Jongverzekerd

Alle reviews

Jongverzekerd

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Allianz Global Assistance
0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

NKC merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
NKC
0 reviews

De NKC is één van de vele verzekering aanbieders in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in verzekeringen voor mensen die met de ...

Jongverzekerd

Als jongere vragen verzekeraars vaak torenhoge premies voor je verzekering, gelukkig doet Jongverzekerd dat anders. Ben je op zoek naar een autoverzekering? Dan moet je hier zijn! Wat klanten vinden van de service van Jongverzekerd lees je hier op ErvaringenSite! 

heb je zelf al ervaring met Jongverzekerd? Maat dan zeker een reactie achter op deze pagina! Zo help je anderen bij het maken van een beslissing. 

Over Jongverzekerd 
Jongverzekerd is een enthousiast team dat zich zorgen maakt over de onbetaalbare premies op autoverzekeringen die verzekeraars vragen aan jongeren. Jongverzekerd streeft ernaar om ieder inwonend kind een betaalbare autoverzekering aan te bieden. Het is een platform waar jonge bestuurder die op zoek zijn naar een autoverzekering aanvragen kunnen doen bij de deelnemende DVV-agenten op basis van hun woonplaats. De DVV-agenten staan klaar met kennis en een uitstekende service. Jongverzekerd is dus eigenlijk een informatieplatform want het contactformulier dat je invult wordt onmiddellijk toegewezen aan een partner die contact met je opneemt.  

Diensten van Jongverzekerd 
Op Jongverzekerd kan je als jonge bestuurder gemakkelijk informatie vinden over verschillende autoverzekeringen en Bonus/Malus. Jongeren betalen vaak gigantische premies voor verzekeringen op hun naam, bij de partners van Jongverzekerd is dat niet het geval! Als ouder bespaar je een pak op het totaalpakket want de partners staan ook klaar met kortingen en voordelen. Van de partners van Jongverzekerd mag je dit verwachten: 

- De scherpste prijs 
- Kwaliteitsvolle verzekeringen 
- 24/7 service 
- Jongerenvoordeel 
- Meer dan 200 servicepunten 


Vragen of klachten voor Jongverzekerd 
Heb je vragen of een klacht over Jongverzekerd? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier. Jongverzekerd heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Jongverzekerd? Bespaar je er een pak mee op je autoverzekering? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Jongverzekerd, op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing. 

Ben je van plan om een aanvraag in te dienen bij Jongverzekerd? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op ErvaringenSite!