ErvaringenSite

  Ervaringen Orange

  Wat is de ervaring van klanten met Orange? Biedt Orange de beste tarieven? Hoe goed is hun mobiel internet en het bereik? Lees reviews op ErvaringenSite van wat echte klanten vinden van de service die Orange aanbiedt!

  Over Orange

  Orange, voordien Mobistar, werd in 1995 opgericht door France Télécom. In 1998 stapte het toenmalige Mobistar naar de beurs. In 2000 kocht France Télécom het Britse Orange op. France Télécom besloot er toen alles in onder te brengen. In 2016 werd besloten om de naam Mobistar om te vormen naar Orange, zoals in alle andere landen waar Orange reeds actief was. Orange heeft haar hoofdzetel in Parijs.

  Orange is één van de drie grote aanbieders van telefonie in België. De tweede als het aankomt op mobiele telefonie. Orange heeft zo'n 5.5 miljoen klanten waarvan meer dan 3 miljoen in België en Luxemburg. Er zijn zo'n 6 miljoen simkaarten van Orange actief.

  Orange blijft investeren!

  Diensten van Orange

  Orange biedt heel wat verschillende diensten aan binnen telefonie. Zo kan de klant kiezen tussen een prepaid kaart of een abonnement. Er zijn verschillende soorten abonnementen naar gelang het verbruik van de klant. Enkele abonnementen zijn het Kolibrie-, dolfijn-, koala-, panter- en arendabonnement. De klant kiest een abonnement aan de hand van een persona, in dit geval een dier. Orange is ook de enige aanbieder van telefonie die een abonnement mag verkopen gekoppeld aan een iPhone. Dit soort abonnementen bieden ze natuurlijk ook aan met andere smartphones.

  Bij Orange kan je ook je telefoon laten herstellen, helemaal gratis als die nog binnen de garantie valt. Op de website van Orange kan je ook gemakkelijk je verbruik opvolgen. Zo weet je perfect als klant hoeveel je verbruikt, als je meer of minder verbruikt dan je abonnement dan zal Orange zelf een nieuw tarief of abonnement voorstellen.

  Voor mensen met een handicap en een lager inkomen biedt Orange ook sociale tarieven aan. Hier kan de klant dan maandelijks tot 12 euro korting krijgen op zijn of haar abonnement of prepaid kaart. Voor deze klanten bieden ze ook speciale toestellen aan met onder andere een zoomfunctie, grotere toetsen, enzoverder.

  Orange speelt ook in op het ondersteunen van bedrijven en zelfstandigen. Hiervoor hebben ze speciale diensten.


  Klachten of vragen over Orange

  Heb je een klacht of vraag voor Orange? Neem dan zeker contact op met de klantendienst! Op de website vind je een pagina waar je terecht kan met al je vragen. Je kan je vraag opzoeken tussen de veelgestelde vragen, andere klanten vragen of meteen contact opnemen met de klantendienst via de telefoon of e-mail.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Orange? Laat dan zeker een reactie achter op ErvaringenSite! Hierdoor geef je (potentiële) klanten een goede indruk van wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Orange.
  Ben je een potentiële klant van Orange? Lees dan zeker de reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Orange
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  5.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  4.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  5.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Mobiel, tv en internet

  Ik ben klant bij Orange met gsm, tv en internet. Mijn ervaring kan ik enkel maar als positief beschouwen en de service top!
  Zo woon ik in een enorm geïsoleerde woning en enkel als Orange klant heb ik mobiel netwerk in mijn huis door een speciaal toestel dat ze bijgehangen hebben op mijn modem. Iets wat enkel Orange heeft en dit hebben ze me gratis bezorgd!
  Tv en internet heb ik nog nooit problemen mee gehad, integendeel zelfs, mijn beeldkwaliteit is verbeterd tegenover toen ik bij Proximus was en mijn wifi is nog sneller geworden.
  En voor alles betaal ik een pak minder tegenover bij Proximus of Telenet.
  Ik moet wel zeggen dat ik voor niets de klantendienst heb moeten contacteren omdat ik alles gekocht heb via een zelfstandige consultant en die persoon heeft alles voor me geregeld en die persoon blijft ook mijn contactpersoon.
  Gewoon top!

  Door: Charlotte Peeters09-11-2020
  Willy Bellis17-12-2020

  Sederd 3 weken ben ik van scarlet overgestapt naar orange, omdat ik 2 dagen na mekaar afspraak had met technieker, niemand gezien. Drie weken met orange zijn drie weken problemen, nog meer dan bij vorig provider. Een e-mail adres is nergens te vinden, dus bellen naar orange, alle lijnen bezet gedurende 20 min dan komt er en persoon aan de lijn, maar dat is niet de juiste plaats, dus doorverbinden, alle lijnen bezet, nog eens 10 min wachten.de technieker die al hier geweest is enkele dagen geleden heeft gezegd dat waarschijnlijk de modem moet vervangen worden, dus weer bellen met nodige , alle lijnen zijn bezet, hebben ze gezegd dat ze het aan de technieker zouden doorgeven, nu weer 2 dagen later nog geen enkel bericht of wat ook gekregen. volgende maandag ben ik 3 weken aangesloten, als er dan nog niemand gekomen is, zou het de korste orange klant ooit geweest zijn, andere provider.

  Demuysere Johnny02-01-2021

  Zeer slechte ervaring 4 jaar geleden 14 dagen zonder telefoon en internet nu opnieuw 10 dagen geen GSM verbinding 4X telefoneerde weten dat er iets fout is gegaan maar lossen het niet op maar laten mij meer dan 1/2 uur pet muziekje wachten tot ik zelf Hoorn neer legde Geen servise

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  2x intense + 1x unlimited + flybox + Internet met boost en mesh

  Ik ben geholpen via de facebookpagina besparingsadvies B2B & B2C.

  Had even problemen om klant te worden, maar ben excellent geholpen geweest.

  Het nadeel is dat de installatiedatum van het internet even duurt. Maar erna top internet, top ontvangst en top Wifi!

  Door: Jan09-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Internet + tv + go unlimited

  Al een jaar lang orange klant en nog geen enkel probleem gehad met mn vast internet of abonnement. Ik zat vroeger bij telenet en het was 50% duurder!!

  Orange is zeker een aanrader.

  Door: Elkou Tribunte09-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  2x Unlimited + Trio

  Zeer snelle overschakeling!

  Enorm tevreden over onze consultant die ons enorm goed verder heeft geholpen!

  Door: Vervalk Johan09-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Orange trio

  Minpunt dat alles een dikke 0 is bij orange, klantendienst na 2 uur een 5 personen verder nog niet verder geholpen met hunne rommel volgens mij willen ze het gewoon niet. 2 weken zonder wifi en 4G moeten bijkopen geen tv 2 weken lang mene piet sta vol brandwonden vant poepe omda we niks te doen hemme fc de kampioenen monopoly ook al veel te veel gespeeld naar men goesting conclusie KOOP NIET BIJ ORANGE 1 BENDE DEBIELEN!!!

  Door: Brent18-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Tempo giga

  Slechte en slordige klantenservice .
  Na drie contacten met de klantendienst heb ik het gevoel dat dit bedrijf na jaren nog steeds niet door wat een goede klantenservice inhoud . Volgens de klantendienst heb ik een "porobleem" en sluiten ze af met : vroendelijke groeten . Zou een nieuw account moeten aanmaken zonder @telenet te gebruiken . Maakt beloftes die men uiteindelijk niet nakomt en waarvoor dan de verkeerde persoon een veeg uit de pan krijgt . Men gaat verkeerdelijk er van uit dat het probleem is opgelost en men staat dan zonder data op straat en kan geen contact leggen met zijn partner .

  Door: De Roose Guido13-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Nieuwe activatie

  De installatie afspraak door Orange gemaakt 1 keer verzet door hen de volgende afspraak kwam er niemand opdagen en werden we getroost met 15 euro terwijl zij 99 euro aanrekenen als je zelf niet thuis bent. De activatie van een nieuw gsm nr heeft 3 weken geduurd 😡..je word van de kast naar de muur gestuurd en alle lijnen zijn altijd bezet voor minimum 30 min.

  Door: Christiane Cogge03-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Nieuwe klant

  4 jaar geleden 2 weken zonder telefoon en internet nu zelfde probleem met GSM verbinding ,meer dan 1 week geen GSM reeds 4 X gebeld maar zeggen steeds zal worden opgelost niets is minder waar zal dit bekend maken op Facebook.
  Vriendelijke dame plaatst mij in wacht langer dan 1/2 uur met muziek maar komt niet terug heb dan zelf Hoorn neergelegd.
  Alles behalve service

  Door: Demuysere Johnny02-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Love pack

  Barslechte klantenservice en opvolging. In de zomer belde ik talloze keren om een nieuwe telefoon te bestellen. Uiteindelijk besloot ik mijn abonnement stop te zetten. Daarbovenop rekenen ze mensen nog eens onterecht een boete aan omdat ze zogenaamd het materiaal niet terug hebben ontvangen. Gek genoeg ontvingen ze de digicorder maar niet de modem terwijl die in dezelfde doos zijn verstuurd.

  Door: Kimberly Leclercq10-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Telefoon.internet gsm

  Sinds eind september niet meer bereikbaar met vaste telefoon.Zeker 20x gebeld .Altijd start nieuwe dossier.Geen hulp.Sinds paar dagen valt wifi weg.Steeds gesust met lieve woorden.Zitten met 2 studenten in huis die online verplicht moeten les volgen.T zal hun n worst wezen bij orange...als de centjes maar binnen komen....n bende dikke knoeiers...beterwat meer betalen bij de concurrentie dan bij deze bende amateurs.

  Door: Ost03-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  vast internet

  Orange, ik ben al jaren klant bij jullie. Op 23 oktober verhuis ik. Dat heb ik vele weken voordien doorgegeven aan jullie, en jullie technieker heeft op 23 oktober de tv-versterker, en een nieuwe modem geplaatst. Hij heeft ook gekeken of ik de tv-decoder juist had geïnstalleerd. De coax-kabel buiten heeft hij aangekoppeld aan de lantaarnpaal.
  Sindsdien heb ik geen vast internet.
  Jullie zeggen dat dat aan Telenet ligt aangezien zij de activatie van die kabel moeten doen.
  Na een hoop telefoontjes met de klantendienst (telkens 45 minuten kwijt, veel naar het muziekje geluisterd) krijg ik als datum dat op 16 november een technieker van jullie zal langskomen in de voormiddag. Ik wacht die voormiddag braaf op jullie technieker, maar die komt nooit opdagen. Na de middag bel ik jullie: ah ja, die afspraak is verzet. De klant op de hoogte brengen was blijkbaar niet nodig.
  Ik heb tijdens mijn vele telefoontjes met de klantendienst regelmatig gevraagd dat ze me intussentijd een Flybox zouden opsturen, zodat ik toch deftig internet zou hebben om op te telewerken (jawel, we zitten in een lockdown, dus vele mensen telewerken). Dat wordt steeds geweigerd. De reden: mijn vast internet zou toch snel in orde komen. Intussen is wel bewezen dat dat niet het geval is! Als ze gewoon enkele weken geleden al een Flybox hadden gestuurd kon ik intussen toch al op wat deftiger internet werken.
  Ja, momenteel moet ik telewerken via de mobiele data van mijn gsm. Iedereen begrijpt wel dat dit niet bijzonder snel is, niet bijzonder stabiel, en dat je mobiele data er zo doorheen vliegen.
  Om deze laatste reden, aangezien Orange sinds 23 oktober in contractbreuk is, vullen de medewerkers van Orange mijn mobiele data aan met telkens 1Gb, telkens wanneer ik de klantendienst bel (jawel telkens weer 45 minuten kwijt). Aangezien telewerken ook inloggen op de servers van het kantoor is, videoconferenties houden, enz... kom je niet lang toe met dat beetje data. Dus, dat is bijna elke dag weer bellen naar de klantendienst.
  Drie maal hebben ze beloofd dat een klachtendienst van hun contact zou opnemen met me. 1 maal heb ik inderdaad een heel behulpzame man aan de lijn gehad, die wel weigerde om een Flybox te zenden, maar wel ineens 12Gb data kon geven. De 2 andere malen hebben ze me niet eens gecontacteerd.
  Vandaag bel ik terug naar de klantendienst, want, jawel, de data waren weer op, en nu zegt een medewerker van Orange dat hij geen mobiele data bijgeeft. Ik vraag hoe ik dan moet telewerken, en wijs erop dat Orange contractbreuk pleegt, maar daar trekt hij zich niets van aan.

  Ik kan iedereen dus afraden om klant te worden bij Orange!

  Door: Jimmy17-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Abonnement

  Zeer slechte klantendienst !
  Ik moet geld terug krijgen maar moet eerst nog wat meer betalen voor een abonnement dat niet geactiveerd is door een fout van de shopmedewerker.
  Elke keer dat ik bel hang ik een uur aan de telefoon en weet nog steeds niks meer .
  Dus door de fout van de winkelmedewerker ben ik bijna 150 euro armer en nog steeds geen abonnement bij orange .
  Nu kunnen ze hun abonnement steken waar de zon niet schijnt !

  Door: Cindy Coppijn28-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  /

  heb je snacht's problemen met tv geraak je nergens meer binnen !!!!

  Door: verheyen Elias15-10-2020
  tavernier01-01-2021

  heb Orange aangevraagd maar zo te horen is het altijd iets als het zo is verander ik onmiddellijk

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Orange tv/internet/mobiel

  Prijs mag dan wel wat lager liggen maar service is ronduit bedroevend. In geval van problemen wordt je aan het lijntje gehouden en worden, is het nu uit onkunde of slechte wil, zelfs pure leugens wijs gemaakt.

  Door: Tim27-08-2020
  Snyers Roger13-11-2020

  Ik wil ff wat kwijt over Orange, ik ben meer dan 5 jaar een op tijd betalende klant geweest dier er de onvolkomenheden graag bij nam maar in de helft van dit jaar begon ons internet geweldig slecht te worden en moest de decoder ook meer dan normaal gereboot te worden. Orange raadde me aan om versterkers te plaatsen zodat we overal in huis snel en perfect internet zouden hebben dus kocht ik deze aan en het werkte nog ook. op 28 september jl viel dat internet weg en begon de miserie opnieuw na een telefoon naar de klantendienst kreeg ik mijn internet van vroeger dat steeds wegvalt en traag is terug met de belofte dat het binnen de 3 dagen terug in orde zou zijn, wat dus niet zo was. Tot eind oktober heb ik nog een keer of 6 met de klantendienst gebeld waar de meeste telewerkers in zeer gebrekkig Nederlands me telkens met loze beloften trachten te sussen en me telkens een kwartier lieten wachten voor ik ze aan de lijn kreeg. Om een lang frustrerend verhaal kort te maken, ik ben ondertussen overgeschakeld naar Telenet en heb goed en snel internet zonder versterkers en ben zelf uitermate blij dat ik van die klotefirma die Orange is vanaf ben. Ik zal vanaf nu overal ten stelligste Orange afraden in mijn kennissenkring en volop slechte reclame zal maken. Tot nooit meer

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Orange

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Orange een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 14 ervaringen geplaatst over Orange. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Orange actief?

  Orange is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Orange gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.