Ziggo

Alle reviews

Ziggo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
GSMLoket
2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Ziggo

Snel en betrouwbaar internet is iets dat we allemaal wel graag willen hebben. Vandaag de dag zitten er steeds meer Nederlanders dagelijks online, en zeker met de Coronacrisis is dit aantal nog ferm toegenomen. Ook digitale televisie en telefonie zijn in opkomst. In Nederland zijn er veel aanbieders van dergelijke diensten. Ziggo is er eentje van. Hoe weet nu welke voorziener van kabeldiensten de beste is voor jouw situatie? Je moet dan al alle voorzieners tegen elkaar beginnen afwegen en alle voor- en nadelen bekijken. Wat betreft Ziggo kunnen we je zeker aanraden om alle ervaringen van Ziggo-gebruikers hier te lezen op ErvaringenSite. De informatie die je online van de voorziener zelf kan vinden is immers vaak bevooroordeeld, maar de reviews hier op de site schijnen een helder, objectief en eerlijk licht op dit bedrijf. Informeer je dus zo goed mogelijk!

Over Ziggo
Ziggo is de grootste voorziener van kabeldiensten in Nederland. In hun aanbod zitten digitale televisie, internet en telefoondiensten, voor particulieren zowel als voor commerciële zaken. Ziggo als bedrijf is redelijk jong, en werd gelanceerd in 2008. Dit ten gevolge van een fusie tussen Multikabel, @Home en Casema. Later in 2015 kwam er dan nog een fusie met UPC Nederland. In 2012 kwam Ziggo op de beurs NYSE Euronext. In 2014 nam Liberty Global Ziggo over, waarna Ziggo een Nederlandse Besloten Vennootschap werd onder de naam Ziggo Holding B.V.. Tot slot, in 2016 werd Ziggo gefuseerd met het Britse Vodafone.

Producten en diensten van Ziggo
Ziggo is vooral actief in de wereld van internet, telefonie en televisie. Bij hun internetdiensten kan je kiezen tussen een aantal pakketten, waarbij de prijs vooral afhangt van de snelheid van het internet en de opties die je erbij neemt. Denk dan aan SmartWifi, waarmee je internet automatisch naar andere frequenties en wifi-punten schakelt, net als het wifigebruik in je huis verdeelt. Het internet van Ziggo komt standaard met Safe Online, wat naast een virusscanner ook een malware, spyware en worm- beschermingsdienst is. Hiernaast kan je ook allerlei premiums aanschaffen, zoals Wifiboosters en een mobiele hotspot. Een overstapservice is ook mogelijk.  Wat betreft hun televisiediensten kan je onder andere digitale tv nemen, Ziggo Sport, online tv met Ziggo GO, enzovoort. Additionele opties zijn terugkijken via hun TV Start met een Mediabox, allerlei extra zenders, interactieve tv... De telefoniekant van Ziggo is vooral via Vodafone geregeld. Je krijgt gratis nummerbehoud en overstapservice. Tot slot biedt Ziggo ook allerlei combinatiepakketten aan, waarbij je al hun diensten in 1 pakket kan nemen.

Klachten, complimenten en tips voor Ziggo
Ziggo is actief in een markt waar mensen erg goede kwaliteit eisen. Internet, televisie en telefonie zijn enorm belangrijk voor iedereen, dus is het van het grootste belang dat je hier op ErvaringenSite laat weten wat jouw ervaringen met Ziggo waren. Ben je er tevreden over, of voel je je belazerd door hun diensten? Bieden ze goede kwaliteitstelevisie aan, snel internet met een goede klantendienst? Jouw mening en bespreking tellen, dus aarzel niet om er hier honderduit over te vertellen!