18% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

R
R. De Ridder
contract voor terugbetalingLees verder
E
Emiel Aerts
Ik heb al jarenlang mijn familie verzekerd bij DVV, maar onlangs hadden we wat gedoe met de auto, rechtsbijstand en familiale verzekeringen. DVV heeft ons niet echt uit de nood geholpen en we zijn ...Lees verder
S
stan
Ik had een enorme schade aan mijn zijgevel, dak en schoorsteen door een omgevallen boom. Gelukkig stond DVV snel paraat op zondag en hoefde ik zelf niets te regelen. Bovendien kreeg ik heel snel ee...Lees verder
L
L. Leroy
Een paar maanden geleden hebben we besloten om onze verzekering via domiciliëring te regelen, maar tot nu toe loopt het allemaal stroef. Er is gebrek aan communicatie, opvolging is er amper en we b...Lees verder
E
E. Barry
Ik ben zwaar teleurgesteld in mijn ervaring met dit bedrijf. De communicatie was echt misleidend en onbetrouwbaar. Ik kreeg meerdere keren bevestiging over dingen via de telefoon, maar toen ik het ...Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tak 21 contract recuperatie

  contract voor terugbetaling


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Al mijn verzekeringen

  Ik heb al jarenlang mijn familie verzekerd bij DVV, maar onlangs hadden we wat gedoe met de auto, rechtsbijstand en familiale verzekeringen. DVV heeft ons niet echt uit de nood geholpen en we zijn uiteindelijk heel wat geld kwijtgeraakt. Zelfs toen we besloten om de diensten op te zeggen, konden we niet echt rekenen op hun hulp.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stormschade aan huis

  Ik had een enorme schade aan mijn zijgevel, dak en schoorsteen door een omgevallen boom. Gelukkig stond DVV snel paraat op zondag en hoefde ik zelf niets te regelen. Bovendien kreeg ik heel snel een eerlijke vergoeding voor alle kosten. Ik ben echt heel tevreden over de service en kan DVV zeker aanraden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Domiciliëring verzekering

  Een paar maanden geleden hebben we besloten om onze verzekering via domiciliëring te regelen, maar tot nu toe loopt het allemaal stroef. Er is gebrek aan communicatie, opvolging is er amper en we blijven maar herinneringen ontvangen. Als we bellen, worden we niet geholpen en zelfs een verkeerde factuur wordt niet gecorrigeerd. Het lijkt alsof ze totaal geen interesse hebben in onze situatie. We zijn het beu en raden anderen sterk af om met dit bedrijf in zee te gaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte communicatie

  Ik ben zwaar teleurgesteld in mijn ervaring met dit bedrijf. De communicatie was echt misleidend en onbetrouwbaar. Ik kreeg meerdere keren bevestiging over dingen via de telefoon, maar toen ik het zwart op wit had, bleek het helemaal anders te zijn. Dit is echt niet professioneel en ik zal hier nooit meer iets aankopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn verzekering bij een bepaald bedrijf

  Verzekerd zijn bij deze maatschappij is echt een nachtmerrie! Het agentschap en de bemiddelaar behandelen je totaal onprofessioneel en zorgen gewoon voor nog meer problemen. Ze geven verkeerde informatie, verbergen dingen en proberen onder hun verplichtingen uit te komen. Het zorgt echt voor veel frustratie, materiële schade en negatieve gevoelens. Ik zal echt nooit meer een verzekering bij hen afsluiten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanrijding met mijn geparkeerde auto

  Wat een gedoe zeg! Mijn auto stond keurig geparkeerd en toch werd ik aangereden. DVV's service liet echt te wensen over. Ik kreeg geen vervangwagen, wat voor mij heel lastig was omdat ik zelfstandig ben. Hierdoor moest ik zelf kosten maken en kreeg geen enkele hulp van DVV. Ik ben teleurgesteld in hun onkunde en gebrek aan service. Ik zou ze niet aanbevelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autoverzekering

  Ik had gehoord van DVV en dacht dat het een goede keuze zou zijn voor mijn autoverzekering. Maar eerlijk gezegd viel het me tegen. De zaakvoerder leek heel vriendelijk, maar eigenlijk was hij allesbehalve sympathiek en maakte hij telkens fouten. Het personeel leek eigenlijk beter op de hoogte dan hij, en wanneer hij dat doorhad, werden ze gewoon aan de deur gezet. Het feit dat hij nog steeds zijn zaak draaiende kan houden ondanks zijn twijfelachtige gedrag zegt genoeg over DVV. Mijn ervaring met DVV was niet echt top en ik denk niet dat ik snel zal teruggaan naar deze verzekeraar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verschillende verzekeringen

  Vele verzekeringen bij hun lopen. meer dan 15 jaar goed betaald en dan als je ze echt nodig hebt draaien ze het roerende of onroerende gedeelte volledig om naar hun eigen voordelen. Expert gestuurd van hun die al goed in het oor was gefluisterd dat hij moest zorgen dat het niet op hun kon verhaald worden. Normaal moet die toch neutraal blijven. Kwam neer op een jacuzzi die door hun aanzien wordt als onroerend omdat hij onroerend wordt als er al water in zit door het gewicht. Eerst was de uitleg van de verzekeraar dat hij roerend was geweest als hij niet was ingebouwd. Er is zelfs niet gekeken door de expert of die effectief vast zit in de grond. Dit spreekt elkaar toch wel volledig tegen. Hoofdkantoor gebeld en zeer onprofessioneel en onvriendelijk. Zeiden dat wij toch wel overdrijven en wraen zeer denigrerend. Ga er weg met alles.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  verzekeraar

  Ronduit de slechtste verzekeraar op de markt. Toont geen ondersteuning in je dossier en weigert loyaal om te gaan met zijn klanten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autoverzekering

  Na inmiddels 8 jaar een autoverzekering te hebben was de prijs hiervan bij de goedkoopste van allemaal totdat je een ongeval tegenkomt waarvan je pas merkt hoe slecht de service en communicatie is. Wacht reeds 10 maanden al voor de uitbetaling van de schade waarbij ze zelfs de basis service van touring (die bij elke verzekering inbegrepen is) op eigen kosten trachten te geven, die ze na 2 maanden dan toch hebben terugbetaalt waarvoor je zelf het initiatief moet nemen omdat je er anders toch niets van hoort.

  Verdict: Als je niets oploopt en alleen je rekeningen tijdig betaalt heb je geen zorgen, maar wanneer er sprake is van een schadegeval kun je als klant alles zelf zitten oplossen waarbij je na de zoveelste telefoon naar DVV nog steeds het besef te hebben dat je na een paar weken je er terug contact mee zult moeten opnemen.


Anderen bekeken ook