geheel kan laten vervallen of minimaliseren.

  Complimenten, klachten en tips voor De Friesland
  De Friesland geeft aan dat de kwaliteit van hun dienstverlening en tevreden klanten bij hun een belangrijk onderdeel is binnen hun werk. Als u ontevreden bent met de dienstverlening of met een zorgverlener van De Friesland dan kunt u uw klacht deponeren bij hun via hun online klachtenformulier. Of u kunt schrijven naar: De Friesland, t.a.v. herbeoordelingsteam, postbus 270, 8901 BB Leeuwarden.

  Komt u er met de Friesland zelf niet uit, dan willen Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen, Kifid en het Europese ODR platform klaar om u te hulp te schieten.

  Heeft u ervaring met De Friesland? Bent u zelf cliënt bij De Friesland? Wilt u die graag delen met uw medeburgers? Dan kunt u hier bij Ervaringen.be uw reviews deponeren, waarmee u anderen, die ook een besluit moeten nemen om een zorgverzekering af te sluiten, de weg kunt wijzen.

  Indien u zelf ook zou willen weten of het een goede keus is om uw verzekeringen bij De Friesland te sluiten en zou willen lezen over ervaringen van klanten met verschillende verzekeringsmaatschappijen en met De Friesland, dan mag u ook hier op onze website, Ervaringen.be, induiken.

  Eli Iserbyt wint in Baal (DVV Verzekeringen Trofee beloften)

  De Friesland Zorgverzekeraar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Friesland Zorgverzekeraar

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Friesland Zorgverzekeraar een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De Friesland Zorgverzekeraar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Friesland Zorgverzekeraar actief?

  De Friesland Zorgverzekeraar is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Friesland Zorgverzekeraar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.