ErvaringenSite

  Ervaringen DVV

  Een goede verzekering nodig? Aan het kijken om te sparen en te beleggen? DVV regelt het allemaal voor je! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van DVV lees je hier op ErvaringenSite.

  Heb je zelf ervaring met DVV? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het nemen van een beslissing en weten ze meteen wat ze mogen verwachten van DVV.

  Over DVV

  DVV, vroeger meer bekend onder de naam De Volksverzekering, is een verzekeringsmaatschappij onder Belfius Verzekeringen. In Wallonië werkt DVV onder de naam 'Les AP'. De verzekeringsmaatschappij werd in 1929 opgericht. In de beginjaren bood DVV enkel brand- en ongevallenverzekeringen aan maar dit werd later uitgebreid met levensverzekeringen, autoverzekeringen, pensioensparen, groepsverzekeringen en spaarformules. DVV heeft zo'n 300 kantoren dus ze zijn altijd bij je in de buurt.


  De geschiedenis van DVV

  Diensten van DVV

  Bij DVV kan je terecht voor verzekeringen en spaar- en beleggingsopties. Onder verzekeringen vind je verschillende categorieën zoals wonen, auto, fiets & motor, gezin, reizen, vereniging, ziekte en ongevallen, overlijden en rechtsbijstand. Je vindt er dus verzekeringen voor alle mogelijke situaties. Bij sparen en beleggen kan je terecht voor pensioensparen, langetermijnspraren, beleggen, sparen voor je kind(eren) en meer.

  Vragen of klachten voor DVV

  Heb je vragen of een klacht over DVV? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, telefoon of via een invulformulier die je op de website kan vinden. >Je kan ook rechtstreeks je DVV-consulent bereiken, die gegevens vind je op de briefwisseling of je kan langsgaan in het dichtstbijzijnde kantoor van DVV. Je krijgt er dan zo snel mogelijk antwoord! DVV heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met DVV? Hebben ze het beste aanbod verzekeringen? Word je er goed bijgestaan? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van DVV. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je verzekering te nemen bij DVV? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  DVV
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  verzekeraar

  Ronduit de slechtste verzekeraar op de markt. Toont geen ondersteuning in je dossier en weigert loyaal om te gaan met zijn klanten.

  Door: evi de cock15-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Autoverzekering

  Na inmiddels 8 jaar een autoverzekering te hebben was de prijs hiervan bij de goedkoopste van allemaal totdat je een ongeval tegenkomt waarvan je pas merkt hoe slecht de service en communicatie is. Wacht reeds 10 maanden al voor de uitbetaling van de schade waarbij ze zelfs de basis service van touring (die bij elke verzekering inbegrepen is) op eigen kosten trachten te geven, die ze na 2 maanden dan toch hebben terugbetaalt waarvoor je zelf het initiatief moet nemen omdat je er anders toch niets van hoort.

  Verdict: Als je niets oploopt en alleen je rekeningen tijdig betaalt heb je geen zorgen, maar wanneer er sprake is van een schadegeval kun je als klant alles zelf zitten oplossen waarbij je na de zoveelste telefoon naar DVV nog steeds het besef te hebben dat je na een paar weken je er terug contact mee zult moeten opnemen.

  Door: Frederik14-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over DVV

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DVV een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over DVV. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DVV actief?

  DVV is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Huis, Overig, Zorg, Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DVV gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.