ErvaringenSite

    Ervaringen Orange

    Wat is de ervaring van klanten met Orange? Biedt Orange de beste tarieven? Hoe goed is hun mobiel internet en het bereik? Lees reviews op ErvaringenSite van wat echte klanten vinden van de service die Orange aanbiedt!

    Over Orange

    Orange, voordien Mobistar, werd in 1995 opgericht door France Télécom. In 1998 stapte het toenmalige Mobistar naar de beurs. In 2000 kocht France Télécom het Britse Orange op. France Télécom besloot er toen alles in onder te brengen. In 2016 werd besloten om de naam Mobistar om te vormen naar Orange, zoals in alle andere landen waar Orange reeds actief was. Orange heeft haar hoofdzetel in Parijs.

    Orange is één van de drie grote aanbieders van telefonie in België. De tweede als het aankomt op mobiele telefonie. Orange heeft zo'n 5.5 miljoen klanten waarvan meer dan 3 miljoen in België en Luxemburg. Er zijn zo'n 6 miljoen simkaarten van Orange actief.

    Orange blijft investeren!

    Diensten van Orange

    Orange biedt heel wat verschillende diensten aan binnen telefonie. Zo kan de klant kiezen tussen een prepaid kaart of een abonnement. Er zijn verschillende soorten abonnementen naar gelang het verbruik van de klant. Enkele abonnementen zijn het Kolibrie-, dolfijn-, koala-, panter- en arendabonnement. De klant kiest een abonnement aan de hand van een persona, in dit geval een dier. Orange is ook de enige aanbieder van telefonie die een abonnement mag verkopen gekoppeld aan een iPhone. Dit soort abonnementen bieden ze natuurlijk ook aan met andere smartphones.

    Bij Orange kan je ook je telefoon laten herstellen, helemaal gratis als die nog binnen de garantie valt. Op de website van Orange kan je ook gemakkelijk je verbruik opvolgen. Zo weet je perfect als klant hoeveel je verbruikt, als je meer of minder verbruikt dan je abonnement dan zal Orange zelf een nieuw tarief of abonnement voorstellen.

    Voor mensen met een handicap en een lager inkomen biedt Orange ook sociale tarieven aan. Hier kan de klant dan maandelijks tot 12 euro korting krijgen op zijn of haar abonnement of prepaid kaart. Voor deze klanten bieden ze ook speciale toestellen aan met onder andere een zoomfunctie, grotere toetsen, enzoverder.

    Orange speelt ook in op het ondersteunen van bedrijven en zelfstandigen. Hiervoor hebben ze speciale diensten.

    Klachten of vragen over Orange

    Heb je een klacht of vraag voor Orange? Neem dan zeker contact op met de klantendienst! Op de website vind je een pagina waar je terecht kan met al je vragen. Je kan je vraag opzoeken tussen de veelgestelde vragen, andere klanten vragen of meteen contact opnemen met de klantendienst via de telefoon of e-mail.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Orange? Laat dan zeker een reactie achter op ErvaringenSite! Hierdoor geef je (potentiële) klanten een goede indruk van wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Orange.
    Ben je een potentiële klant van Orange? Lees dan zeker de reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Orange
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    5
    45% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Mobiel, tv en internet

    Ik ben klant bij Orange met gsm, tv en internet. Mijn ervaring kan ik enkel maar als positief beschouwen en de service top!
    Zo woon ik in een enorm geïsoleerde woning en enkel als Orange klant heb ik mobiel netwerk in mijn huis door een speciaal toestel dat ze bijgehangen hebben op mijn modem. Iets wat enkel Orange heeft en dit hebben ze me gratis bezorgd!
    Tv en internet heb ik nog nooit problemen mee gehad, integendeel zelfs, mijn beeldkwaliteit is verbeterd tegenover toen ik bij Proximus was en mijn wifi is nog sneller geworden.
    En voor alles betaal ik een pak minder tegenover bij Proximus of Telenet.
    Ik moet wel zeggen dat ik voor niets de klantendienst heb moeten contacteren omdat ik alles gekocht heb via een zelfstandige consultant en die persoon heeft alles voor me geregeld en die persoon blijft ook mijn contactpersoon.
    Gewoon top!

    Door: Charlotte Peeters09-11-2020
    Willy Bellis17-12-2020

    Sederd 3 weken ben ik van scarlet overgestapt naar orange, omdat ik 2 dagen na mekaar afspraak had met technieker, niemand gezien. Drie weken met orange zijn drie weken problemen, nog meer dan bij vorig provider. Een e-mail adres is nergens te vinden, dus bellen naar orange, alle lijnen bezet gedurende 20 min dan komt er en persoon aan de lijn, maar dat is niet de juiste plaats, dus doorverbinden, alle lijnen bezet, nog eens 10 min wachten.de technieker die al hier geweest is enkele dagen geleden heeft gezegd dat waarschijnlijk de modem moet vervangen worden, dus weer bellen met nodige , alle lijnen zijn bezet, hebben ze gezegd dat ze het aan de technieker zouden doorgeven, nu weer 2 dagen later nog geen enkel bericht of wat ook gekregen. volgende maandag ben ik 3 weken aangesloten, als er dan nog niemand gekomen is, zou het de korste orange klant ooit geweest zijn, andere provider.

    Demuysere Johnny02-01-2021

    Zeer slechte ervaring 4 jaar geleden 14 dagen zonder telefoon en internet nu opnieuw 10 dagen geen GSM verbinding 4X telefoneerde weten dat er iets fout is gegaan maar lossen het niet op maar laten mij meer dan 1/2 uur pet muziekje wachten tot ik zelf Hoorn neer legde Geen servise

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Abonnement

    Na 7 maanden van problemen met mijn abonnement bij Orange en na talloze telefoons en mails, ik kan ze niet meer op m'n twee handen tellen, werd mijn probleem in een handomdraai opgelost door twee kraks in hun vak! Een speciale dank gaat uit naar ARSEN en TOM van de Orange Shop in de Veldstraat in Gent!! Hartelijk dank voor jullie professionele aanpak en vriendelijkheid! Dikke merci mannen, van een service gesproken ;-)

    Door: Steven van Canverberghe04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2x intense + 1x unlimited + flybox + Internet met boost en mesh

    Ik ben geholpen via de facebookpagina besparingsadvies B2B & B2C.

    Had even problemen om klant te worden, maar ben excellent geholpen geweest.

    Het nadeel is dat de installatiedatum van het internet even duurt. Maar erna top internet, top ontvangst en top Wifi!

    Door: Jan09-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Internet + tv + go unlimited

    Al een jaar lang orange klant en nog geen enkel probleem gehad met mn vast internet of abonnement. Ik zat vroeger bij telenet en het was 50% duurder!!

    Orange is zeker een aanrader.

    Door: Elkou Tribunte09-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Love trio

    Geen aanrader,

    Je gaat naar een orange center, op zaterdag 21 maart om je abonnement op te zeggen, ik krijg hier netjes een email van.
    Vandaag 24 maart krijg ik een oproep van oranges klantendienst.
    Ik bel netjes terug, hoor ik dat mijn abonnement nog actief staat.
    En als ik vraag of mijn abonnement is opgezegd, krijg ik als antwoord:
    Vandaag.
    Conclusie:
    Zeer onvriendelijke, onprofessionele medewerker van orange.
    Ik vraag mijzelf af of ze nog weten met wzt ze bezig??

    Dus orange, geen aanrader.

    Maar kleine kanttekening bij hun concullegas loopt het ook niet zoals het moet.
    Zeer triestige evolutie bij dit soort bedrijven.
    Winst boven alles en service en correcte prijzen een bijzaak.

    Waarom zou je als bedrijf je klant centraal stellen???

    Das toch not done.
    Hmmm

    Door: Dick24-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Love trio

    Heel goedkoop. Het goedkoopst dat er op dit moment is in de Belgische markt voor gsm/internet/televisie.
    Wel regelmatig problemen met mobiel en vast(kabel) internet.

    Door: Christophe faelens08-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    2x Unlimited + Trio

    Zeer snelle overschakeling!

    Enorm tevreden over onze consultant die ons enorm goed verder heeft geholpen!

    Door: Vervalk Johan09-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    love duo

    In het algemeen was ik tevreden van Orange, totdat er één of anderen louchen type van de klantendienst waarschijnlijk een aantal instellingen gewijzigd heeft, en van dan af alleen maar problemen. Rekeningen die oplopen etc., slechte service tot de laatste minuut. Mijn abonnement opgezegd tegen vrijdag volgende week. Nu merk ik dat mijn internet toch al is afgezet. 4G kost inderdaad wat meer dan wifi. Als ze iets kunnen pikken, zullen ze het niet laten. Nu hoop ik dat het terugzenden van de modem vrij vlot verloopt.

    Door: Alrik Buchta04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Gsm

    Oplichters eerste klas... Een gsm kopen die verzekeren ter plaatse 8 euro per maand ... Me terwijl een duurder abonnement aansmeren... Tot daar aan toe maar als de gsm stuk is me doodleuk vertellen dat het aan het verkeerde nummer gekoppeld is en jullie niks voor mij kunnen doen... Daarbij ook nog eens onbeschoft en onbehulpzaam voor een klant die al van in begin bij jullie is voor 140 euro per maand... Proficiat!!!! Bye bye orange ... Welkom Telenet !!!!!

    Door: Patrick dalemans03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Klantenservice!

    Zeer slechte klantenservice! Vandaag gebeld om geholpen te worden, maar geen kans om mijn volledige uitleg te doen. Een brullende dame gehad aan de telefoon die gewoon zelfs heeft neergelegd 😳😠

    Door: Esra 16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    internet + tv + gsm abonnement

    Een zeer maar echt zeer slechte provider
    Ik heb op 25 november mijn DIGI-RECORDER via de post opgestuurd en ik had daar een bewijs van gekregen. Na een paar dagen kreeg ik een NO-REPLY mail van orange om niet te vergeten om de digi-recorder op tijd via de post terug te sturen. Ik belde orange om hun te vertellen dat ik dit al gedaan, het terugsturen van de digi-recorder, ik geef haar mijn klantennummer en ze weet mij te vertellen dat het in orde is. Gisteren kreeg ik een mail om dringen het bedrag van 200€ te betalen voor het niet terugsturen van de recorder. Ik bel hen weer. En natuurlijk weten ze van niets. Ik kaart het probleem aan, maar zonder enige begrip. Voor mij is het simpel.
    Gedaan met de Franse "ik wil wel maar kan niet" provider.
    Echt niet mensen, niet bij deze provider ORANGE.
    jullie gaan er echt spijt van hebben.
    Ik ga nu alles stop zetten en nooit meer, zelfs al is het gratis.

    Door: Kerim Akili03-02-2021
    Steven Vancanverberghe04-02-2021

    Na 7 maanden bellen en mailen naar Orange is het probleem met mijn abonnement EINDELIJK opgelost en dit door twee kraks in hun vak! Ik wil daarom ARSEN en TOM van de Orange Shop in de Veldstraat in Gent hartelijk danken voor hun professionele aanpak en hun vriendelijkheid! Dikke merci mannen, van een service gesproken ;-)

    Karim 05-02-2021

    Let op jongen en dames er zijn hier een paar reviews dien echt opvallen dat het mensen zijn van de "ik wil wel maar kan niet PROVIDER" ORANGE aanwezig, ze vallen op met hun uitgebreide LOVE PACK benaming, het val zo op dat alleen iemand die er werkt en de order krijgt van "ik wil wel maar kan niet" om hier reviews te schrijven, zielige FRANSE brol MERK, het is gelijk hun BROL auto-industrie. LOOOOL. Echt zielig organisatie.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    internet + tv + gsm pack

    Start nooit een internerboost bij orange. 2 jaar 15 euro per maand betaald om te mogen horen van een technieker van hun dat deze nooit geactiveerd is geweest. Simpel rekensommetje 24 x 15 = 360 euro, voorgestelde vergoeding: 75 euro. En voor deze vergoeding hemel en aarde moeten verzetten omdat bij hun klachtendiest 75% geen Nederlands spreekt. Schandalig is et, vuile ratten dat het zijn !

    Door: Sam Arnoys02-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Orange trio

    Minpunt dat alles een dikke 0 is bij orange, klantendienst na 2 uur een 5 personen verder nog niet verder geholpen met hunne rommel volgens mij willen ze het gewoon niet. 2 weken zonder wifi en 4G moeten bijkopen geen tv 2 weken lang mene piet sta vol brandwonden vant poepe omda we niks te doen hemme fc de kampioenen monopoly ook al veel te veel gespeeld naar men goesting conclusie KOOP NIET BIJ ORANGE 1 BENDE DEBIELEN!!!

    Door: Brent18-01-2021
    Steven Vancanverberghe04-02-2021

    Beste Brent, ik had ook problemen met m'n GSM abonnement en heb ook 10tallen personen bij Orange aan de lijn gehad zonder resultaat. Ik besliste daarom rechtstreeks naar een Orange Shop te gaan en daar m'n probleem aan te kaarten. Binnen de 10 minuten was alles opgelost, mededankzij ARSEN en TOM van de Orange Shop in de Veldstraat in Gent! Stap dus best even bij Orange binnen, die mensen hebben weet van hoe ze een probleem moeten aanpakken en oplossen! Tip ;-)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Tempo giga

    Slechte en slordige klantenservice .
    Na drie contacten met de klantendienst heb ik het gevoel dat dit bedrijf na jaren nog steeds niet door wat een goede klantenservice inhoud . Volgens de klantendienst heb ik een "porobleem" en sluiten ze af met : vroendelijke groeten . Zou een nieuw account moeten aanmaken zonder @telenet te gebruiken . Maakt beloftes die men uiteindelijk niet nakomt en waarvoor dan de verkeerde persoon een veeg uit de pan krijgt . Men gaat verkeerdelijk er van uit dat het probleem is opgelost en men staat dan zonder data op straat en kan geen contact leggen met zijn partner .

    Door: De Roose Guido13-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Nieuwe activatie

    De installatie afspraak door Orange gemaakt 1 keer verzet door hen de volgende afspraak kwam er niemand opdagen en werden we getroost met 15 euro terwijl zij 99 euro aanrekenen als je zelf niet thuis bent. De activatie van een nieuw gsm nr heeft 3 weken geduurd 😡..je word van de kast naar de muur gestuurd en alle lijnen zijn altijd bezet voor minimum 30 min.

    Door: Christiane Cogge03-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Nieuwe klant

    4 jaar geleden 2 weken zonder telefoon en internet nu zelfde probleem met GSM verbinding ,meer dan 1 week geen GSM reeds 4 X gebeld maar zeggen steeds zal worden opgelost niets is minder waar zal dit bekend maken op Facebook.
    Vriendelijke dame plaatst mij in wacht langer dan 1/2 uur met muziek maar komt niet terug heb dan zelf Hoorn neergelegd.
    Alles behalve service

    Door: Demuysere Johnny02-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Love pack

    Barslechte klantenservice en opvolging. In de zomer belde ik talloze keren om een nieuwe telefoon te bestellen. Uiteindelijk besloot ik mijn abonnement stop te zetten. Daarbovenop rekenen ze mensen nog eens onterecht een boete aan omdat ze zogenaamd het materiaal niet terug hebben ontvangen. Gek genoeg ontvingen ze de digicorder maar niet de modem terwijl die in dezelfde doos zijn verstuurd.

    Door: Kimberly Leclercq10-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Orange

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Orange een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 22 ervaringen geplaatst over Orange. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 45% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Orange actief?

    Orange is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Orange gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.