ErvaringenSite

  Ervaringen Parking Euratechnologies

  Heb je wel eens overwogen om een openbare parkeerplaats te kopen als investering voor de toekomst? Dan wil je waarschijnlijk weten of Parking Euratechnologies de juiste plek is om deze investering te doen. Heb jij al een parkeerplek gekocht bij dit bedrijf dan willen we graag jouw ervaring horen zodat anderen goed geïnformeerd zijn voordat ze deze keuze maken.

  Parking Euratechnologies is een vastgoedinvesteerder waar je als particulier terecht kunt om publieke parkeerplaatsen te kopen als investering. Je kunt hier al terecht als je minimaal 4 parkeerplekken koopt.

  We zijn heel nieuwsgierig wat jouw ervaring is met deze service. Ben je tevreden over je aankoop en behaal je het rendement dat je verwacht had, of dat je is voorgespiegeld. Het kopen van meerdere parkeerplaatsen doe je niet zomaar. Daarom is het zo belangrijk om te horen wat anderen van deze service vinden.

  Over Parking Euratechnologies
  Parking Euratechnologies is een bedrijf dat al meer dan 45 jaar actief is in vastgoedinvesteringen in België en Frankrijk. Ze zijn onderdeel van Belgische nieuwbouwmaatschappij NV of BELNIMA en Fortior. Op eigen terrein bezitten ze een parkeerterrein van 80.000 vierkante meter. De site is populair bij start-ups in de technologie sector, maar ook grote bedrijven als IBM, Microsoft en Capgemini.

  Volgens dit bedrijf zijn de voordelen van het kopen van een parkeerplek dat je zelf notarieel eigenaar bent, maar de dagelijkse zorgen aan iemand anders overlaat. Volgens de onderneming kun je zelfs als particulier hiervoor BTW terug krijgen

  Producten en diensten van Parking Euratechnologies
  Bij Parking Euratechnologies kun je terecht om parkeerplaatsen aan te schaffen. Deze publieke parkeerplaatsen hoef je vervolgens niet zelf te beheren, dat doet het bedrijf. Of in ieder geval, de praktische zaken zoals het vinden en verhuren van de parkeerplaats. Voor het onderhoud en uitbaten van de plaatsen word gebruik gemaakt van het bedrijf Indigo. Dit bedrijf is een bekende uitbater van publieke parkeerplaatsen in heel België. Het gaat hierbij niet alleen om het onderhouden van de parkeerplekken en zorgen voor werkende parkeerautomaten. Je kunt er ook terecht voor abonnementen, zowel op specifieke parkeerplekken, als voor hun parkings in het algemeen.

  Je kunt bij dit bedrijf tussen de 4 en 20 parkeerplaatsen kopen en die uit laten baten door Parking Euratechnologies. Mocht je ze later weer willen verkopen dan hoef je ze niet allemaal van de hand te doen. Je kunt er ook voor kiezen om slechts een paar plaatsen te verkopen.

  Om een stukje zekerheid in te bouwen kun je ervoor kiezen dat je een vaste huurprijs krijgt van de onderneming. Wil je mogelijk meer winst maken, maar ook meer risico lopen dan kun je ervoor kiezen om 90% van de explotatiewinst te ontvangen.

  Ervaringen, klachten en tips over Parking Euratechnologies
  We horen graag wat jouw ervaring is met dit bedrijf. We zijn niet alleen benieuwd of je blij bent met de aanschaf van de parkeerplekken, maar ook wat je van de service vind. Kreeg je vooraf bijvoorbeeld voldoende informatie? En hoe verliep de communicatie, voor, tijdens en na de aankoop? Jouw ervaring kan anderen helpen bij het maken van een beslissing.

  VAN ALGEMEEN NUT - Seizoen 1 - Aflevering 7 (Gert Verhulst)

  Parking Euratechnologies
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Parking Euratechnologies

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Parking Euratechnologies een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Parking Euratechnologies. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Parking Euratechnologies actief?

  Parking Euratechnologies is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Parking Euratechnologies gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.