NHA

Alle reviews

NHA

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
CIVAS Opleidingen
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

De Bijlesmeester merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
De Bijlesmeester
0 reviews

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten hale...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Thuiscursus.nl
0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

NHA

Op zoek naar een thuisstudie waarbij u een erkent diploma ontvangt? Waar vind je de beste thuis opleidingen die je een waardevol diploma opleveren waarmee je op de arbeidersmarkt een kans maakt of je zelf persoonlijk mee kunt ontwikkelen? Op deze pagina van ervaringenssite.be vind je informatie en reviews over de NHA. 

Over de NHA
NHA is de afkorting voor de Nationale Handels Academie BV. De NHA is een van de vele particuliere instellingen dat onderwijs op afstand verzorgt. Het NHA is als opleidingsorgaan erkent door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap als een bij de Wet Erkende Onderwijsinstelling voor het volgen van voortgezet onderwijs. De hoge kwaliteitsstandaard die door het WEO gesteld worden, worden op al de door dit instituut ontworpen cursussen toegepast. Het NHA behoort in Nederland in het rijtje van de grootste scholen voor opleidingen op afstand en thuiscursussen. 

Het bedrijf is in 1930 door een onderwijzer in het Nederlandse, zuid Limburgse dorp Panningen gestart met het ideaal om het onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken, waarbij een lage prijs en hoge kwaliteit de missie punten werden. In het 90-jarige bestaan van de NHA hebben meer dan 2 miljoen cursisten een diploma weten te behalen. 

Producten en diensten van NHA
Het aanbod van NHA bestaat uit meer dan 800 verschillende cursussen en opleidingen. Bij dit instituut is het mogelijk om onder andere MBO en HBO opleidingen volgen tot bachelor niveau, maar ook beroepsopleidingen, taalcursussen, computercursussen, muziekcursussen, administratie cursussen en cursussen voor verschillende hobby's en zelf-ontplooiing zijn in hun aanbod opgenomen.

Het materiaal voor de cursussen wordt zowel online als op papier aangeleverd. Extra benodigde materialen zoals bepaalde studieboeken die verplicht of noodzakelijk zijn voor het volgen van de opleiding zijn ook hier te verkrijgen. Bij het volgen van sommige opleidingen en cursussen worden kortingen gegeven of een gratis tablet weggegeven. Er is een keuzemogelijkheid voor het studeren in een groep of op individueel niveau, waarbij de cursist zelf het tempo van de cursus kan bepalen. Controle van de schrijfopdrachten, tests, examens worden uitgevoerd door gekwalificeerde docenten die ook de persoonlijke begeleiding en feedback verzorgen. Nadat de cursus met positief resultaat is afgerond, ontvangen de cursisten een getuigenschrift of diploma.

Complimenten, Klachten en Tips voor NHA
Het NHA heeft in het verleden ook te maken gehad met negatieve publiciteit. Daarom is uw mening belangrijk! Heeft u ervaringen met het volgen van een opleiding op afstand bij NHA? Wat vond u van het studiemateriaal, de persoonlijke begeleiding en de studiedruk? Laat hier uw review achter over dit instituut. Uw klantenervaring kan anderen helpen een goede keuze te maken tussen de verschillende aanbieders van studeren op afstand.