Teal Swan

Alle reviews

Teal Swan

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Teal Swan

Ben jij geïnteresseerd in geleide meditaties, spiritualiteit, zelfhulp boeken en Tarot kaartenDan is het de moeite waard om een kijkje op de website van Teal Swan te kijken. Teal Swan is internationaal spreker en bestsellerauteur. Ze overleefde ernstige kindermishandeling en inspireert nu miljoenen mensen over de hele wereld. Haar missie is om menselijk lijden naar een krachtig en authentiek leven gebaseerd op waarheid, authenticiteit, vrijheid en vreugde te transformeren. Op haar webshop vind je geleide meditaties, zelfhulpboeken en digitale cursussen. Maar hoe weet je nou of dit bedrijf betrouwbaar is? Of de producten ook daadwerkelijk effectief zijn? En wat je van de klantenservice van Teal Swan mag verwachten? Op ErvaringenSitehebben wij reviews en beoordelingen over Teal Swan verzameld, zodat jij vast een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Help jij zelf wel eens iets op de webshop van Teal Swan gekocht? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met het bedrijf!

Over Teal Swan 
Teal Swan werd op 16 juni 1984 geboren in Santa Fe, New Mexico. Ze werd op jonge leeftijd slachtoffer van misbruik en met behulp van deze ervaring en haar spirituele vaardigheden leert ze nu miljoenen mensen over de hele wereld de waarheid over het universum, zichzelf en hoe ze hun emotionele, mentale, fysieke en spirituele pijn kunnen transformeren. 

Bovendien is Teal Swan de creator van de populaire YouTube-serie "Ask Teal", auteur van zes internationaal gepubliceerde boeken en kunstenaar. Op basis van haar visie over positieve wereldverandering, richtte Teal Swan HEADWAY Foundation op. Dit is een non-profitorganisatie die ideeën, doelen en bedrijven ondersteunt die gericht zijn op positieve wereldverandering. 

Wil jij graag door Teal Swan en haar team op de hoogte gehouden worden van nieuwe updates? Dan kun je de social media kanalen van Teal Swan op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, MeWe, Spotify, Pinterest en TikTok volgen. Je kunt je op de website ook inschrijven voor de online nieuwsbrief. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen. 

De producten en diensten van Teal Swan 
Op de webshop van Teal Swan vind je digitale cursussen met thema's als zelfliefde en genezen van seksueel misbruik. Ook kun je er workshops vinden en tickets voor evenementen van Teal Swan aanschaffen. Naast cursussen en evenementen biedt Teal Swan o.a. geleide meditaties, zelfhulpboeken, handgeschreven quotes en Tarot kaarten op haar website aan. Bovendien kom je er ook Frequency Art (kunst van Teal Swan) tegen. Denk aan kleding, decoratie en accessoires. 

Onderwerpen waar Teal Swan zoal over praat tijdens haar evenementen en meditaties zijn relaties, spiritualiteit, carrière, emoties, zelfbewustzijn, gezondheid, de maatschappij en sociale verandering. 

Geaccepteerde betalingsmogelijkheden op de website van Teal Swan 
Op de webshop van Teal Swan heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse betalingsopties. Zo kun je betalen middels creditcard (American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Venmo en Visa). Daarnaast kun je je bestelling ook afrekenen middels Apple Pay, Google Pay, PayPal en Shop Pay. 

Klachten, Complimenten en Tips voor Teal Swan
Heb jij de geleide meditaties van Teal Swan zelf wel eens uitgeprobeerd? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw ervaring! Wat is jouw mening over de diensten, de klantenservice en het bedrijf in het algemeen? En zou jij opnieuw een meditatie of zelfhelp boek van Teal Swan kopen? Laat het ons en anderen weten en help ze zo om uiteindelijk de juiste keuze te maken.