ErvaringenSite

  Ervaringen Bongo

  Ben jij op zoek naar een webshop waarop je cadeaubonnen kunt bestellen? Cadeaubonnen voor een uitje of een belevenis? Misschien is de webshop van Bongo dan wel interessant voor jou! Bongo is namelijk een online aanbieder van belevenisbonnen. Zo kun je bij Bongo kiezen uit beleveniscadeaus in verschillende thema's zoals avontuur, wellness, gastronomie en overnachtingen. Maar hoe kom je er nou achter of Bongo betrouwbaar genoeg is? Wat voorgaande klanten van Bongo vinden? En wat je van de klantenservice van Bongo kunt verwachten? Geen probleem, want bij ErvaringenSiteverzamelen wij informatie, reviews en beoordelingen over Bongo, zodat jij je rustig kunt inlezen en verdiepen in het bedrijf. Heb jij zelf al wel eens een belevenisbon op de webshop van Bongo gekocht? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als jij jouw mening over Bongo op deze pagina zou willen achterlaten.

  Over Bongo

  Bongo is een onderdeel van Smartbox Group. Smartbox Group is de Europese marktleider op het gebied van cadeaubonnen. Bongo verkoopt ruim 7 miljoen belevenisbonnen per jaar in 11 Europese landen, waaronder Nederland en België. Op de webshop van Bongo vind je een breed assortiment aan beleveniscadeaus. Denk aan weekendjes weg, skydiven, een circuitrace of een massage. Om al deze belevenissen te kunnen aanbieden heeft Bongo een netwerk opgebouwd van ruim 40.000 Europese partners. Bovendien zijn de belevenisbonnen van Bongo te koop in ruim 18.000 winkels in Europa.

  NEERLANDSCH HOP 2012 TRAILER (ALGEMEEN)

  De producten van Bongo

  De belevenissen op de webshop van Bongo zijn onderverdeeld in verschillende thema's. Zo vind je in het thema "aan huis" belevenissen zoals een virtuele safari, een virtuele rondleiding door een dierenreservaat, een ontbijtmand aan huis en chocolade aan huis. Ook kun je kiezen voor een weekendje weg, zoals een fiets- en wandelweekend of een citytrip.Dan is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen uit toegang tot sauna- en wellnessfaciliteiten. Bovendien zijn er ook een aantal activiteiten omtrent eten en drinken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een diner-cadeaubon of een cadeaubon voor een wijnproeverij.

  Bongo & contact opnemen

  Wil jij graag dat Bongo jou op de hoogte houdt van de laatste nieuwtjes? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Facebook en Instagram volgen. Heb je een vraag voor Bongo? Raadpleeg dan het helpcentrum op de webshop van Bongo of neem contact op met de klantenservice van Bongo door te bellen naar 03 202 16 60 of een bericht te sturen op Facebook.

  Je Bongo belevenisbon verlengen

  Het is mogelijk om je belevenisbon van Bongo te verlengen. Je zult je belevenisbon dan moeten omruilen voor een nieuwe versie. Zorg ervoor dat je je belevenisbon hebt geregistreerd op je Bongo account. Vervolgens log je in op je account en klik je op "Mijn cadeaubonnen". Klik op de cadeaubon die je graag wilt verlengen en klik dan op "omruilen". Je ziet dezelfde cadeaubon dan in de lijst staan: klik op "omruilen naar deze cadeaubon". Als laatste kun je nog kiezen of je een cadeaubon in een doosje of een e-voucher wilt ontvangen. Nadat je de omruiling voltooid hebt, is je nieuwe cadeaubon 2 jaar geldig vanaf de datum waarop je hebt omgeruild.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Bongo

  Heb jij wel eens een cadeaubon op de webshop van Bongo besteld? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Ben jij tevreden met de service en de belevenisbonnen van Bongo? En hoe gaat de klantenservice van Bongo om met jouw vragen? Laat jouw review over Bongo achter op deze pagina en help zo anderen met het vinden van een belevenis cadeau!

  Bongo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bongo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bongo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bongo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bongo actief?

  Bongo is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bongo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.