ErvaringenSite

  Ervaringen Mediumastro

  Op het internet wordt van alles aangeboden, van wasknijpers, auto-onderdelen, kleding, tweedehands boeken tot vakanties. Ook geestelijke gezondheidszorg, persoonlijke horoscopen en spirituele bijstand is iets wat je op het internet kan vinden. Natuurlijk is op ErvaringenSite ook plaats gemaakt voor deze categorie. Een van de bedrijven die op het internet hun diensten aanbieden op het spirituele vlak is Mediumastro.nl. Wil je weten of je hier te maken hebt met charlatans of met echte consulenten die wat voor je kunnen betekenen, dan ben je bij ons op het juiste adres. Bekijk hier wat andere mensen van dit bedrijf vinden. Wij vragen iedereen die ervaring heeft met een van de bedrijven die opgenomen zijn in onze vergelijkingsgids om een persoonlijke review achter te laten. Anderen kunnen hiervan leren.

  Over Mediumastro
  Mediumastro.nl is een online consulenten website. Dit New Age bedrijf is op 1 januari 2015 gestart. Bij het bedrijf werken inmiddels meer dan 35 consulenten. De consulenten zijn allemaal bezig met het geven van persoonlijk advies op het gebied van astrologie, helderziendheid, paragnosten en andere spirituele vlakken. Helaas is er verder niet zo veel informatie over de achtergrond of organisatie van Mediumastro op het internet te vinden.

  Producten en Diensten over Mediumastro
  Op de homepagina van de website van Mediumastro staan meer dan 35 verschillende consulenten die via deze website hun diensten aanbieden. Er is een persoonlijke foto van de consulent, met daaronder een korte opsomming van hun specialistische gaven zoals bijvoorbeeld helderziendheid, paragnosten, mensen die zich hebben gespecialiseerd in het verklaren van dromen, astrologen, relatiecoaches en nog veel meer. Je kunt direct zien of het medium waar je mee in contact wilt komen online bereikbaar is. Is het bolletje groen dan kan je direct via de chat contact met ze opnemen en je vraag of probleem aan hen voorleggen. Hoeveel het online consult kost wordt ook netjes op de website aangegeven. Mocht de persoon die je wilt spreken niet online zijn dan bestaat er uiteraard de mogelijkheid om een berichtje achter te laten voor een afspraak. Uiteraard worden alle gesprekken en berichtuitwisselingen als zeer persoonlijk behandeld en beloven de consulenten uw bezoek geheim te houden.

  Complimenten, Klachten en Tips over Mediumastro
  Er is meer tussen hemel en aarde dan wat wij met onze ogen kunnen zien en met onze oren kunnen horen. Tenminste, dat geloven heel veel mensen. Voor die mensen zijn er websites zoals Mediumastro. Op deze websites bieden mediums en spiritueel begaafden hun diensten aan. Misschien heeft u behoefte aan een gesprek met een relatiecoach, of wilt u iemand verrassen met een persoonlijke horoscoop? Heeft u wel eens een medium geraadpleegd? Wat het contact wat u ervan verwachtte? Of vond u het oplichterij? Dergelijke ervaringen zijn uiteraard heel erg persoonlijk en misschien moeilijk objectief te beoordelen, maar toch zouden wij u willen vragen om een beoordeling achter te laten. Laat ons weten wat u van de consulenten vind. Werd u professioneel te woord gestaan? Wij plaatsen zowel negatieve als positieven beoordelingen., maar wij verzoeken u wel vriendelijk om in uw review respectvol te blijven.  1A STEM (WET/TEC): ALGEMEEN

  Mediumastro
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mediumastro

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mediumastro een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mediumastro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mediumastro actief?

  Mediumastro is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mediumastro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.