Viagogo

Alle reviews

Viagogo

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
Biba
Het geld voor de kaartjes die ze hebben verkocht voor mij voor 300 euro heb ik nooit ontvangen! Ik moet volgens hen bewijzen dat het toernooi met publiek heeft plaatsgevonden terwijl dat overal in ...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets abn amro 2022

  Het geld voor de kaartjes die ze hebben verkocht voor mij voor 300 euro heb ik nooit ontvangen! Ik moet volgens hen bewijzen dat het toernooi met publiek heeft plaatsgevonden terwijl dat overal in het nieuws en op tv live uitgezonden is. Ze houden je aan het lijntje om klanten maar niet te hoeven uitbetalen. Grote oplichters! Koop hier nooit iets!


Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Viagogo

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinale en vraagt u zich waar u de tickets kunt verkopen? Dan is misschien Viagogo een optie voor u. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over de diensten van Viagogo, inclusief ervaringen van onze andere bezoekers en antwoorden op de meest gestelde vragen. Bij de ErvaringenSite is het onze missie om onze bezoekers voor te lichten over de vele organisaties die beschikbaar zijn op het internet.

Over Viagogo                                                                                                                                                          In 2006 werd Viagogo opgericht door de Amerikaanse Eric Baker in London. Baker, een alumnus van de prestigieuze universiteit Harvard, was voor Viagogo al medeoprichter van StubHub. Een vergelijkbare organisatie in de Verenigde Staten. Het doel van Baker was om het succesvolle concept over te brengen naar Europa. Viagogo werd gelanceerd met een samenwerking met de Engelse voetbalclubs Chelsea F.C. en Manchester United F.C., het gaf seizoenkaarthouders de mogelijkheid om wedstrijdtickets te verkopen voor de wedstrijden waar zij zelf niet naartoe konden, dit werd mogelijk gemaakt zonder dat ze hun seizoenkaart moesten uitlenen. Sindsdien is Viagogo snel gegroeid en is het nu een internationaal erkende organisatie voor het kopen en verkopen van tickets. De website van Viagogo is beschikbaar in 12 verschillende talen, inclusief het Nederlands.

Diensten van Viagogo                                                                                                                                         Viagogo is een online platform waar u uw tickets kunt kopen en verkopen. Hiervoor biedt Viagogo 2 verschillende diensten aan, voor de koper en de verkoper.

Voor Kopers                                                                                                                                                           Als koper moet u er bewust van zijn dat alle tickets die worden aangeboden door Viagogo tweedehands zijn, dit houdt in dat u niet bent beschermd door de gebruikelijke garantie wanneer u eerstehands tickets koopt. Viagogo biedt haar eigen garantie in het geval er problemen optreden met uw ticket. In zo een geval zal Viagogo instappen en een vervangende ticket aanbieden of een terugbetaling verstrekken. Als er een probleem voordoet, is het belangrijk dat u dit vermeld binnen 10 werkdagen na ontvangst van het ticket en binnen 5 werkdagen na de dag van het evenement. Anders is de garantie niet geldig.

Voor verkopers
Als u erachter bent gekomen dat u een evenement niet meer kunt bijwonen, dan kunt u uw ticket verkopen via de website van Viagogo. Verkopers worden gegarandeerd betaald voor de tickets die ze verkopen en op tijd verzenden. Viagogo verwerkt betalingen nadat het evenement is geweest en er geen problemen waren met het verkochte ticket. Als u in het bezit ben van een serie kaarten, is het mogelijk om uw tickets te splitsen en los te verkopen. Tenslotte wordt de prijs zelf bepaald door de verkoper.

Uw mening over Viagogo
Heeft u recent een ticket gekocht via de website van Viagogo? Of heeft u weleens een betaling ontvangen van Viagogo? Dan willen wij u zo vriendelijk mogelijk uitnodigen om een review hierover te schrijven op de ErvaringenSite. Hiermee kunt u onze bezoekers voorlichten wat zij kunnen verwachten bij de diensten van Viagogo.