ErvaringenSite

    Ervaringen Orange

    Wat is de ervaring van klanten met Orange? Biedt Orange de beste tarieven? Hoe goed is hun mobiel internet en het bereik? Lees reviews op ErvaringenSite van wat echte klanten vinden van de service die Orange aanbiedt!

    Over Orange

    Orange, voordien Mobistar, werd in 1995 opgericht door France Télécom. In 1998 stapte het toenmalige Mobistar naar de beurs. In 2000 kocht France Télécom het Britse Orange op. France Télécom besloot er toen alles in onder te brengen. In 2016 werd besloten om de naam Mobistar om te vormen naar Orange, zoals in alle andere landen waar Orange reeds actief was. Orange heeft haar hoofdzetel in Parijs.

    Orange is één van de drie grote aanbieders van telefonie in België. De tweede als het aankomt op mobiele telefonie. Orange heeft zo'n 5.5 miljoen klanten waarvan meer dan 3 miljoen in België en Luxemburg. Er zijn zo'n 6 miljoen simkaarten van Orange actief.

    Orange blijft investeren!

    Diensten van Orange

    Orange biedt heel wat verschillende diensten aan binnen telefonie. Zo kan de klant kiezen tussen een prepaid kaart of een abonnement. Er zijn verschillende soorten abonnementen naar gelang het verbruik van de klant. Enkele abonnementen zijn het Kolibrie-, dolfijn-, koala-, panter- en arendabonnement. De klant kiest een abonnement aan de hand van een persona, in dit geval een dier. Orange is ook de enige aanbieder van telefonie die een abonnement mag verkopen gekoppeld aan een iPhone. Dit soort abonnementen bieden ze natuurlijk ook aan met andere smartphones.

    Bij Orange kan je ook je telefoon laten herstellen, helemaal gratis als die nog binnen de garantie valt. Op de website van Orange kan je ook gemakkelijk je verbruik opvolgen. Zo weet je perfect als klant hoeveel je verbruikt, als je meer of minder verbruikt dan je abonnement dan zal Orange zelf een nieuw tarief of abonnement voorstellen.

    Voor mensen met een handicap en een lager inkomen biedt Orange ook sociale tarieven aan. Hier kan de klant dan maandelijks tot 12 euro korting krijgen op zijn of haar abonnement of prepaid kaart. Voor deze klanten bieden ze ook speciale toestellen aan met onder andere een zoomfunctie, grotere toetsen, enzoverder.

    Orange speelt ook in op het ondersteunen van bedrijven en zelfstandigen. Hiervoor hebben ze speciale diensten.

    Klachten of vragen over Orange

    Heb je een klacht of vraag voor Orange? Neem dan zeker contact op met de klantendienst! Op de website vind je een pagina waar je terecht kan met al je vragen. Je kan je vraag opzoeken tussen de veelgestelde vragen, andere klanten vragen of meteen contact opnemen met de klantendienst via de telefoon of e-mail.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Orange? Laat dan zeker een reactie achter op ErvaringenSite! Hierdoor geef je (potentiële) klanten een goede indruk van wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Orange.
    Ben je een potentiële klant van Orange? Lees dan zeker de reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Orange
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (36)

    4.6
    42% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Mobiel, tv en internet

    Ik ben klant bij Orange met gsm, tv en internet. Mijn ervaring kan ik enkel maar als positief beschouwen en de service top!
    Zo woon ik in een enorm geïsoleerde woning en enkel als Orange klant heb ik mobiel netwerk in mijn huis door een speciaal toestel dat ze bijgehangen hebben op mijn modem. Iets wat enkel Orange heeft en dit hebben ze me gratis bezorgd!
    Tv en internet heb ik nog nooit problemen mee gehad, integendeel zelfs, mijn beeldkwaliteit is verbeterd tegenover toen ik bij Proximus was en mijn wifi is nog sneller geworden.
    En voor alles betaal ik een pak minder tegenover bij Proximus of Telenet.
    Ik moet wel zeggen dat ik voor niets de klantendienst heb moeten contacteren omdat ik alles gekocht heb via een zelfstandige consultant en die persoon heeft alles voor me geregeld en die persoon blijft ook mijn contactpersoon.
    Gewoon top!

    Door: Charlotte Peeters09-11-2020
    Willy Bellis17-12-2020

    Sederd 3 weken ben ik van scarlet overgestapt naar orange, omdat ik 2 dagen na mekaar afspraak had met technieker, niemand gezien. Drie weken met orange zijn drie weken problemen, nog meer dan bij vorig provider. Een e-mail adres is nergens te vinden, dus bellen naar orange, alle lijnen bezet gedurende 20 min dan komt er en persoon aan de lijn, maar dat is niet de juiste plaats, dus doorverbinden, alle lijnen bezet, nog eens 10 min wachten.de technieker die al hier geweest is enkele dagen geleden heeft gezegd dat waarschijnlijk de modem moet vervangen worden, dus weer bellen met nodige , alle lijnen zijn bezet, hebben ze gezegd dat ze het aan de technieker zouden doorgeven, nu weer 2 dagen later nog geen enkel bericht of wat ook gekregen. volgende maandag ben ik 3 weken aangesloten, als er dan nog niemand gekomen is, zou het de korste orange klant ooit geweest zijn, andere provider.

    Demuysere Johnny02-01-2021

    Zeer slechte ervaring 4 jaar geleden 14 dagen zonder telefoon en internet nu opnieuw 10 dagen geen GSM verbinding 4X telefoneerde weten dat er iets fout is gegaan maar lossen het niet op maar laten mij meer dan 1/2 uur pet muziekje wachten tot ik zelf Hoorn neer legde Geen servise

    Vicky Mispoulier20-06-2021

    Sinds donderdag aangesloten bij orange internet en tv. Vrijdag nacht geen internet geen tv meer. Zaterdag ochtend na klantendienst gebeld. Nieuw coax contact doos / sateliet gekocht op mijn kosten. Nu tv maar geen internet! Terug naar klantendienst gebeld, wat een onbeschofte man aan de telefoon!! Tenvroegste woensdag pas een technieker! Dik spijt dat ik ben overgeschakeld!! EEN SCHANDE!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Orange internet + TV

    Hallo,

    Tot zover ben ik heel tevreden van de klantendienst van Orange. De technieker had de moeilijke taak om in een ouder huis met oude bedrading de modem en TV-kabel tot in de living te krijgen, maar hij heeft hiervoor extra inspanning gedaan om dit voor mekaar te krijgen.

    De speed test gaf 100Mps aan wat dik ok is voor mijn gebruik, en intussen werkt ook de decoder en de TV.
    Het WiFi-bereik doorheen gans het huis is iets wat ik nog moet testen; desnoods moet ik een paar repeaters plaatsen.

    Met dank aan de technieker, hij verdient een pluim van zijn werkgever vanwege een tot dusver tevreden klant!

    Door: Frederik17-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Abonnement

    Na 7 maanden van problemen met mijn abonnement bij Orange en na talloze telefoons en mails, ik kan ze niet meer op m'n twee handen tellen, werd mijn probleem in een handomdraai opgelost door twee kraks in hun vak! Een speciale dank gaat uit naar ARSEN en TOM van de Orange Shop in de Veldstraat in Gent!! Hartelijk dank voor jullie professionele aanpak en vriendelijkheid! Dikke merci mannen, van een service gesproken ;-)

    Door: Steven van Canverberghe04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Review love trio

    Heb al twee en half jaar love klant nooit problemen gehad,gisteren klantendienst gecontacteerd in verband wifi problemen zeer goed geholpen,vandaag al technieker geweest deze heeft alles prima oplost,dat noem ik service!! wat anderen ook mogen beweren over Orange noem ik onzin,ik ben een tevreden klant!!!

    Door: Janssens august06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Onvriendelijk en onkundige service

    Onvriendelijke service. Elke aanpassing loopt verkeerd. 100 maal doorverbonden en elke keer hetzelfde moeten verkondigen.
    Ik vraag steeds bevestigingen via mail > dat wiillen ze dus niet doen.... rara waarom...totale onkunde .
    Bij aansluiting op een zaterdag hebben ze me gewoon gebeld via gsm .... ik was net te laat om op te nemen en de technieker was gewoon vertrokken. Moeten ze normaal niet aanbellen aan de deur ?? Ik zat trouwens een hele tijd te wachten aan de deur.
    Wat een slechte service ...om te kotsen !!
    NEVER AGAIN

    Door: glenn beullens22-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Abonnement

    Incapable mensen die er werken. Ik zat zonder bereik bijna vast in het buitenland, 2 keer hun bellen waarbij ze inhaakte en moeten betalen voor een abonnement waar ik nooit om vroeg en dat nooit heeft gewerkt. Ze sturen je daarbovenop nog eens van de winkel naar de telefonie klantendienst en omgekeerd omdat ze je nooit kunnen verder helpen. Mij zien ze hier nooit meer terug.

    Door: Ellen De Kock14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    2x intense + 1x unlimited + flybox + Internet met boost en mesh

    Ik ben geholpen via de facebookpagina besparingsadvies B2B & B2C.

    Had even problemen om klant te worden, maar ben excellent geholpen geweest.

    Het nadeel is dat de installatiedatum van het internet even duurt. Maar erna top internet, top ontvangst en top Wifi!

    Door: Jan09-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Internet + tv + go unlimited

    Al een jaar lang orange klant en nog geen enkel probleem gehad met mn vast internet of abonnement. Ik zat vroeger bij telenet en het was 50% duurder!!

    Orange is zeker een aanrader.

    Door: Elkou Tribunte09-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2x Unlimited + Trio

    Zeer snelle overschakeling!

    Enorm tevreden over onze consultant die ons enorm goed verder heeft geholpen!

    Door: Vervalk Johan09-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    internet en TV

    Weken (4) wachten op een aansluiting en daarna door een administratieve fout nogmaals wachten op een technicus die gewoon zegt 'alles is aanwezig' en na 2 min vertrekt. Zeer onvriendelijke klantendienst die niet weten waarmee ze bezig zijn. Veel spijt van de switch naar Orange. Nooit meer en zo rap mogelijk van dat contract vanaf geraken.

    Door: Kristof De busser08-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Mobil, internet + tv

    Heel slechte service. Ze zijn heel vriendelijk als je moet iets kopen, anders je kan bijna nooit problemen oplossen. Ze beloven veel, maar komt niks uit. Door slechte technieker mijn modem was niet aan de muur vast gemaakt en hij was blijven hangen op de draden. De kabel na 2 jaar toch los kwam en ze zeggen dat is mijn probleem. Ik ben volledig teleurgesteld in service van Orange Belgium.

    Door: Silvanovitch lubov 17-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    LOVE pakket

    Via Carrefour LOVE Pakket met 2 GSM abonnementen.
    Kost €66 per maand , prachtig dachten wij, tot men een berichtje stuurt Tv kan niet aangesloten worden omwille van niet de juiste kabel van Telenet enz......
    Conclusie Love pakket word gecanceld, maar moeten dan meer betalen voor Gsm abonnementen omdat we geen Love pakket hebben.
    Zoiets zouden ze toch moeten weten op voorhand voor ze een abonnement aansmeren aan de klanten.
    Gevraagd om de Gsm abonnement terug te nemen, omdat Orange zich niet aan het contract kan voldoen, gaat niet of je betaald de Gsm's terug aan volle pot, en abonnement ook.
    Conclusie : Eerlijkheid bestaat niet meer, enkel klanten lokken en laten betalen, in mijn ogen opgelicht door Orange.

    Door: Ryssens14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Abonnement

    Ge betaald u facturen ze koppelen et jie aan u account en dan sluiten ze u abonnement af wegens niet betaalde facturen schandalige mensen zeggen ze dood leuk aan telefoon dat ze niets kunnen doen is echt om mee te lachen

    Door: Lino03-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Laat zitten.

    Orange houdt er bijzonder agressieve verkooptechnieken op na en hun service is waardeloos.

    Door: Bert Reniers31-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Internet + SIM card

    What a terrible company!! Do a favour to people and just stop working! That way you won't continue wasting people's money and time.
    For everyone who reads this, just do yourself a favour and go to Edpnet. Serious people (not like Orange) and whitin one day everything is solved. I wished I had someone who would tell me this before.

    For the ones who are interested in my story:
    I kept talking to employees for around 3 weeks trying to arrange my WiFi. First, they were not doing anything so I had to call several times to pressure them. Then they send me the sim card and the same day I call to activate it and they tell me it will be the next day. After 3 days calling multiple times, they decide to cancel my order. I call again and they make another quote, here I realise that these people were doing things that make no sense. They didn't have my bank account number, my ID or anything (because I started this process with aanbieders, another useless company that was giving me false hopes). This person I was talking to created a new request and finally gave me a contract, I was told to send all my ID documents to the orange identification email, which I did, I sent everything that the Belgian government gave me and more. The next day my contract was cancelled because clearly this ID people should be fired since either they have absolutely no idea what they are doing or they just don't care at all about doing their job.
    The next day I call again, another employee makes another request and another contract (good to mention I was running out of time because this was Friday and the week after I had to work from home). The same day the request gets rejected again.
    I call AGAIN, pissed already of course, and a woman tells me that I should just go to a store that they would help me there. So after 3 WEEKS of me wasting money and time by calling this people, someone has the decency to tell me how I can solve this (supposedly).
    That same day I take an 1 hour bus to the Orange store in Maasmechelen, just to find out that there is a line of people because there is only 1 employee for the whole store (I seriously don't understand how Orange is getting away with such a bad service). I waited half an hour until it was finally my turn. This guy, Emre, he really tried to help me, he put everything in place, sent all the information needed and I finally got a confirmation. I was very happy with him and his help. But then, this ridiculous ID people cancelled my request again.
    To summarise, I wasted 3 weeks waiting for this people, I expended ours trying to deal with them, I expended my money to call them, go to the store and of course, buy more data for my phone and nothing was solved, and I have two useless SIM cards from these people. I go to the Edpnet webpage, I chat for 15 minutes with an employee and the next day everything is approved and arranged.

    Orange, you should be ashamed of yourselves and your terrible company

    Door: Vanessa28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Mobiel internet

    Mobiel internet bij orange is super slecht je betaald er veel voor unlimited internet en hij doet het 90% van de tijd niet.. bel je naar klanten dienst zegge ze al maanden dat ze me gaan terug bellen nog steeds niet gehoord. Ik bel elke week 2-3keer krijg steeds hetzelfde te horen

    Door: Brayen27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Internet

    Moet examen maken op computer, heb €20 voor internet gekocht. Ik had internet maar liep veel te traag!!!!!! 5 minuten om een pagina te laden!!!!! Ik heb dan maar mijn hotspot mogen gebruiken. Fuck You Orange, nooit meer koop ik bij u!!!
    Een gefrustreerde student

    Door: uwhol26-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Orange TV en Internet

    Eén en al miserie : ten pas en ten onpas storingen, geen verbinding, decoder die niet werkt, slechte gsm-verbinding, enz... enz... Onbereikbare klantendienst (na lang wachten kan je een berciht nalaten waar niets wordt mee aangevangen...) Onvoorstelbaar hoe dit bedrijf blijft overleven. Mij zien ze alvast nooit meer als klant. Ik kan het iedereen alleen maar keihard afraden bij Orange klant te worden.

    Door: Pieter Van den Bogaert21-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Orange

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Orange een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 36 ervaringen geplaatst over Orange. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Orange actief?

    Orange is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Orange gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.