Hema verzekeringen

Alle reviews

Hema verzekeringen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

H
Huisvrouw
Sinds wanneer doet de hema aan verzekeringen??? Het moet niet gekker worden. Hoe kan ik deze partij nou serieus nemen die ook hema worsten verkoopt? Maar goed, ik heb dus mijn hond verzekerd bij de...Lees verder
L
Laura de Wit
beetje gek misschien om verzekeringen af te sluiten bij de Hema, maar waarom ook niet? Het is de vertrouwde service en er zit een filiaal om de hoek, das wel zo makkelijk. Zo geregeld en nie...Lees verder
S
Saskiaatje
Wij zochten een verzekering voor de caravan en toen we de Hema binnenliepen bleek dat dat daar ook gewoon kan. ik kom al jaren bji de hema dus ik vertrouw ze wel daar. En nu gaan we toch met en vei...Lees verder
A
anja
lekker makkelijk tijdens het shoppen ook meteen verzekerd voor de vakantie dekking is prima, kosten best wel laag en het ging heel makkelijk ik ben dus zeer tevreden! Lees verder
B
Belle
De verzekering van de Hema zelf zijn prima! Niet zo een ellendige verzekering waarbij je alleen maar ruzie moet maken met de maatschappij, maar juist duidelijk afspraken over de dekkingen die ook n...Lees verder

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verzekeringen van Hema, het moet niet gekker worden

  Sinds wanneer doet de hema aan verzekeringen??? Het moet niet gekker worden. Hoe kan ik deze partij nou serieus nemen die ook hema worsten verkoopt? Maar goed, ik heb dus mijn hond verzekerd bij de hema. Haha, ik wist niet dat ik dat ooit nog eens zou zeggen. Maar het is verrassend goed eigenlijk. Goede dekking voor alles dat hij uit kan halen. Dus toen ook maar met mijn man het samenlevingscontract uitgeprobeerd omdat de hondenverzekering erg makkelijk ging en ik moet je zeggen, het is geregeld en nog voor een habbekras ook. Dus nouja..prima denk ik zo.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gewoon bij de Hema verzekeren

  beetje gek misschien om verzekeringen af te sluiten bij de Hema, maar waarom ook niet?

  Het is de vertrouwde service en er zit een filiaal om de hoek, das wel zo makkelijk.

  Zo geregeld en niet duur natuurlijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voor de caravan

  Wij zochten een verzekering voor de caravan en toen we de Hema binnenliepen bleek dat dat daar ook gewoon kan. ik kom al jaren bji de hema dus ik vertrouw ze wel daar. En nu gaan we toch met en veiliger gevoel op vakantie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  reisverzekering bij de hema

  lekker makkelijk tijdens het shoppen ook meteen verzekerd voor de vakantie
  dekking is prima, kosten best wel laag en het ging heel makkelijk

  ik ben dus zeer tevreden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Top Service, online minder

  De verzekering van de Hema zelf zijn prima! Niet zo een ellendige verzekering waarbij je alleen maar ruzie moet maken met de maatschappij, maar juist duidelijk afspraken over de dekkingen die ook nagekomen worden! Ik vind alleen het online regelen heel erg onoverzichtelijk. Ik snap er nog steeds niet zo ontzettend veel van. Maar ik ben wel prima verzekerd!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Minder eng dan elders

  Hou niet van verzekeringsmannetjes om daar heen te moeten. De Hema loop je zo in en het kan zelfs ook online. Dat is veel beter.


Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

Allianz Global Assistance

0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

Jongverzekerd merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

Jongverzekerd

0 reviews

Als jongere vragen verzekeraars vaak torenhoge premies voor je verzekering, gelukkig doet Jongverzekerd dat anders. Ben je op zoek naar een autover...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

ANWB Wegenwacht

0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

FBTO

0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

Hema verzekeringen

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend van de Hema en een onderdeel van de Hema. Door het grote klantenbestand wordt er continu gekeken naar nieuwe diensten en producten om hun klanten mee te helpen. Hierom is Hema verzekeringen opgericht. Ze hebben een uitgebreid pakket aan verzekeringen waar u uit kunt kiezen. Denk hierbij aan:
•    autoverzekering
•    bromfietsverzekering
•    honden verzekering
•    katten verzekering
•    reisverzekering
•    inboedel verzekering
•    aansprakelijkheidsverzekering
•    rechtsbijstand
•    fietsverzekering
•    caravan verzekering
•    motorverzekering
•    ongevallenverzekering
•    zorgverzekering
•    tandartsverzekering

Op ErvaringenSite kunt u lezen wat anderen van Hema verzekeringen vinden. Het is vaak voor veel mensen prettig om te zien wat een ander van een bedrijf of organisatie vindt. Het is ook goed om op basis van een totaal beeld te besluiten om wel of niet in zee te gaan met een bedrijf.     

Over Hema verzekeringen
Hema staat bekend om veel kwaliteit te bieden voor een eerlijke prijs. Ook voor de Hema verzekeringen geldt dit. Het is natuurlijk belangrijk om je belangrijkste bezittingen goed te verzekeren. Het kan gaan om je huisdier, je fiets, je auto en tal van andere zaken tot zelfs je hele huis. En dat natuurlijk ook nog eens voor een zeer scherp en aantrekkelijk tarief. Wel zo fijn! 

Hema verzekeringen behoort tot de goedkoopste verzekeringen van het land. Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn en hoe ook u deze verzekeringen snel en gemakkelijk via het internet kunt afsluiten. De wereld is verandert, en de Hema verzekeringen verandert met u mee. 

 Enkele voordelen van de Hema verzekeringen: 
–  altijd de laagste premies 
–  een zeer complete en goede dekking 
–  gewone en begrijpelijke voorwaarden 
–  online afsluiten en ook online beheren 
–  dagelijks opzegbaar zonder problemen
Het is heel gemakkelijk om een verzekering bij Hema verzekeringen af te sluiten. Ook kun je alles hierna gemakkelijk via het internet beheren. Het is gemakkelijk, goed en eenvoudig! Kies daarom ook voor Hema verzekeringen. 

Diensten van hema verzekeringen
Hema verzekeringen biedt een groot aantal verschillende verzekeringen aan via het internet. Het is mogelijk om online een van de volgende verzekeringen bij hun af te sluiten:
•    autoverzekering
•    bromfietsverzekering
•    honden verzekering
•    katten verzekering
•    reisverzekering
•    inboedel verzekering
•    aansprakelijkheidsverzekering
•    rechtsbijstand
•    fietsverzekering
•    caravan verzekering
•    motorverzekering
•    ongevallenverzekering
•    zorgverzekering
•    tandartsverzekering

Klachten, tips en complimenten over en voor hema verzekeringen
Bent u ergens ontevreden over? Wilt u een klacht kwijt? Neem dan gewoon contact op met Hema verzekeringen. Op die manier kunnen ze uw klacht in behandeling nemen en kijken wat het probleem is. Misschien is er niet voldoende informatie en is een nadere uitleg belangrijk. En misschien is het zo dat Hema verzekeringen met een goede oplossing voor u komt om de klacht op te lossen. 
Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met Hema verzekeringen om een tip of een compliment achter te laten. 

Uw mening over hema verzekeringen
Bent  u een klant van Hema verzekeringen? Of bent u dat geweest? Laat dan op ErvaringenSite uw mening over hun achter om zo anderen te helpen. U helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven (zoals Hema verzekeringen) welke op ErvaringenSite vermeldt staan. Het is goed om ook de reviews te lezen van andere bedrijven voordat u bij hun een product koopt of besteld.

 

Verzekeren via de Hema een goed idee? Hoe is de service? Dat leest u bij ErvaringenSite door klanten van de Hema die u voorgingen! Vertrouw op de meningen van duizenden andere Belgen!