ErvaringenSite

  Ervaringen Solcon

  Het internet is eigenlijk een wonderbaarlijk middel als we even stilstaan en kijken hoe het werkt. In 1950 was men voor het eerst succesvol om een intranet verbinding op te zetten, waarbij twee computer in dezelfde ruimte met elkaar konden communiceren. Dat wordt tegenwoordig ook wel een LAN verbinding genoemd

  Heeft u de juiste internetprovider op dit moment? Het internet gaat razendsnel en misschien moet u eens kijken of u wel met de tijd mee gaat. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende internet providers.

  In 1969 werd internet officieel voor het eerst gebruikt, maar niet door iedereen. Internet was alleen beschikbaar voor studenten en defensie. In de jaren 90 werd het internet publiek gemaakt en kon iedereen er gebruik van maken. Internet werd pas razendsnel sinds het jaar 2000, daarvoor was het nog wel traag.

  Over Solcon

  Solcon is internetprovider maar biedt ook televisie en bellen aan. Solcon legt meer de nadruk op privacy en bescherming tegen internetcriminelen. Zij weten namelijk dat het makkelijk is om tegenwoordig een slachtoffer te zijn door het internet en spelen daarop in.

  Solcon beweert ook ISO 27001 gecertificeerd te zijn en dat betekent eigenlijk dat u gegevens veilig zijn bij Solcon. Zij gaan zorgvuldig om met u privacy en uw gegevens worden nooit zomaar met derden gedeeld. Lees hier meer reviews over verschillende bedrijven.

  Met de multimedia filter biedt Solcon bescherming tegen verschillende hackers die gebruik maken van bijvoorbeeld ransomware, malware en phishing. Al deze methodes worden gebruikt om u gegevens te achterhalen, maar door de filter wordt het hackers moeilijker gemaakt.

  How Globe Telecom is driving digital innovation with no-code development

  Producten en diensten Solcon

  Solcon heeft voor zowel particulier als zakelijk dezelfde producten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit totaal-pakketten of alleen internet. Onder internet vindt u verschillende vormen van aansluiting en kunt u kiezen welke bij u van toepassing is.

  Zij bieden bijvoorbeeld ook glasvezel aan, dat is razendsnel internet en meestal bedoeld voor bedrijven. Maar u kunt ook kiezen voor DSL aansluiting wat overigens ook snel is. Zij hebben ook een TV dienst, waarbij u online TV kunt kijken.

  Solcon heeft ook extra televisiezenders tegen extra kosten. U kunt ook kiezen voor vast bellen bij Solcon en op de website vindt u alle tarieven daarvoor. U kunt ook eerst advies vragen of kijken onder ‘Keuzehulp Internet’. U wordt vervolgens geholpen door een specialist die precies weet wat u nodig heeft.

  Complimenten, klachten of tips voor Solcon

  Heeft u toevallig recent een internet abonnement afgesloten bij Solcon? Dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten bij het aanschaffen van een internet pakket.

  Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Solcon, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook.

  Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een pakket aangeschaft en het is niet naar u verwachting? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust gebruik maken van internet bij Solcon.

  Solcon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Solcon

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Solcon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Solcon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Solcon actief?

  Solcon is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-1-pakket

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Solcon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.