Canal Digitaal

Alle reviews

Canal Digitaal

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ziggo merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Ziggo
0 reviews

Snel en betrouwbaar internet is iets dat we allemaal wel graag willen hebben. Vandaag de dag zitten er steeds meer Nederlanders dagelijks online, e...

Vimeo merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Vimeo
0 reviews

Vimeo is een website/platform waar gebruikers van de site video's kunnen uploaden, delen en bekijken. Voor het uploaden van de video's moet men ech...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

Mejane.com merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Mejane.com
3 reviews

Wat anderen zeggen over Mejane.com. Mejane.com is een video on demand site. Je kunt het zien als een videotheek (tegenwoordig natuurlijk met dvd&rs...

Canal Digitaal

Series, films en documentaires kijken op de oude manier is verleden tijd. Weg zijn de dagen dat je nog op een bepaalde dag op een specifiek moment je televisie moest aanzetten om je favoriete programma of film te zien. Digitale televisie, uitgesteld kijken, programma’s opnemen, streamen, vandaag de dag is het alomtegenwoordig. Ook Canal Digitaal biedt dit aan. Dit is een Nederlandse aanbieder van satelliettelevisie, TV-gemist, buitenlandse zenders, en allerlei andere verwante diensten. Bij een dergelijke dienst kan er uiteraard zeer veel mislopen. De verbinding kan traag zijn of voortdurend wegvallen, je favoriete programma’s kunnen uit het aanbod worden genomen, je antenne kan voortdurend stuk gaan,.. De potentiële problemen zijn veelvoudig en kunnen je erg dwars liggen! Hierdoor is het van het zo enorm belangrijk dat je je zo goed mogelijk informeert op voorhand, voordat je een contract voor een aantal jaren afsluit. Lees alle reviews, besprekingen en ervaringen met Canal Digitaal hier bij ErvaringenSite en je weet meteen veel beter waar je aan toe bent!

Over Canal Digitaal
Canal Digitaal is opgericht in 1996 onder de naam MultiChoice en biedt allerlei diensten aan om televisieprogramma’s en films te bekijken, via het internet en via het satellietnetwerk van SES Astra. Canal Digitaal zelf is een Nederlands bedrijf en maakt onderdeel uit van Vivendi/Canal+ sinds 2019, via de in Luxemburg gevestigde M7 Group. Het huidige Canal Digitaal is ontstaan na de overname door Canal+ (Canal is Frans voor kanaal).

Producten en diensten van Canal Digitaal
Zoals eerder gezegd kan je bij Canal Digitaal terecht voor allerlei digitale televisie- en filmdiensten. De meest prominente dienst is TV Thuis, televisiekijken via satelliet. Hiermee kan je gewoon tv-programma’s bekijken, denk aan Nederlands nieuws, amusementsprogramma's, en sportkanalen. Er zijn ook specifieke kanalen voor documentaires, erotiek, comedy, muziek, cultuur, enzovoort. Je krijgt ook toegang tot buitenlandse zenders zoals FOX, RTL 4 en Disney. Wat betreft speciale digitale diensten moet je denken aan TV Gemist, opnemen van films en programma’s, de mogelijkheid om op meerdere schermen te kijken (denk aan Smartphone, televisie, tablet), Live TV pauzeren, en Begin Gemist. Hiernaast is het ook mogelijk om Nederlandse TV te bekijken doorheen Europa. Om Canal Digitaal te kunnen gebruiken heb je een schotelantenne met ontvangstkop, een satellietontvanger en een CanalDigitaal-smartcard nodig. Canal Digitaal heeft ook nog andere diensten zoals TV Op Vakantie en TV via de TV-app. Als je niet tevreden bent kan je gebruik maken van een 14-dagen-geld-teruggarantie. Je kan betalen voor hun diensten via PayPal, MasterCard, Visa, Maestro of iDeal.

Klachten, complimenten en tips voor Canal Digitaal
Kijk je zelf ook via Canal Digitaal? Ben je tevreden van hun diensten, of zijn er bepaalde zaken die je niet bevallen? Met een dergelijke dienst kan er immers zoveel mislopen! Laat het horen aan de wereld wat jouw ervaringen met Canal Digitaal waren. Help anderen die aan het overwegen zijn of ze deze dienst gaan aanschaffen om te beslissen of dit een goed idee is of niet. Deel jouw mening en laat een review van Canal Digitaal achter hier bij ErvaringenSite!