ErvaringenSite

  Ervaringen Ditzo

  Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” vinden. Een gerust gevoel hebben, waar je ook bent en wat er ook gebeurt is immers een basisvereiste om gelukkig te zijn. Met je verzekeringen wil je geen spelletje spelen, je moet zeker weten dat je volledig gedekt bent en dat je niet in de problemen zal komen, wat er ook voorvalt. Je betaalt immers een maandelijks bedrag, en hiervoor eis je topservice. Ditzo is een online verzekeraar die allerlei soorten verzekeringen aanbiedt. Ook interesse om bij Ditzo een verzekeringspolis af te sluiten? Lees dan zeker alle reviews, besprekingen en ervaringen hier bij ErvaringenSite! Je wil toch immers zeker zijn dat je betaalt voor kwaliteit? Heb je zelf ervaring bij Ditzo, laat hier dan gerust een berichtje achter en informeer anderen over je mening.

  Over Ditzo
  Ditzo is een Nederlandse online verzekeringsmaatschappij. Dit bedrijf is onderdeel van ASR Nederland N.V., een beursgenoteerde verzekeraar die ook De Amersfoortse, Europeesche verzekering, Ardanta, a.s.r. en Loyalis onder beheer heeft. Ditzo is in 2007 begonnen met autoverzekeringen, en in 2008 kwamen daar nog woonhuisverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering en rechtsbijstandverzekering bij. Ditzo is een verzekeraar die alles online regelt. Je kan alle formulieren op de site invullen.

  Producten en diensten van Ditzo
  Ditzo biedt allerlei verzekeringen aan die je online kan aanvragen en regelen. In hun aanbod hebben ze onder andere een Zorgverzekering (met vrije keuze voor ziekenhuizen en huisartsen), Autoverzekering, Inboedelverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering (waarbij je gezin wereldwijd verzekerd is), Woonhuisverzekering​, Reisverzekering (eventuele schade aan bagage ook verzekerd), Rechtsbijstandverzekering, Uitvaartverzekering (via zusterbedrijf Ardanta) en tot slot een Overlijdensrisicoverzekering (via a.s.r, je kan je partner ook verzekeren hiermee). Ditzo heeft ook een specifieke appdie je kan installeren op je smartphone om je polis te bekijken, nota’s te declareren, zorgkosten na te gaan, stand van je eigen risico te checken, enzovoort. Voor andere specifieke gevallen zoals zwangerschap, fysiotherapie of zorg in het buitenland kan je ook een verzekering aanvragen via de site.

  Ditzo geeft geen advies over welke verzekering al dan niet gepast is voor jouw situatie. Hiervoor moet je bij hun zusterbedrijf a.s.r. zijn. De klantendienst van Ditzo is 24u per dag bereikbaar en kan je bereiken via Facebook, Twitter, WhatsApp of via de site, ook als je schade wil melden of een andere aangifte wil doen.

  Klachten, complimenten en tips voor Ditzo
  Omdat je je verzekeraar met enorm veel zorg moet kiezen, is het erg belangrijk dat je veel onderzoek doet. Heb je zelf wat ervaringen met Ditzo opgedaan en wil je die delen met de wereld via ErvaringenSite? Laat dan zeker een bespreking achter, of het nu positief of negatief is! Denk je dat ze te duur zijn, de klantendienst niet vriendelijk, heb je problemen gehad met uitbetaald krijgen van Ditzo bij een bepaalde situatie, dan moet je dat zeker laten weten aan anderen. Het is immers van het grootste belang dat iedereen een eerlijk en objectief beeld krijgt van de diensten van Ditzo!

  Collectieve verzekeringen (economie 3 havo/vwo)

  Ditzo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ditzo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ditzo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ditzo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ditzo actief?

  Ditzo is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig, Zorg, Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ditzo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.