ErvaringenSite

  Ervaringen Toluna

  Het delen van een mening geeft aan dat u bereidt bent om anderen op de hoogte stellen hoe u over iets denkt. Bent u iemand met een sterke opinie en deelt u dit graag? Wilt u iets terug voor het delen van uw mening? Dan kunt u op ErvaringenSite terecht voor onderzoeksbureaus, die met enquêtes hun marktonderzoek verrichten in diverse rubrieken. U kunt uw mening delen over producten en diensten van bedrijven en er credits voor terug ontvangen. Bekijk de reviews en maak uw keuze! Lees de ervaringen van anderen om een goed beeld te hebben van de aanbieders online. U bent uiteraard ook welkom om uw eigen review te plaatsen op ervaringensite.be.

  Over Toluna
  Toluna is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus. Dit bedrijf is een online gemeenschapsplatform, opgericht op 6 juni 2007, waar u in ruil voor het invullen van enquêtes een beloning ontvangt. Gebruikers die deze enquêtes invullen worden ‘toluna influencers’ genoemd. De enquêtes zijn voornamelijk afkomstig van marktonderzoek bureaus. Toluna maakt deel uit van de Toluna Group en heeft meer dan 21 miljoen gebruikers in 50 landen en 28 talen.

  Producten en diensten van Toluna
  Toluna geeft gebruikers de mogelijkheid om enquêtes in te vullen. De enquêtes, die worden ingevuld, worden gebruikt door grote merken als toetsing op hun functioneren in de markt. Door deel te nemen aan de enquêtes kan men in aanmerking komen voor beloningen. Met polls en meningen die direct op Toluna kunnen worden gecreëerd, kan men ook laten weten wat men vindt van bedrijven over hun producten en diensten. Deze poll en meningen kunt u toevoegen aan uw eigen persoonlijke blog of website. Men kan ook door te communiceren met de Toluna community, games te spelen en video’s te bekijken beloningen ontvangen. Alle diensten die nl.toluna.com biedt zijn gratis. Enquêtes kunnen ook met uw mobiel worden ingevuld, u geeft dan uw telefoonnummer door tijdens de registratie of via uw account pagina. Voor speciale projecten kunnen enquêtes via sms worden verzonden. De Toluna-app is beschikbaar voor iOS als Android.

  Deelname, beloning en klachten bij Toluna
  Deelname bij Toluna kan door de gevraagde inloggegevens in te voeren voor een persoonlijk account, waarna de registratie kan worden voltooid. Toluna influencers worden betaald in de vorm van punten, die ingewisseld kunnen worden voor onder meer cadeaubonnen, prijsvragen of zelfs ouderwets geld. Voor een ingevulde enquête kan men tussen de 15 en 50000 punten verdienen. Beloningen worden onder andere worden uitbetaald via amazone.nl, bol.com, decathlon, PayPal, zalando en steam. Voor vragen of klachten over uw account of enquêtes kunt u een formulier invullen op de site.

  Complimenten of tips voor Toluna
  “Beïnvloed de wereld. Uw stem + onze stem = de stem van verandering”, wordt geadverteerd op de site van Toluna. Wat vindt u van de diensten van nl.toluna.com? Wat vindt u van de punten die u krijgt? Loopt het inwisselen van uw punten goed genoeg? Wat vindt u van hun contactformulier? Vertel uw ervaringen in de reviews op onze site.

  Nog niet bekend met Toluna en bent u op zoek naar een organisatie waar u als influencer uw invloed kunt gebruiken? Kijk dan in de reviews van ErvaringenSite of Toluna iets voor u is. Deel na uw kennismaking met Toluna ook uw ervaring op onze site.

  .

  Het gazon: algemeen onderhoud.

  Toluna
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Toluna

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Toluna een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Toluna. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Toluna actief?

  Toluna is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Toluna gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.