Toluna

Alle reviews

Toluna

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Toluna

Het delen van een mening geeft aan dat u bereidt bent om anderen op de hoogte stellen hoe u over iets denkt. Bent u iemand met een sterke opinie en deelt u dit graag? Wilt u iets terug voor het delen van uw mening? Dan kunt u op ErvaringenSite terecht voor onderzoeksbureaus, die met enquêtes hun marktonderzoek verrichten in diverse rubrieken. U kunt uw mening delen over producten en diensten van bedrijven en er credits voor terug ontvangen. Bekijk de reviews en maak uw keuze! Lees de ervaringen van anderen om een goed beeld te hebben van de aanbieders online. U bent uiteraard ook welkom om uw eigen review te plaatsen op ErvaringenSite.

Over Toluna
Toluna is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus. Dit bedrijf is een online gemeenschapsplatform, opgericht op 6 juni 2007, waar u in ruil voor het invullen van enquêtes een beloning ontvangt. Gebruikers die deze enquêtes invullen worden ‘toluna influencers’ genoemd. De enquêtes zijn voornamelijk afkomstig van marktonderzoek bureaus. Toluna maakt deel uit van de Toluna Group en heeft meer dan 21 miljoen gebruikers in 50 landen en 28 talen.

Producten en diensten van Toluna
Toluna geeft gebruikers de mogelijkheid om enquêtes in te vullen. De enquêtes, die worden ingevuld, worden gebruikt door grote merken als toetsing op hun functioneren in de markt. Door deel te nemen aan de enquêtes kan men in aanmerking komen voor beloningen. Met polls en meningen die direct op Toluna kunnen worden gecreëerd, kan men ook laten weten wat men vindt van bedrijven over hun producten en diensten. Deze poll en meningen kunt u toevoegen aan uw eigen persoonlijke blog of website. Men kan ook door te communiceren met de Toluna community, games te spelen en video’s te bekijken beloningen ontvangen. Alle diensten die nl.toluna.com biedt zijn gratis. Enquêtes kunnen ook met uw mobiel worden ingevuld, u geeft dan uw telefoonnummer door tijdens de registratie of via uw account pagina. Voor speciale projecten kunnen enquêtes via sms worden verzonden. De Toluna-app is beschikbaar voor iOS als Android.

Deelname, beloning en klachten bij Toluna
Deelname bij Toluna kan door de gevraagde inloggegevens in te voeren voor een persoonlijk account, waarna de registratie kan worden voltooid. Toluna influencers worden betaald in de vorm van punten, die ingewisseld kunnen worden voor onder meer cadeaubonnen, prijsvragen of zelfs ouderwets geld. Voor een ingevulde enquête kan men tussen de 15 en 50000 punten verdienen. Beloningen worden onder andere worden uitbetaald via amazone.nl, bol.com, decathlon, PayPal, zalando en steam. Voor vragen of klachten over uw account of enquêtes kunt u een formulier invullen op de site.

Complimenten of tips voor Toluna
“Beïnvloed de wereld. Uw stem + onze stem = de stem van verandering”, wordt geadverteerd op de site van Toluna. Wat vindt u van de diensten van nl.toluna.com? Wat vindt u van de punten die u krijgt? Loopt het inwisselen van uw punten goed genoeg? Wat vindt u van hun contactformulier? Vertel uw ervaringen in de reviews op onze site.

Nog niet bekend met Toluna en bent u op zoek naar een organisatie waar u als influencer uw invloed kunt gebruiken? Kijk dan in de reviews van ErvaringenSite of Toluna iets voor u is. Deel na uw kennismaking met Toluna ook uw ervaring op onze site.

 

 

 

 

 

 

 

 

.