Jalbum

Alle reviews

Jalbum

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fotofabriek merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels
Fotofabriek
0 reviews

Wat te doen met al die mooie digitale foto’s die je op je desktop of laptop hebt verzameld? Een idee is om de mooiste te gebruiken voor het o...

Fotogeschenk merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
Fotogeschenk
0 reviews

Wil je je ouders, partner of beste vriendin verrassen met een geschenk? Of ben je op zoek naar een manier om al je foto's van de afgelopen zom...

Nikkel Art merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
Nikkel Art
0 reviews

Als je je partner, ouders of beste vriend wilt verrassen met wanddecoratie op maat, of je eigen woonkamer wat wilt opfrissen, kun je het aanbod van...

123TuinPoster merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
123TuinPoster
0 reviews

Loop je wel eens over straat en zie je dan van die grote posters oftewel flyers. Wist je dat posters al vanaf de middeleeuwen bestaan? Dat klopt al...

Jalbum

Heb jij een passie voor fotograferen of maak jij veel foto's voor later? En ben jij nog op zoek naar webalbum software om online fotoalbums mee te maken? Wellicht is het dan de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van jAlbum. jAlbum biedt namelijk een online programma aan waarmee je je eigen online fotoalbums kunt creëren. Zo kun je uit honderden album sjablonen kiezen die je zelf ook weer aan kunt passen. Het bedrijf geeft je daarnaast ook de mogelijkheid om je fotoalbums op hun website te bewaren, maar je kunt er ook voor kiezen om ze op je eigen website of blog op te slaan. Maar hoe weet je nou of de webalbum software van jAlbum goed genoeg werkt? En wat mag je van de klantenservice verwachten als je ergens niet uitkomt en hulp nodig hebt bij het uploaden van je foto's of het in elkaar zetten van je online fotoalbums? Op ErvaringenSite kun jij meer te weten komen over jAlbum. Op deze pagina verzamelen wij namelijk reviews en beoordelingen over dit bedrijf, zodat jij uiteindelijk gemakkelijker een beslissing kunt maken. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.

Over jAlbum
Toen David Ekholm, de oprichter van jAlbum, in 2002 thuis kwam van een ski trip, ging hij op zoek naar fotoalbum software zodat hij zijn foto's van de trip op een professionele manier met zijn vrienden kon delen. Na enkele teleurstellingen is hij toen zelf begonnen met het programmeren van zijn eigen fotoalbum software. 

Met jAlbum kun je de layout van je online fotoalbum helemaal zelf creëren. Het programma verwerkt jouw foto's, en maakt indexpagina's en diavoorstellingen. Je kunt je albums uploaden op je eigen website of blog, zodat je vrienden ze kunnen bekijken. jAlbum werkt op alle platforms en is beschikbaar in meer dan 30 talen. 

Vandaag de dag is jAlbum één van de populairste programma's voor het maken van online fotoalbums. Mensen hebben met jAlbum ruim 20 miljoen fotoalbums geüpload en de applicatie wordt vaker dan 2.000 keer per dag gedownload. 

Producten en diensten van jAlbum
jAlbum is gebruiksvriendelijk en beschikt over een ingebouwde editor. Bovendien kan jAlbum grote hoeveelheden beeldmateriaal verwerken, waardoor je tot wel 100.000 foto's in je jAlbum galerij kunt hebben. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat al deze foto's door elkaar komen te staan, aangezien jAlbum je foto's snel en gemakkelijk in duidelijke mapstructuren organiseert. Tevens kun je je albums aanpassen met skins -plugins van jAlbum die de layout en de eigenschappen van de albums bepalen-.

Heb je een vraag voor jAlbum? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina op de website bezoeken. Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Dan kun je je vraag bespreken met de klantenservice en andere jAlbum experts op het support forum. Je kunt je vraag ook stellen door een e-mail te sturen naar support@jalbum.net. Vergeet ook niet om het bedrijf te volgen op de social media kanalen Twitter en Facebook om op de hoogte te worden gehouden van het laatste nieuws. 

Klachten, Complimenten en Tips voor jAlbum
Maak jij zelf gebruik van jAlbum? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze software en het bedrijf. Ben jij tevreden met het programma? Werkt het goed en wat is jouw ervaring met de klantenservice van jAlbum? Laat jouw review over jAlbum achter op deze pagina en help daarmee anderen met het vinden van webalbum software.