ErvaringenSite

  Ervaringen OpinionWorld

  Door de komst van het internet is er ook een grote schat aan informatie die we zonder er bij na te denken dagelijks delen. Er zijn bedrijven die zich richten op het verzamelen van dit soort data en die je zelfs premies en beloningen geven om jouw informatie met hun te delen. Door jouw gegevens te verwerken en door je enquêtes aan te bieden komen zij zo heel veel te weten over het koopgedrag van consumenten en als gebruiker krijg je leuke kortingen en extraatjes. Maar hoe leuk en veilig is het nu eigenlijk echt om al jouw informatie met zulke platforms te delen? De mensen die je daar meer over kunnen vertellen zijn de gebruikers die al lid zijn van zulke websites. Zij delen hun ervaring in reviews die zij op onze website achterlaten, zodat nieuwe gebruikers zoals jij kunnen lezen hoe dit soort bedrijven echt werken.

  De mogelijkheden van Opinionworld

  Dynata LLC is een Amerikaans marketing platform dat wereldwijd werkt en dat met Opinionworld consumenten de mogelijkheid geeft deel te nemen aan marktonderzoeken en enquêtes. Je kunt als consument gratis een account aanmaken door op de homepagina je gegevens zoals adres, e-mail en wachtwoord in te geven. Zodra je dat gedaan hebt kun je door het beantwoorden van vragen in meer dan 15 categorieën je profiel compleet maken. Je kunt alle vragen invullen om zoveel mogelijk kans te maken op enquetes en beloningen of je kiest voor specifieke categorieën waar je voorkeur naar uitgaat. Zo zijn er vragen over onderwerpen zoals persoonlijk leven en huishouden, verzekeringen, tijdschriften, technologische activiteiten, eten en drinken of winkelen. Alle enquetes worden beloond met punten die je na verloop van tijd kunt verzilveren bij grote internationale ketens. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit kortingsbonnen bij Amazon, bol.com, Carrefour en Decathlon. Verder kun je kiezen uit kortingskaarten voor onder andere de Apple-store of MediaMarkt. Maar ook het veranderen van punten in geld is mogelijk door je punten te storten op je PayPal account. Er wordt je zelfs de mogelijkheid geboden om met je punten een virtuele creditcard aan te vragen waarmee je dan weer producten en artikelen bij online shops kunt bestellen. Door regelmatig je mening en ideeën bij Opinionworld te delen kun je badges verdienen waardoor je jouw lidmaatschap kunt upgraden en nog meer voordelen ontgrendelt.

  Algemeen Nederlands vs tussentaal in 'Thuis'

  Reviews over Opinionworld

  Beloond worden door enquetes in te vullen klinkt natuurlijk heel leuk maar hoe werkt het in het echt? Kun jij andere consumenten als lid van Opinionworld meer vertellen over de werkwijze van deze website? Je geeft voordat je zelfs maar 1 enquête in kunt vullen al veel persoonlijke informatie weg en hoe wordt daarmee omgegaan? Publiceer daarom een uitgebreide review op onze website zodat je mensen die lid willen worden laat weten wat hen te wachten staat. Is het delen van jouw koopgedrag echt de moeite waard voor de beloning die je krijgt? Aan de hand van jouw beoordeling kun je andere consumenten wijzen op de plus- en minpunten van het concept van deze website.

  OpinionWorld
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OpinionWorld

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is OpinionWorld een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over OpinionWorld. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OpinionWorld actief?

  OpinionWorld is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OpinionWorld gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.