Parking Euratechnologies

Alle reviews

Parking Euratechnologies

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Parking Euratechnologies

Heb je wel eens overwogen om een openbare parkeerplaats te kopen als investering voor de toekomst? Dan wil je waarschijnlijk weten of Parking Euratechnologies de juiste plek is om deze investering te doen. Heb jij al een parkeerplek gekocht bij dit bedrijf dan willen we graag jouw ervaring horen zodat anderen goed geïnformeerd zijn voordat ze deze keuze maken.

Parking Euratechnologies is een vastgoedinvesteerder waar je als particulier terecht kunt om publieke parkeerplaatsen te kopen als investering. Je kunt hier al terecht als je minimaal 4 parkeerplekken koopt.

We zijn heel nieuwsgierig wat jouw ervaring is met deze service. Ben je tevreden over je aankoop en behaal je het rendement dat je verwacht had, of dat je is voorgespiegeld. Het kopen van meerdere parkeerplaatsen doe je niet zomaar. Daarom is het zo belangrijk om te horen wat anderen van deze service vinden. 

Over Parking Euratechnologies
Parking Euratechnologies is een bedrijf dat al meer dan 45 jaar actief is in vastgoedinvesteringen in België en Frankrijk. Ze zijn onderdeel van Belgische nieuwbouwmaatschappij NV of BELNIMA en Fortior. Op eigen terrein bezitten ze een parkeerterrein van 80.000 vierkante meter. De site is populair bij start-ups in de technologie sector, maar ook grote bedrijven als IBM, Microsoft en Capgemini. 

Volgens dit bedrijf zijn de voordelen van het kopen van een parkeerplek dat je zelf notarieel eigenaar bent, maar de dagelijkse zorgen aan iemand anders overlaat. Volgens de onderneming kun je zelfs als particulier hiervoor BTW terug krijgen

Producten en diensten van Parking Euratechnologies
Bij Parking Euratechnologies kun je terecht om parkeerplaatsen aan te schaffen. Deze publieke parkeerplaatsen hoef je vervolgens niet zelf te beheren, dat doet het bedrijf. Of in ieder geval, de praktische zaken zoals het vinden en verhuren van de parkeerplaats. Voor het onderhoud en uitbaten van de plaatsen word gebruik gemaakt van het bedrijf Indigo. Dit bedrijf is een bekende uitbater van publieke parkeerplaatsen in heel België. Het gaat hierbij niet alleen om het onderhouden van de parkeerplekken en zorgen voor werkende parkeerautomaten. Je kunt er ook terecht voor abonnementen, zowel op specifieke parkeerplekken, als voor hun parkings in het algemeen. 

Je kunt bij dit bedrijf tussen de 4 en 20 parkeerplaatsen kopen en die uit laten baten door Parking Euratechnologies. Mocht je ze later weer willen verkopen dan hoef je ze niet allemaal van de hand te doen. Je kunt er ook voor kiezen om slechts een paar plaatsen te verkopen. 

Om een stukje zekerheid in te bouwen kun je ervoor kiezen dat je een vaste huurprijs krijgt van de onderneming. Wil je mogelijk meer winst maken, maar ook meer risico lopen dan kun je ervoor kiezen om 90% van de explotatiewinst te ontvangen.

Ervaringen, klachten en tips over Parking Euratechnologies
We horen graag wat jouw ervaring is met dit bedrijf. We zijn niet alleen benieuwd of je blij bent met de aanschaf van de parkeerplekken, maar ook wat je van de service vind. Kreeg je vooraf bijvoorbeeld voldoende informatie? En hoe verliep de communicatie, voor, tijdens en na de aankoop? Jouw ervaring kan anderen helpen bij het maken van een beslissing.