ErvaringenSite

  Ervaringen DVV

  Een goede verzekering nodig? Aan het kijken om te sparen en te beleggen? DVV regelt het allemaal voor je! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van DVV lees je hier op ErvaringenSite.

  Heb je zelf ervaring met DVV? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het nemen van een beslissing en weten ze meteen wat ze mogen verwachten van DVV.

  Over DVV

  DVV, vroeger meer bekend onder de naam De Volksverzekering, is een verzekeringsmaatschappij onder Belfius Verzekeringen. In Wallonië werkt DVV onder de naam 'Les AP'. De verzekeringsmaatschappij werd in 1929 opgericht. In de beginjaren bood DVV enkel brand- en ongevallenverzekeringen aan maar dit werd later uitgebreid met levensverzekeringen, autoverzekeringen, pensioensparen, groepsverzekeringen en spaarformules. DVV heeft zo'n 300 kantoren dus ze zijn altijd bij je in de buurt.


  De geschiedenis van DVV

  Diensten van DVV

  Bij DVV kan je terecht voor verzekeringen en spaar- en beleggingsopties. Onder verzekeringen vind je verschillende categorieën zoals wonen, auto, fiets & motor, gezin, reizen, vereniging, ziekte en ongevallen, overlijden en rechtsbijstand. Je vindt er dus verzekeringen voor alle mogelijke situaties. Bij sparen en beleggen kan je terecht voor pensioensparen, langetermijnspraren, beleggen, sparen voor je kind(eren) en meer.

  Vragen of klachten voor DVV

  Heb je vragen of een klacht over DVV? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, telefoon of via een invulformulier die je op de website kan vinden. >Je kan ook rechtstreeks je DVV-consulent bereiken, die gegevens vind je op de briefwisseling of je kan langsgaan in het dichtstbijzijnde kantoor van DVV. Je krijgt er dan zo snel mogelijk antwoord! DVV heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met DVV? Hebben ze het beste aanbod verzekeringen? Word je er goed bijgestaan? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van DVV. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je verzekering te nemen bij DVV? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  DVV
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DVV

  Uw beoordeling

  FAQ