ErvaringenSite

  Ervaringen Beerwulf

  Als liefhebber heb je misschien wel eens gehoord van Beerwulf. Blijf lezen om erachter te komen wat de ervaring is van anderen met deze online webwinkel. En, ben jij al klant, dan willen we jou vragen om je review want met jouw ervaring kun je anderen helpen om een goede keuze te maken.

  Beerwulf is een online webwinkel voor de bekendste bieren van de grootste brouwerijen. Dit zijn onder andere bieren van het alom bekende merk HEINEKEN.

  Vertel ons wat je ervaring is met dit bedrijf om anderen te helpen een goede keuze te maken. Nog niet iedereen is bekend met deze webshop, maar jij kan daar verandering in brengen. Wat is bijvoorbeeld je ervaring met de levering? Ging die zo snel als dat je verwacht had of liet het te wensen over? We zijn heel benieuwd naar die ervaring.

  Over Beerwulf
  Beerwulf is een Amsterdams bedrijf dat onderdeel is van het grote biermerk HEINEKEN. Bij dit bedrijf werken ongeveer 80 medewerkers die zich inzetten om de beste bieren bij de consument thuis af te leveren. Het team bestaat uit professionals op het gebied van bier en e-commerce.

  Het doel van Beerwulf is om het mogelijk te maken dat mensen eenvoudig online bier kunnen bestellen en zich geen zorgen hoeven te maken hoe dat thuis word afgeleverd. Want voor de aflevering zorgt Beerwulf.

  Naast de verkoop van verschillende soorten bieren kun je op de website terecht voor blogs over de achtergrond en geschiedenis van biermerken en brouwerijen. Daarnaast krijg je tips over het combineren van bier bij je maaltijden en informatie over de nieuwste biertjes op de markt.

  Producten en diensten van Beerwulf
  Bij Beerwulf kun je terecht voor het kopen van bier. Niet alleen voor de grootste en bekendste merken maar ook voor bijzondere ambachtelijke bieren van kleine brouwerijen. En wil je juist groot uitpakken voor een feestje, of gewoon zomaar. Dan kun je bij dit bedrijf de biertap Sub kopen inclusief de fusten die erbij horen. Naast fusten voor de Sub kun je ook HAPKIN fusten voor de Blade bestellen.

  Voor fans van Beerwulf kun je ook bierglazen bestellen met het logo van Beerwulf of HEINEKEN. Deze zijn ook te combineren met de cadeaupakketten. Er is een ruim aanbod aan bierpakketten dat je kunt bestellen voor een verjaardag of jubileum. Denk hierbij aan een Affligem-pakket, een pakket met bieren van Nederlandse bodem, of misschien van Duitse of Belgische bodem.

  Als je een speciaal dieet hebt kun je ook op deze website terecht. Zo is er bijvoorbeeld glutenvrij, biologisch, en alcoholvrij bier zodat er voor iedereen een optie is.

  Ervaringen, klachten en tips over Beerwulf
  Laat ons weten hoe jouw ervaring is met Beerwulf en of je tevreden bent over de service die geleverd wordt. Krijg je bijvoorbeeld altijd de juiste producten in huis? En zo niet, hoe gaan ze dan om met je vragen en klachten? We horen het graag want jouw ervaring is waardevol voor mensen die op zoek zijn naar een online winkel om bier te kopen.

  Infofilm CSW algemeen

  Beerwulf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Beerwulf

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Beerwulf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Beerwulf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beerwulf actief?

  Beerwulf is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beerwulf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.