ErvaringenSite

  Ervaringen Teal Swan

  Ben jij geïnteresseerd in geleide meditaties, spiritualiteit, zelfhulp boeken en Tarot kaarten? Dan is het de moeite waard om een kijkje op de website van Teal Swan te kijken. Teal Swan is internationaal spreker en bestsellerauteur. Ze overleefde ernstige kindermishandeling en inspireert nu miljoenen mensen over de hele wereld. Haar missie is om menselijk lijden naar een krachtig en authentiek leven gebaseerd op waarheid, authenticiteit, vrijheid en vreugde te transformeren. Op haar webshop vind je geleide meditaties, zelfhulpboeken en digitale cursussen. Maar hoe weet je nou of dit bedrijf betrouwbaar is? Of de producten ook daadwerkelijk effectief zijn? En wat je van de klantenservice van Teal Swan mag verwachten? Op ErvaringenSitehebben wij reviews en beoordelingen over Teal Swan verzameld, zodat jij vast een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Help jij zelf wel eens iets op de webshop van Teal Swan gekocht? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met het bedrijf!

  Over Teal Swan

  Teal Swan werd op 16 juni 1984 geboren in Santa Fe, New Mexico. Ze werd op jonge leeftijd slachtoffer van misbruik en met behulp van deze ervaring en haar spirituele vaardigheden leert ze nu miljoenen mensen over de hele wereld de waarheid over het universum, zichzelf en hoe ze hun emotionele, mentale, fysieke en spirituele pijn kunnen transformeren.

  Bovendien is Teal Swan de creator van de populaire YouTube-serie "Ask Teal", auteur van zes internationaal gepubliceerde boeken en kunstenaar. Op basis van haar visie over positieve wereldverandering, richtte Teal Swan HEADWAY Foundation op. Dit is een non-profitorganisatie die ideeën, doelen en bedrijven ondersteunt die gericht zijn op positieve wereldverandering.

  Wil jij graag door Teal Swan en haar team op de hoogte gehouden worden van nieuwe updates? Dan kun je de social media kanalen van Teal Swan op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, MeWe, Spotify, Pinterest en TikTok volgen. Je kunt je op de website ook inschrijven voor de online nieuwsbrief.Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen.

  Bingel Algemeen

  De producten en diensten van Teal Swan

  Op de webshop van Teal Swan vind je digitale cursussen met thema's als zelfliefde en genezen van seksueel misbruik. Ook kun je er workshops vinden en tickets voor evenementen van Teal Swan aanschaffen. Naast cursussen en evenementen biedt Teal Swan o.a. geleide meditaties, zelfhulpboeken, handgeschreven quotes en Tarot kaarten op haar website aan. Bovendien kom je er ook Frequency Art (kunst van Teal Swan) tegen. Denk aan kleding, decoratie en accessoires.

  Onderwerpen waar Teal Swan zoal over praat tijdens haar evenementen en meditaties zijn relaties, spiritualiteit, carrière, emoties, zelfbewustzijn, gezondheid, de maatschappij en sociale verandering.

  Geaccepteerde betalingsmogelijkheden op de website van Teal Swan

  Op de webshop van Teal Swan heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse betalingsopties. Zo kun je betalen middels creditcard (American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Venmo en Visa). Daarnaast kun je je bestelling ook afrekenen middels Apple Pay, Google Pay, PayPal en Shop Pay.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Teal Swan

  Heb jij de geleide meditaties van Teal Swan zelf wel eens uitgeprobeerd? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw ervaring! Wat is jouw mening over de diensten, de klantenservice en het bedrijf in het algemeen? En zou jij opnieuw een meditatie of zelfhelp boek van Teal Swan kopen? Laat het ons en anderen weten en help ze zo om uiteindelijk de juiste keuze te maken.

  Teal Swan
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Teal Swan

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Teal Swan een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Teal Swan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Teal Swan actief?

  Teal Swan is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Teal Swan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.