YouGov

Alle reviews

YouGov

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
CIVAS Opleidingen
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

De Bijlesmeester merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
De Bijlesmeester
0 reviews

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten hale...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Thuiscursus.nl
0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

YouGov

De meeste bedrijven denken te weten wie hun doelgroep is. Maar wat doe je als je zelf een nieuw product op de markt wilt brengen, of een nieuwe dienst aan wilt gaan bieden. Voordat je hier geld en moeite in gaat steken doe je er goed aan om een marktonderzoek te doen. Kijken wie er in jouw product of dienst geïnteresseerd zou kunnen zijn. Nu kun je natuurlijk zelf een enquête opzetten en deur aan deur gaan of bij een supermarkt gaan posten. Je kunt deze werkzaamheden ook uitbesteden aan mensen me ervaring. YouGov is een internetbureau wat gevestigd is in Engeland, en internationaal marktonderzoek doet. Het bureau is actief in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, en Azië-Pacific. Hier kunt u wat meer informatie lezen over dit online enquêtebureau, en uw persoonlijke review achterlaten. Heeft u wel eens meegewerkt aan een enquête van YouGove? Of misschien heeft u het bedrijf ingeschakeld om voor u een onderzoek te doen? Wij zouden u willen verzoeken om uw persoonlijke beoordeling over dit bedrijf bij ons achter te laten. 

Over YouGov
YouGov is een internationale onderzoeksdata en analysegroep. Het bedrijf is in mei 2000 opgericht door 2 leden van de Britse Conservatieve Partij. De bekende politiek analist van de BBC Peter Kellner (vergelijkbaar met de Nederlandse Maurice de Hondt) ging een jaar later met dit bureau in zee. Ze hebben een panel van meer dan 11 miljoen geregistreerde leden over de hele wereld en zijn werkzaam in Amerika, het VK, Europa, India, het Midden-Oosten, en Azië-Pacific. YouGov publiceert ook populariteitspolls over honderden bedrijven en bekende personen, waarvan het grootste deel in Groot-Brittannië is gevestigd. De missie van het bedrijf is het leveren van inzicht en nauwkeurige gegevens over wat de wereld denkt. Met deze informatie kan de Overheid, maar ook instellingen en bedrijven, de mensen en gemeenschappen die hen ondersteunen beter kunnen dienen.

Producten en Diensten van YouGov 
YouGov is gespecialiseerd in het doen van marktonderzoek en opiniepeilingen via het internet. De methode die door het bedrijf gehanteerd wordt voor het verkrijgen van antwoorden van een bepaalde doelgroep. Hierbij wordt uiteraard gelet op de leeftijd, geslacht, financiële achtergrond, woonsituatie, etc. etc. Voor sommige opdrachten worden steekproeven gehouden uit een bestand van meer dan 8 miljoen mensen die voer de hele wereld wonen. Omdat dit werk online of via de telefoon gedaan kunnen worden gedaan, kunnen de kosten laag gehouden worden. Het computergestuurde programma verbetert en ondersteunt een breed spectrum van marketingactiviteiten van een klantenbestand, waaronder media-eigenaren, merken en mediabureaus. 

Complimenten, Klachten en tips over YouGov. 
Heeft u wel eens meewerkt aan een onderzoek van YouGov? Graag horen wij wat u van dit bedrijf vind. Vond u de vragen duidelijk, kostte het veel tijd? Kreeg u er een vergoeding voor? Of misschien heeft u YouGov zelf wel eens voor een onderzoek ingeschakeld? Omdat dit bedrijf zo gespecialiseerd is in wat ze doen zouden wij het enorm op prijs stellen wanneer u uw persoonlijke review of beoordeling achter te laten. Help mee om van deze site de beste vergelijkings- en reviewsite van Nederland en België te maken.