Solcon

Alle reviews

Solcon

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

T Mobile merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
T Mobile
0 reviews

T mobile is een telecomaanbieder op de Nederlandse markt. T mobile heeft verschillende dochterbedrijven; Tele2 en Ben zijn onderdeel van T mobile N...

Ziggo merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Ziggo
0 reviews

Snel en betrouwbaar internet is iets dat we allemaal wel graag willen hebben. Vandaag de dag zitten er steeds meer Nederlanders dagelijks online, e...

Mobiel.nl merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Mobiel.nl
0 reviews

Wil je mobiele abonnementen of smartphones vergelijken en kopen? Mobiel.nl zegt je wegwijs te kunnen maken in het mobiele aanbod, zodat je zelf een...

T Mobile Thuis merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
T Mobile Thuis
0 reviews

T Mobile Thuis is een onderdeel van T Mobile een aanbieder op de Nederlandse markt voor internet en telefonie. T Mobile is eigenaar van de volgende...

Solcon

Het internet is eigenlijk een wonderbaarlijk middel als we even stilstaan en kijken hoe het werkt. In 1950 was men voor het eerst succesvol om een intranet verbinding op te zetten, waarbij twee computer in dezelfde ruimte met elkaar konden communiceren. Dat wordt tegenwoordig ook wel een LAN verbinding genoemd     

Heeft u de juiste internetprovider op dit moment? Het internet gaat razendsnel en misschien moet u eens kijken of u wel met de tijd mee gaat. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende internet providers.

In 1969 werd internet officieel voor het eerst gebruikt, maar niet door iedereen. Internet was alleen beschikbaar voor studenten en defensie. In de jaren 90 werd het internet publiek gemaakt en kon iedereen er gebruik van maken. Internet werd pas razendsnel sinds het jaar 2000, daarvoor was het nog wel traag.
 
Over Solcon
Solcon is internetprovider maar biedt ook televisie en bellen aan. Solcon legt meer de nadruk op privacy en bescherming tegen internetcriminelen. Zij weten namelijk dat het makkelijk is om tegenwoordig een slachtoffer te zijn door het internet en spelen daarop in.    

Solcon beweert ook ISO 27001 gecertificeerd te zijn en dat betekent eigenlijk dat u gegevens veilig zijn bij Solcon. Zij gaan zorgvuldig om met u privacy en uw gegevens worden nooit zomaar met derden gedeeld. Lees hier meer reviews over verschillende bedrijven.    

Met de multimedia filter biedt Solcon bescherming tegen verschillende hackers die gebruik maken van bijvoorbeeld ransomware, malware en phishing. Al deze methodes worden gebruikt om u gegevens te achterhalen, maar door de filter wordt het hackers moeilijker gemaakt.

Producten en diensten Solcon
Solcon heeft voor zowel particulier als zakelijk dezelfde producten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit totaal-pakketten of alleen internet. Onder internet vindt u verschillende vormen van aansluiting en kunt u kiezen welke bij u van toepassing is.  

Zij bieden bijvoorbeeld ook glasvezel aan, dat is razendsnel internet en meestal bedoeld voor bedrijven. Maar u kunt ook kiezen voor DSL aansluiting wat overigens ook snel is. Zij hebben ook een TV dienst, waarbij u online TV kunt kijken. 

Solcon heeft ook extra televisiezenders tegen extra kosten. U kunt ook kiezen voor vast bellen bij Solcon en op de website vindt u alle tarieven daarvoor. U kunt ook eerst advies vragen of kijken onder ‘Keuzehulp Internet’. U wordt vervolgens geholpen door een specialist die precies weet wat u nodig heeft.   

Complimenten, klachten of tips voor Solcon
Heeft u toevallig recent een internet abonnement afgesloten bij Solcon? Dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten bij het aanschaffen van een internet pakket.

Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Solcon, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook. 

Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een pakket aangeschaft en het is niet naar u verwachting? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust gebruik maken van internet bij Solcon.