Partena

Alle reviews

Partena

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

Ditzo

0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

FBTO

0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

HEMA Zorgverzekering merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

HEMA Zorgverzekering

0 reviews

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? ...

Univé Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

Univé Zorg

0 reviews

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten ...

Partena

Hoe betrouwbaar zijn verzekeringsmaatschappijen die hun polissen en diensten op het internet aanbieden? Met een groeiend aantal bedrijven dat verzekeringen aanbiedt is die vraag maar op een manier te beantwoorden. Lees reviews van andere consumenten! Het is tegenwoordig de manier waarop klanten elkaar informeren waardoor steeds meer mensen er gebruik van maken. Omdat wij weten hoe belangrijk ze zijn bieden wij je deze review geheel vrijblijvend op onze website. Op die manier kun je onderzoeken wat anderen te melden hebben en wat zij van het aanbod aan verzekeringen vinden. Zo kom je vanzelf terecht bij de maatschappijen die het beste bij jouw wensen en eisen passen. Maak er dus verstandig gebruik van!

Over Partena
Partena is een onafhankelijk ziekenfonds met meerdere vestigingen in België. Deze instelling maakt deel uit van de Landsbond van Onafhankelijke Ziekenfondsen, 1 van de 5 landsbonden die er in België bestaan. De organisatie biedt klanten zoals jij diverse mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur bellen of een videogesprek voeren met de medewerkers, je kunt een kantoor bezoeken of een e-mail sturen. Daarnaast kun je gebruik maken van de chatbot of de veel gestelde vragenlijst. Verder biedt de site aanbevelingen, tips en hulpmiddelen over hoe je gezonder en beter kunt leven. Verder zijn er nog e-books beschikbaar over verschillende onderwerpen zoals zwangerschappen, gezonde voeding en goede nachtrust.

De producten van Partena
Als nieuwe klant van Partena kun je op de site van deze verzekeraar direct laten berekenen hoeveel premie je gaat betalen voor de verzekering die je nodig hebt. Natuurlijk biedt het bedrijf de wettelijke ziekteverzekering maar daarnaast zijn er ook andere polissen af te sluiten waaronder een ziekenhuisverzekering, een tandverzekering of medische reisbijstand. Ben je al klant van Partena? Dan kun je de site gebruiken om naast medische kosten te declareren ook gebruik te maken van andere diensten die aangeboden worden. Je krijgt bijvoorbeeld begeleiding bij het sporten en bewegen, gezinszorg en verblijf in het buitenland. Bovendien biedt Partena kinderkampen voor jonge kinderen en tieners zodat ze spelenderwijs kunnen leren.

Reviews over Partena
Ben je al klant van deze verzekeringsmaatschappij? Dan kun jij ons helpen ons doel te bereiken. Wij willen namelijk door het tonen van zoveel mogelijk reviews laten zien hoe Partena werkelijk met klanten omgaat. Hoe betrouwbaar is het bedrijf echt? Door een review over deze verzekeraar op onze website te publiceren maak je deel uit van wat wij willen bereiken. Wat dat precies is? Een eerlijk, duidelijk en realistisch beeld over de werkwijze van Partena. Daarom verzoeken we je om in jouw beoordeling zo diep mogelijk in te gaan op de manier waarop jij je als klant behandeld voelt. Hoe goed is een verzekering van deze aanbieder nu echt? Hoe makkelijk kun je kosten declareren en terugvorderen? Worden de mooie verkooppraatjes waar gemaakt of zijn er ook nadelen verbonden aan de polissen van Partena? Help daarom ons en anderen door een paar minuten van je tijd te besteden om die review te plaatsen.