omio

Alle reviews

omio

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten

AVS4You

1 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

De Roze Doos merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige diensten producten

De Roze Doos

1 reviews

Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product. O...

Renowizz merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Renowizz

1 reviews

Renowizz is een online platform waar je gemakkelijk de juiste vakman kan vinden die je nodig hebt. Wat klanten vinden van het aanbod en de service ...

Harney & Sons Fine Teas merklogo voor beoordelingen van Overig

Harney & Sons Fine Teas

1 reviews

Heb jij je weleens afgevraagd hoeveel soorten thee er zijn? Op die vraag is bijna geen antwoord te geven als je alleen al kijkt naar het aantal onl...

omio

Op reis gaan kan toch zo leuk zijn! Eens een andere omgeving ontdekken, op je eentje of met de hele familie, het is een heel gedoe. En natuurlijk moet je hiervoor goed plannen, en tenzij je met de auto gaat, zal je tickets moeten boeken voor de trein, bus of voor het vliegtuig. Bij omio kun je terecht om al deze zaken via 1 eenvoudig platform te beheren, via de website of via hun app. Je wil zeker niet voor onaangename verrassingen komen te staan als je ergens heen gaat, dus er zeker van zijn dat omio te betrouwen is, is van het grootste belang. Hier op ErvaringenSite kun je meer lezen over wat andere mensen van dit bedrijf denken. Wat zijn hun beoordelingen? Zie je veel klachten, of kun je toch wat complimenten lezen? Hiermee kun je dan zelf besluiten of je omio een kans wil geven.

Over omio
omio is een internationaal reisplatform, waarmee je tickets kan boeken doorheen Europa. Het bedrijf werd in 2012 opgericht als “goEuro” en staat geregistreerd in Delaware, Verenigde Staten. Het postadres ligt in Berlijn. De naam werd in 2019 veranderd naar omio. Momenteel is omio actief in 15 landen, met meer dan 27 miljoen maandelijkse gebruikers uit meer dan 120 landen, via 800 officiële partners die ruim 100.000 bestemmingen in Europa aandoen. Je kunt omio volgen op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Youtube, en ze zijn te bereiken per telefoon en via een live chat.

Producten en diensten van omio
Bij omio kunnen gebruikers terecht om via één platform tickets aan te kopen, reizen te plannen en te boeken. Deze tickets zijn voor treinen, bussen en vluchten. Via de website moet je je beginpunt ingeven, je eindbestemming, de datum van je reis, en dan kun je zoeken. Hierbij krijg je dan een aantal opties voorgeschoteld, die je via de website meteen kan aanschaffen. Het is ook mogelijk om er gelijk een accommodatie via Booking.com aan toe te voegen. Je kunt een specifieke omio app downloaden om makkelijker het platform te gebruiken. Via je account kun je te allen tijde een overzicht houden van je boekingen.

Omio werkt samen met een heleboel aanbieders, voor treinen zijn er onder andere Deutsche Bahn, Eurostar en Thalys. Bij het busaanbod kun je kiezen voor, bijvoorbeeld, Alsa, Ouibus en Eurolines, en als je met het vliegtuig wil kun je hier tickets kopen van KLM, Transavia, Ryanair en Lufthansa. De betaalmethodes van omio zijn uitgebreid, zo zijn er creditcards (Visa, Mastercard, Maestro, American Express,...), e-Wallets (PayPal, Apple Pay, Google Pay,...) en kun je ook gewoon via een bankoverschrijving werken.

Klachten, complimenten en tips voor omio
Bij klachten verwijst omio je door naar het Online Dispute Resolution Platform (ODR Platform) van de Europese Commissie. Het is ook een leuk idee om hier op ErvaringenSite eens te laten weten waarom je precies een klacht hebt,wat ging er mis bij je boeking? Andere mensen kunnen veel leren over jouw ervaringen, dus een beoordeling achterlaten is zeker aangeraden. Of wil je liever een complimentje geven aan omio voor een uitstekende service? Dat is natuurlijk ook leuk, dus schrijf een review, ongeacht wat je mening is.