ErvaringenSite

  Ervaringen Viagogo

  Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinale en vraagt u zich waar u de tickets kunt verkopen? Dan is misschien Viagogo een optie voor u. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over de diensten van Viagogo, inclusief ervaringen van onze andere bezoekers en antwoorden op de meest gestelde vragen. Bij de ErvaringenSite is het onze missie om onze bezoekers voor te lichten over de vele organisaties die beschikbaar zijn op het internet.

  Over Viagogo In 2006 werd Viagogo opgericht door de Amerikaanse Eric Baker in London. Baker, een alumnus van de prestigieuze universiteit Harvard, was voor Viagogo al medeoprichter van StubHub. Een vergelijkbare organisatie in de Verenigde Staten. Het doel van Baker was om het succesvolle concept over te brengen naar Europa. Viagogo werd gelanceerd met een samenwerking met de Engelse voetbalclubs Chelsea F.C. en Manchester United F.C., het gaf seizoenkaarthouders de mogelijkheid om wedstrijdtickets te verkopen voor de wedstrijden waar zij zelf niet naartoe konden, dit werd mogelijk gemaakt zonder dat ze hun seizoenkaart moesten uitlenen. Sindsdien is Viagogo snel gegroeid en is het nu een internationaal erkende organisatie voor het kopen en verkopen van tickets. De website van Viagogo is beschikbaar in 12 verschillende talen, inclusief het Nederlands.

  Diensten van Viagogo Viagogo is een online platform waar u uw tickets kunt kopen en verkopen. Hiervoor biedt Viagogo 2 verschillende diensten aan, voor de koper en de verkoper.

  Voor Kopers Als koper moet u er bewust van zijn dat alle tickets die worden aangeboden door Viagogo tweedehands zijn, dit houdt in dat u niet bent beschermd door de gebruikelijke garantie wanneer u eerstehands tickets koopt. Viagogo biedt haar eigen garantie in het geval er problemen optreden met uw ticket. In zo een geval zal Viagogo instappen en een vervangende ticket aanbieden of een terugbetaling verstrekken. Als er een probleem voordoet, is het belangrijk dat u dit vermeld binnen 10 werkdagen na ontvangst van het ticket en binnen 5 werkdagen na de dag van het evenement. Anders is de garantie niet geldig.

  Voor verkopers
  Als u erachter bent gekomen dat u een evenement niet meer kunt bijwonen, dan kunt u uw ticket verkopen via de website van Viagogo. Verkopers worden gegarandeerd betaald voor de tickets die ze verkopen en op tijd verzenden. Viagogo verwerkt betalingen nadat het evenement is geweest en er geen problemen waren met het verkochte ticket. Als u in het bezit ben van een serie kaarten, is het mogelijk om uw tickets te splitsen en los te verkopen. Tenslotte wordt de prijs zelf bepaald door de verkoper.

  Uw mening over Viagogo
  Heeft u recent een ticket gekocht via de website van Viagogo? Of heeft u weleens een betaling ontvangen van Viagogo? Dan willen wij u zo vriendelijk mogelijk uitnodigen om een review hierover te schrijven op de ErvaringenSite. Hiermee kunt u onze bezoekers voorlichten wat zij kunnen verwachten bij de diensten van Viagogo.

  Algemeen Dagblad - Ding a Dong cover

  Viagogo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Viagogo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Viagogo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Viagogo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Viagogo actief?

  Viagogo is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Viagogo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.