ErvaringenSite

  Ervaringen NHA

  Op zoek naar een thuisstudie waarbij u een erkent diploma ontvangt? Waar vind je de beste thuis opleidingen die je een waardevol diploma opleveren waarmee je op de arbeidersmarkt een kans maakt of je zelf persoonlijk mee kunt ontwikkelen? Op deze pagina van ervaringenssite.be vind je informatie en reviews over de NHA.

  Over de NHA
  NHA is de afkorting voor de Nationale Handels Academie BV. De NHA is een van de vele particuliere instellingen dat onderwijs op afstand verzorgt. Het NHA is als opleidingsorgaan erkent door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap als een bij de Wet Erkende Onderwijsinstelling voor het volgen van voortgezet onderwijs. De hoge kwaliteitsstandaard die door het WEO gesteld worden, worden op al de door dit instituut ontworpen cursussen toegepast. Het NHA behoort in Nederland in het rijtje van de grootste scholen voor opleidingen op afstand en thuiscursussen.

  Het bedrijf is in 1930 door een onderwijzer in het Nederlandse, zuid Limburgse dorp Panningen gestart met het ideaal om het onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken, waarbij een lage prijs en hoge kwaliteit de missie punten werden. In het 90-jarige bestaan van de NHA hebben meer dan 2 miljoen cursisten een diploma weten te behalen.

  Producten en diensten van NHA
  Het aanbod van NHA bestaat uit meer dan 800 verschillende cursussen en opleidingen. Bij dit instituut is het mogelijk om onder andere MBO en HBO opleidingen volgen tot bachelor niveau, maar ook beroepsopleidingen, taalcursussen, computercursussen, muziekcursussen, administratie cursussen en cursussen voor verschillende hobby's en zelf-ontplooiing zijn in hun aanbod opgenomen.

  Het materiaal voor de cursussen wordt zowel online als op papier aangeleverd. Extra benodigde materialen zoals bepaalde studieboeken die verplicht of noodzakelijk zijn voor het volgen van de opleiding zijn ook hier te verkrijgen. Bij het volgen van sommige opleidingen en cursussen worden kortingen gegeven of een gratis tablet weggegeven. Er is een keuzemogelijkheid voor het studeren in een groep of op individueel niveau, waarbij de cursist zelf het tempo van de cursus kan bepalen. Controle van de schrijfopdrachten, tests, examens worden uitgevoerd door gekwalificeerde docenten die ook de persoonlijke begeleiding en feedback verzorgen. Nadat de cursus met positief resultaat is afgerond, ontvangen de cursisten een getuigenschrift of diploma.

  Complimenten, Klachten en Tips voor NHA
  Het NHA heeft in het verleden ook te maken gehad met negatieve publiciteit. Daarom is uw mening belangrijk! Heeft u ervaringen met het volgen van een opleiding op afstand bij NHA? Wat vond u van het studiemateriaal, de persoonlijke begeleiding en de studiedruk? Laat hier uw review achter over dit instituut. Uw klantenervaring kan anderen helpen een goede keuze te maken tussen de verschillende aanbieders van studeren op afstand.

  NEERLANDSCH HOP 2012 TRAILER (ALGEMEEN)

  NHA
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NHA

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is NHA een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over NHA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NHA actief?

  NHA is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NHA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.