Ditzo

Alle reviews

Ditzo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Allianz Global Assistance
0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

Brand New Day merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Brand New Day
0 reviews

Verzekeringen, pensioenen, beleggen en het hele bankwezen zijn een grote en voor veel mensen erg verwarrende sector. Hoe weet je welk bedrijf betro...

Ditzo

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” vinden. Een gerust gevoel hebben, waar je ook bent en wat er ook gebeurt is immers een basisvereiste om gelukkig te zijn. Met je verzekeringen wil je geen spelletje spelen, je moet zeker weten dat je volledig gedekt bent en dat je niet in de problemen zal komen, wat er ook voorvalt. Je betaalt immers een maandelijks bedrag, en hiervoor eis je topservice. Ditzo is een online verzekeraar die allerlei soorten verzekeringen aanbiedt. Ook interesse om bij Ditzo een verzekeringspolis af te sluiten? Lees dan zeker alle reviews, besprekingen en ervaringen hier bij ErvaringenSite! Je wil toch immers zeker zijn dat je betaalt voor kwaliteit? Heb je zelf ervaring bij Ditzo, laat hier dan gerust een berichtje achter en informeer anderen over je mening.

Over Ditzo
Ditzo is een Nederlandse online verzekeringsmaatschappij. Dit bedrijf is onderdeel van ASR Nederland N.V., een beursgenoteerde verzekeraar die ook De Amersfoortse, Europeesche verzekering, Ardanta, a.s.r. en Loyalis onder beheer heeft. Ditzo is in 2007 begonnen met autoverzekeringen, en in 2008 kwamen daar nog woonhuisverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering en rechtsbijstandverzekering bij. Ditzo is een verzekeraar die alles online regelt. Je kan alle formulieren op de site invullen.

Producten en diensten van Ditzo
Ditzo biedt allerlei verzekeringen aan die je online kan aanvragen en regelen. In hun aanbod hebben ze onder andere een Zorgverzekering (met vrije keuze voor ziekenhuizen en huisartsen), Autoverzekering, Inboedelverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering (waarbij je gezin wereldwijd verzekerd is), Woonhuisverzekering​, Reisverzekering (eventuele schade aan bagage ook verzekerd), Rechtsbijstandverzekering, Uitvaartverzekering (via zusterbedrijf Ardanta) en tot slot een Overlijdensrisicoverzekering (via a.s.r, je kan je partner ook verzekeren hiermee). Ditzo heeft ook een specifieke appdie je kan installeren op je smartphone om je polis te bekijken, nota’s te declareren, zorgkosten na te gaan, stand van je eigen risico te checken, enzovoort. Voor andere specifieke gevallen zoals zwangerschap, fysiotherapie of zorg in het buitenland kan je ook een verzekering aanvragen via de site.

Ditzo geeft geen advies over welke verzekering al dan niet gepast is voor jouw situatie. Hiervoor moet je bij hun zusterbedrijf a.s.r. zijn. De klantendienst van Ditzo is 24u per dag bereikbaar en kan je bereiken via Facebook, Twitter, WhatsApp of via de site, ook als je schade wil melden of een andere aangifte wil doen.

Klachten, complimenten en tips voor Ditzo
Omdat je je verzekeraar met enorm veel zorg moet kiezen, is het erg belangrijk dat je veel onderzoek doet. Heb je zelf wat ervaringen met Ditzo opgedaan en wil je die delen met de wereld via ErvaringenSite? Laat dan zeker een bespreking achter, of het nu positief of negatief is! Denk je dat ze te duur zijn, de klantendienst niet vriendelijk, heb je problemen gehad met uitbetaald krijgen van Ditzo bij een bepaalde situatie, dan moet je dat zeker laten weten aan anderen. Het is immers van het grootste belang dat iedereen een eerlijk en objectief beeld krijgt van de diensten van Ditzo!