ErvaringenSite

  Ervaringen omio

  Op reis gaan

  kan toch zo leuk zijn! Eens een andere omgeving ontdekken, op je eentje of met de hele familie, het is een heel gedoe. En natuurlijk moet je hiervoor goed plannen, en tenzij je met de auto gaat, zal je tickets moeten boeken voor de trein, bus of voor het vliegtuig. Bij omio kun je terecht om al deze zaken via 1 eenvoudig platform te beheren, via de website of via hun app. Je wil zeker niet voor onaangename verrassingen komen te staan als je ergens heen gaat, dus er zeker van zijn dat omio te betrouwen is, is van het grootste belang. Hier op Ervaringensite kun je meer lezen over wat andere mensen van dit bedrijf denken. Wat zijn hun beoordelingen? Zie je veel klachten, of kun je toch wat complimenten lezen? Hiermee kun je dan zelf besluiten of je omio een kans wil geven.

  Over omio
  omio is een internationaal reisplatform, waarmee je tickets kan boeken doorheen Europa. Het bedrijf werd in 2012 opgericht als “goEuro” en staat geregistreerd in Delaware, Verenigde Staten. Het postadres ligt in Berlijn. De naam werd in 2019 veranderd naar omio. Momenteel is omio actief in 15 landen, met meer dan 27 miljoen maandelijkse gebruikers uit meer dan 120 landen, via 800 officiële partners die ruim 100.000 bestemmingen in Europa aandoen. Je kunt omio volgen op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Youtube, en ze zijn te bereiken per telefoon en via een live chat.

  Producten en diensten van omio
  Bij omio kunnen gebruikers terecht om via één platform tickets aan te kopen, reizen te plannen en te boeken. Deze tickets zijn voor treinen, bussen en vluchten. Via de website moet je je beginpunt ingeven, je eindbestemming, de datum van je reis, en dan kun je zoeken. Hierbij krijg je dan een aantal opties voorgeschoteld, die je via de website meteen kan aanschaffen. Het is ook mogelijk om er gelijk een accommodatie via Booking.com aan toe te voegen. Je kunt een specifieke omio app downloaden om makkelijker het platform te gebruiken. Via je account kun je te allen tijde een overzicht houden van je boekingen.

  Omio werkt samen met een heleboel aanbieders, voor treinen zijn er onder andere Deutsche Bahn, Eurostar en Thalys. Bij het busaanbod kun je kiezen voor, bijvoorbeeld, Alsa, Ouibus en Eurolines, en als je met het vliegtuig wil kun je hier tickets kopen van KLM, Transavia, Ryanair en Lufthansa. De betaalmethodes van omio zijn uitgebreid, zo zijn er creditcards (Visa, Mastercard, Maestro, American Express,...), e-Wallets (PayPal, Apple Pay, Google Pay,...) en kun je ook gewoon via een bankoverschrijving werken.

  Klachten, complimenten en tips voor omio
  Bij klachten verwijst omio je door naar het Online Dispute Resolution Platform (ODR Platform) van de Europese Commissie. Het is ook een leuk idee om hier op Ervaringensite eens te laten weten waarom je precies een klacht hebt,wat ging er mis bij je boeking? Andere mensen kunnen veel leren over jouw ervaringen, dus een beoordeling achterlaten is zeker aangeraden. Of wil je liever een complimentje geven aan omio voor een uitstekende service? Dat is natuurlijk ook leuk, dus schrijf een review, ongeacht wat je mening is.

  STARr-training: Algemeen

  omio
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over omio

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is omio een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over omio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is omio actief?

  omio is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van omio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.