100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
Leon De Clercq
De website builder is echt super makkelijk te gebruiken. Als je hulp nodig hebt, kan je gewoon chatten of mailen met de helpdesk en zij zullen je snel helpen! Helaas kan je geen animaties toevoegen...Lees verder
M
Marcel van Duijn
Je betaalt bij one.com niet veel voor je hosting. Dan kan je ook niet al te veel verwachten. Het hangt er maar erg van af wat je precies nodig hebt. Als je een kleine pagina in de lucht moet houden...Lees verder
Y
yanis
Ik was echt onder de indruk van wat ik kreeg bij One! Een gratis website die een jaar lang gehost wordt en mijn eigen email domein voor amper iets. Eerst was ik sceptisch, het leek te mooi om waar ...Lees verder
L
loïc
Mijn domein moest verhuisd worden en Proximus BE kon me niet helpen. Ik had een afspraak gemaakt, maar ze belden me niet op. Gelukkig heeft One.com een eenvoudige site en hebben ze me goed geholpen...Lees verder
M
M. Cornet
Dankzij de gratis proefperiode kon ik checken of het me zou lukken om een website te bouwen met websitebuilder. Toen ik het pakket kocht kon ik gewoon verder gaan want mijn werk van de proefperiode...Lees verder

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  website builder

  De website builder is echt super makkelijk te gebruiken. Als je hulp nodig hebt, kan je gewoon chatten of mailen met de helpdesk en zij zullen je snel helpen! Helaas kan je geen animaties toevoegen of schaduw gebruiken, en de mobiele bewerkingsopties zijn een beetje beperkt. Het is ook jammer dat One.com wat duurder is geworden en je extra moet betalen voor functies zoals Google Analytics en social media koppelingen. Daarnaast worden sectielinks in je menu gezien als een extra pagina, dus betaal je meer als je meer dan 5 pagina's hebt. Als je een webshop wilt maken met gepersonaliseerde producten, zoals t-shirts met eigen ontwerpen, kan je beter een andere website builder kiezen. Maar voor een simpele website is One.com nog steeds een goede optie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ja, maar alleen voor kleine websites

  Je betaalt bij one.com niet veel voor je hosting. Dan kan je ook niet al te veel verwachten. Het hangt er maar erg van af wat je precies nodig hebt. Als je een kleine pagina in de lucht moet houden, weinig bezoekers verwacht en gewoon een website moet hebben. Prima. Ga er echter niet al te veel complexe systemen aan ophangen, want dat wordt niets.

  Verder is het wel leuk dat je bij deze webhosting provider standaard SSL krijgt. Goedkope webhosting in combinatie met SSL wordt steeds belangrijker en is in sommige gevallen zelfs al verplicht. Dat staat ze goed!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gratis website en domein

  Ik was echt onder de indruk van wat ik kreeg bij One! Een gratis website die een jaar lang gehost wordt en mijn eigen email domein voor amper iets. Eerst was ik sceptisch, het leek te mooi om waar te zijn. Maar uiteindelijk bleek het allemaal echt te zijn! De service was snel en efficiënt, ik had mijn website in no-time online staan. De prijzen zijn onverslaanbaar en ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit die ik heb gekregen. Ik kan niet wachten om mijn website verder uit te bouwen met de tools die One aanbiedt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  domeinverhuizing

  Mijn domein moest verhuisd worden en Proximus BE kon me niet helpen. Ik had een afspraak gemaakt, maar ze belden me niet op. Gelukkig heeft One.com een eenvoudige site en hebben ze me goed geholpen, ook al ken ik er niet veel van. Alles werd heel nauwkeurig opgevolgd en ik ben echt tevreden. Ik kan ook gemakkelijk contact opnemen met de helpdesk. Ik ben helemaal tevreden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop websitebuilder

  Dankzij de gratis proefperiode kon ik checken of het me zou lukken om een website te bouwen met websitebuilder. Toen ik het pakket kocht kon ik gewoon verder gaan want mijn werk van de proefperiode was niet verdwenen. Super handig! Websitebuilder is dus echt wel haalbaar, zelfs als je niet zo handig bent met computers. Ik ben tevreden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gebruikersinterface en klantenservice

  De gebruikersinterface en klantenservice bij One zijn echt geweldig! Ik ben altijd blij verrast door hoe duidelijk en vriendelijk de medewerkers zijn wanneer ik hulp nodig heb. Het dashboard is super makkelijk te gebruiken, je vindt altijd meteen wat je zoekt. Echt handig!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkoop uit amerika

  Hosting helemaal in Amerika. Is dat wel ok? Of gaat dan de boel langzamer? Ik kende ze niet maar wel lekker goedkoop nu domeinnaampjes registreren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede backoffice

  Beste platform waar ik tot op heden mee heb gewerkt. Easy backoffice om te gebruiken, vooral voor developpers.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Domeinactivatie, Klantenservice, Tevredenheid

  Ondanks dat er wat vertraging was met de activatie van het domein, ben ik uiteindelijk wel tevreden met wat One te bieden heeft. Helaas was de klantenservice niet bereikbaar en duurde het 5 dagen voordat het domein geactiveerd was.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1,82 per maand

  Rare bedragen. Klinkt voordelig, maar valt een beetje tegen. Waren ze vroeger niet veel goedkoper?


Anderen bekeken ook