Elkedagietsleuks.nl

Alle reviews

Elkedagietsleuks.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby
CoolGift
1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Ditverzinjeniet merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels
Ditverzinjeniet
1 reviews

Cadeautjes kopen is bijna altijd leuk. Voor je jarige moeder, je neef die geslaagd is of je vriend. Iemand blij maken met een leuk, lief of gr...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Elkedagietsleuks.nl

Als het koopjestijd of solden zijn, trekt iedereen snel naar de winkel. Mensen houden immers van korting en er is iets leuks aan een goede deal vinden. Een dure merkhandtas past niet altijd in je budget als het aan de volle prijs is, maar aan 50% af? Dan hap je al snel toe! Het is jammer dat je vaak lang moet wachten tot de volgende koopjesperiode, die slechts een paar keer per jaar voorvallen. Elkedagietsleuks.nl is een Nederlandse website met als achterliggend concept om elke dag koopjes aan te bieden. Op ErvaringenSite kan je de ervaringen van klanten van deze online webstore lezen, en kijken of het wel allemaal te vertrouwen is. Online spullen kopen blijft immers riskanter dan gewoon echt gaan shoppen! Hierdoor is het van het uiterste belang dat je de mening van anderen goed naleest en je degelijk voorbereidt. Wil je zelf een review geven over je ervaringen met Elkedagietsleuks.nl? Laat dan zeker een reactie achter!

Over Elkedagietsleuks.nl
Elkedagietsleuks.nl is een online webstore met dagaanbiedingen. Elke dag kan je hier nieuwe artikelen vinden met kortingen tussen 30% en 80%. Om middernacht worden de aanbiedingen van de site gehaald en worden er nieuwe geplaatst. Die zijn dus 24u geldig, of tot de voorraad strekt. Elkedagietsleuks.nl is een Nederlands bedrijf gevestigd in Zwolle, geregistreerd bij de KvK, en ze leveren ook in België (tegen een vergoeding).

Producten en diensten van Elkedagietsleuks.nl
Bij Elkedagietsleuks.nl kan je een webshop vinden voor producten in de sectoren lifestyle, mode en huishoudelijke artikelen. Denk aan t-shirts, truien, make-up, lingerie en schoenen. Eveneens kan je hier tuingereedschap of spullen voor de slaapkamer vinden, of zaken voor je huisdieren en allerlei fitness-gadgets. Elkedagietsleuks.nl geeft kortingen op al deze zaken, tot 80%. Het principe hierachter is dat ze elke dag een nieuwe aanbieding geven. Om stipt middernacht wisselt het aanbod, dus je moet er wel snel bij zijn als je een bepaald product interessant vindt. Op is immers op. De producten van Elkedagietsleuks.nl komen voornamelijk van outlet producten, restpartijen, huidige en oude collecties, geretourneerde voorwerpen, producten met een kleine afwijking (waarbij de maat, pasvorm, kleur of afwerking soms kunnen afwijken). Je kan bij Elkedagietsleuks.nl online betalen via iDeal, Bancontact, MasterCard, Maestro, Visa of PayPal. De verzendtijd van een pakket is ongeveer twee weken, tenzij anders aangegeven. Als je 4 of meer artikelen koopt is de verzending gratis.

Klachten, complimenten en tips voor Elkedagietsleuks.nl
Tijdens je aankopen doen bij een online webstore zoals Elkedagietsleuks.nl kan er uiteraard van alles mislopen! Het product kan je niet bevallen, de verzending kan vertraagd toekomen (of zelfs niet), je bestelling kan beschadigd zijn, en nog honderden andere problemen. Misschien was de klantendienst niet vriendelijk, of heb je je product niet mogen retourneren? Het is belangrijk dat je als consument van dergelijke zaken op de hoogte bent. Hierdoor is het belangrijk dat je jouw - positieve EN negatieve - ervaringen met Elkedagietsleuks.nl hier met anderen deelt. Heb je een goede aankoop gedaan? Vertel het aan de wereld! Voel je je belazerd? Laat je ongenoegen merken door een review te plaatsen op ErvaringenSite!