DVV

Alle reviews

DVV

33% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Kurt Celis
Vele verzekeringen bij hun lopen. meer dan 15 jaar goed betaald en dan als je ze echt nodig hebt draaien ze het roerende of onroerende gedeelte volledig om naar hun eigen voordelen. Expert gestuurd...Lees verder
E
evi de cock
Ronduit de slechtste verzekeraar op de markt. Toont geen ondersteuning in je dossier en weigert loyaal om te gaan met zijn klanten. Lees verder
F
Frederik
Na inmiddels 8 jaar een autoverzekering te hebben was de prijs hiervan bij de goedkoopste van allemaal totdat je een ongeval tegenkomt waarvan je pas merkt hoe slecht de service en communicatie is....Lees verder

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verschillende verzekeringen

  Vele verzekeringen bij hun lopen. meer dan 15 jaar goed betaald en dan als je ze echt nodig hebt draaien ze het roerende of onroerende gedeelte volledig om naar hun eigen voordelen. Expert gestuurd van hun die al goed in het oor was gefluisterd dat hij moest zorgen dat het niet op hun kon verhaald worden. Normaal moet die toch neutraal blijven. Kwam neer op een jacuzzi die door hun aanzien wordt als onroerend omdat hij onroerend wordt als er al water in zit door het gewicht. Eerst was de uitleg van de verzekeraar dat hij roerend was geweest als hij niet was ingebouwd. Er is zelfs niet gekeken door de expert of die effectief vast zit in de grond. Dit spreekt elkaar toch wel volledig tegen. Hoofdkantoor gebeld en zeer onprofessioneel en onvriendelijk. Zeiden dat wij toch wel overdrijven en wraen zeer denigrerend. Ga er weg met alles.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  verzekeraar

  Ronduit de slechtste verzekeraar op de markt. Toont geen ondersteuning in je dossier en weigert loyaal om te gaan met zijn klanten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autoverzekering

  Na inmiddels 8 jaar een autoverzekering te hebben was de prijs hiervan bij de goedkoopste van allemaal totdat je een ongeval tegenkomt waarvan je pas merkt hoe slecht de service en communicatie is. Wacht reeds 10 maanden al voor de uitbetaling van de schade waarbij ze zelfs de basis service van touring (die bij elke verzekering inbegrepen is) op eigen kosten trachten te geven, die ze na 2 maanden dan toch hebben terugbetaalt waarvoor je zelf het initiatief moet nemen omdat je er anders toch niets van hoort.

  Verdict: Als je niets oploopt en alleen je rekeningen tijdig betaalt heb je geen zorgen, maar wanneer er sprake is van een schadegeval kun je als klant alles zelf zitten oplossen waarbij je na de zoveelste telefoon naar DVV nog steeds het besef te hebben dat je na een paar weken je er terug contact mee zult moeten opnemen.


Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Allianz Global Assistance
0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

Jongverzekerd merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Jongverzekerd
0 reviews

Als jongere vragen verzekeraars vaak torenhoge premies voor je verzekering, gelukkig doet Jongverzekerd dat anders. Ben je op zoek naar een autover...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

DVV

Een goede verzekering nodig? Aan het kijken om te sparen en te beleggen? DVV regelt het allemaal voor je! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van DVV lees je hier op ErvaringenSite.  

Heb je zelf ervaring met DVV? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het nemen van een beslissing en weten ze meteen wat ze mogen verwachten van DVV.  

Over DVV 
DVV, vroeger meer bekend onder de naam De Volksverzekering, is een verzekeringsmaatschappij onder Belfius Verzekeringen. In Wallonië werkt DVV onder de naam 'Les AP'. De verzekeringsmaatschappij werd in 1929 opgericht. In de beginjaren bood DVV enkel brand- en ongevallenverzekeringen aan maar dit werd later uitgebreid met levensverzekeringen, autoverzekeringen, pensioensparen, groepsverzekeringen en spaarformules. DVV heeft zo'n 300 kantoren dus ze zijn altijd bij je in de buurt.  


Diensten van DVV 
Bij DVV kan je terecht voor verzekeringen en spaar- en beleggingsopties. Onder verzekeringen vind je verschillende categorieën zoals wonen, auto, fiets & motor, gezin, reizen, vereniging, ziekte en ongevallen, overlijden en rechtsbijstand. Je  vindt er dus verzekeringen voor alle mogelijke situaties. Bij sparen en beleggen kan je terecht voor pensioensparen, langetermijnspraren, beleggen, sparen voor je kind(eren) en meer.  

Vragen of klachten voor DVV 
Heb je vragen of een klacht over DVV? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, telefoon of via een invulformulier die je op de website kan vinden. >Je kan ook rechtstreeks je DVV-consulent bereiken, die gegevens vind je op de briefwisseling of je kan langsgaan in het dichtstbijzijnde kantoor van DVV. Je krijgt er dan zo snel mogelijk antwoord! DVV heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met DVV? Hebben ze het beste aanbod verzekeringen? Word je er goed bijgestaan? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van DVV. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 

Ben je van plan om je verzekering te nemen bij DVV? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!