ErvaringenSite

  Ervaringen BTS

  Ben jij een motorrijder en vraag je je af waar je motorfiets onderdelen kunt kopen? Vanzelfsprekend wordt je een ruime keuze aan online shops geboden als je op het internet op zoek gaat naar producten. Om dan vervolgens voor een webshop te kiezen die niet alleen kwaliteit levert maar ook betrouwbaar is zul je wel wat moeite moeten doen. Wij willen je het zo makkelijk mogelijk maken en bieden je daarom de reviews van klanten op onze website. Zo ervaar je uit eerste hand wat hun commentaren, ervaringen en klachten zijn met betrekking tot de diverse online shops en de assortimenten die zij verkopen. Het zal niet lang duren voordat je de meest betrouwbare online winkel vindt die de artikelen verkoopt die jij nodig hebt.

  Over BTS

  BTS GmbH is een Duits bedrijf dat via zijn online shop onderdelen en accessoires voor motorfietsen verkoopt. Vanuit Ostfildern waar ook de klantenservice gevestigd is worden klanten te woord gestaan die zich melden met vragen over producten en bestellingen. De website van BTS is beschikbaar in het Duits en Engels dus enige kennis van deze talen is wel vereist als je via deze site producten wilt bestellen. Je kunt bestellingen bij deze aanbieder plaatsen als je over een account beschikt. Met dit account kun je jouw gegevens zoals je betaalmethode en leveradres opslaan. Voor bestellingen die in België of Nederland bezorgd moeten worden betaal je extra bezorgkosten. Die kosten staan tijdens het bestellen duidelijk vermeld.

  Saudi Arabia, the desert journey (exclusive discovery of Qaryat Al Faw, the forgotten city)

  De producten en diensten van BTS

  Als online shop voor motorfietsonderdelen biedt BTS een ruim assortiment aan diverse producten. Je kunt gebruik maken van de verschillende keuzemenu's om de artikelen te zoeken die je nodig hebt. Zo kun je onder meer zoeken op het merk en model motorfiets dat je bezit of je kiest een artikel uit de diverse productcategorieën die er beschikbaar zijn. Je vindt hier onder meer onderdelen voor de motor, de remmen en de versnellingsbak. Ook voor tuning, wielen en velgen kun je terecht bij deze online shop. Verder zijn de nieuwe producten en aanbiedingen duidelijk te zien. Net zoals bij andere online shops weet je vooraf niet hoe de kwaliteit van de producten zich verhoudt ten opzichte van de getoonde foto's en omschrijvingen. Door de ervaringen en commentaren van andere klanten op onze website te lezen kom je daar meer over te weten.

  Reviews en commentaren over BTS

  De reden dat je op onze website de commentaren en klachten van klanten kunt lezen is vrij eenvoudig. Wij zijn van mening dat iedere klant het recht heeft om te weten hoe online shops met hun klanten omgaan en welke kwaliteit hun producten werkelijk hebben. Maar je kunt niet alleen reviews lezen op onze site. Als jij klant bent van BTS dan heb je de mogelijkheid om zelf ook een beoordeling over deze Duitse webshop op onze website te plaatsen. Op die manier kun je toelichten wat jij de positieve en negatieve kanten van het winkelen bij BTS vindt. Andere klanten zullen je in dank afnemen dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met hen te delen.

  BTS
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BTS

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BTS een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BTS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BTS actief?

  BTS is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BTS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.