Immo Francois

Alle reviews

Immo Francois

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Immo Francois

Een huis kopen of verkopen is altijd een stressvolle situatie. Het gaat tenslotte om een hoop geld. En over jouw eigen toekomst, al dan niet samen met je gezin. Op zoek gaan naar een nieuwe woning is leuk. Op het internet worden heel veel huizen te koop of te huur aangeboden. Maar wanneer het zover is en je moet over de prijs onderhandelen, een notaris inhuren, contract opstellen, afspraken maken, is het toch handig dat je een professional in dienst neemt. Makelaars kunnen je niet alleen helpen met de zoektocht naar een onderkomen, maar helpen je ook met de contractuele afhandeling. En bij de verkoop van een woning dragen zij de verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk potentiële kopers te benaderen. Hoe beter de makelaar, des te beter het resultaat. Daarom is een kort onderzoek naar de beste makelaar in uw regio zeker niet overbodig. Op onze website zijn daarom ook verschillende zelfstandige makelaars opgenomen. Meer weten over Immo Francois of een van zijn collega's? Bekijk hier de reviews van andere huizenkopers en verkopers. Of laat zelf uw beoordeling achter. 

Over Immo Francois
Dries Francois start in 2010 zijn makelaarskantoor uit een liefde voor architectuur. In 2011 verhuisd het bedrijf naar Brugge, waar het een snelle groei doormaakt. In 2013 komen er nog twee panden in Brugge bij en in 2014 komt Matias Duwulf bij Immo werken. In 2015 heeft het bedrijf al 6 locaties, verspreid over heel Vlaanderen. Het team blijft groeien en in 2019 heeft het bedrijf maar liefst 60 makelaars in dienst. 

Producten en Diensten van Immo Francois
Bij Makelaardij Immo Francois kan je terecht wanneer je een huis wilt kopen, verkopen, huren of verhuren. Het intake gesprek is altijd vrij van kosten, zodat je je een beetje een beeld kan vormen van wat het bedrijf voor jou kan betekenen zonder dat er meteen een kostenplaatsje aan vast hangt. Uiteraard helpen de makelaars van Immo Francois je ook bij het aanvragen van een banklening, adviseren ze je in speciale verzekeringen, keuringsrapporten en het opstellen van huurcontracten. Vandaag de dag hebben zij ongeveer duizend verschillende panden door heel België in de verkoop en rond de 150 huurpanden. Uiteraard zijn er verschillende zoeksleutels op de website ingebouwd die je helpen bij het zoeken naar een accommodatie die aan jouw eisen voldoet, maar je kunt ook je eigen persoonlijke wensen voor een pand aan hen kenbaar maken en een zoekopdracht plaatsen. 

Complimenten, Klachten en Tips over Immo Francois
Verhuizen kan heel leuk zijn. Wat voor reden je ook hebt om te verhuizen, het is altijd de start van een nieuw begin. Maar dat kan ook veel stress betekenen. Daarom is het belangrijk een goede makelaar in dienst te hebben. Iemand met kennis van zaken die je kunt vertrouwen en jouw belangen voorop stelt. Dit kan nog wel eens mis gaan. Sommige mensen blijven maanden zitten met de verkoop van hun huis omdat de makelaar niet goed is, of kom je er later achter dat je een bouwval hebt gekocht. Daarom zijn ook makelaars in onze vergelijkingssite opgenomen. Wilt u helpen van onze site de meest volledige review site van België en Nederland te maken, laat dan ook uw review bij ons achter en vertel ons alles over uw ervaringen met de verschillende ondernemers op onze website.