BTS

Alle reviews

BTS

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

WijKopenAutos merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

WijKopenAutos

0 reviews

Bij Wijkopenautos kan je gemakkelijk je auto verkopen. Wat klanten vinden van Wijkopenautos lees je hier op ErvaringenSite.  Heb je reeds erva...

Tankpas.nl merklogo voor beoordelingen van Overige Autodiensten

tankpas.nl

0 reviews

Ben jij ondernemer of ZZP’er? Dan heb je vast wel gehoord van een tankpas. Er zijn veel bedrijven die een tankpas aanbieden, vandaar is het n...

Caraudioshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige Autodiensten producten

Caraudioshop.nl

0 reviews

De eerste autoradio kwam uit in circa 1922, dit werd ontdekt door twee broers, die entrepreneurs waren in deze tijd. Auto audio systemen ontwikkele...

Aerosus merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Aerosus

0 reviews

Wil je graag weten wat er op de markt zoal verkrijgbaar is als het gaat om luchtveringsystemen? Dan kun je eventueel eens een kijkje nemen op de we...

BTS

Ben jij een motorrijder en vraag je je af waar je motorfiets onderdelen kunt kopen? Vanzelfsprekend wordt je een ruime keuze aan online shops geboden als je op het internet op zoek gaat naar producten. Om dan vervolgens voor een webshop te kiezen die niet alleen kwaliteit levert maar ook betrouwbaar is zul je wel wat moeite moeten doen. Wij willen je het zo makkelijk mogelijk maken en bieden je daarom de reviews van klanten op onze website. Zo ervaar je uit eerste hand wat hun commentaren, ervaringen en klachten zijn met betrekking tot de diverse online shops en de assortimenten die zij verkopen. Het zal niet lang duren voordat je de meest betrouwbare online winkel vindt die de artikelen verkoopt die jij nodig hebt.

Over BTS
BTS GmbH is een Duits bedrijf dat via zijn online shop onderdelen en accessoires voor motorfietsen verkoopt. Vanuit Ostfildern waar ook de klantenservice gevestigd is worden klanten te woord gestaan die zich melden met vragen over producten en bestellingen. De website van BTS is beschikbaar in het Duits en Engels dus enige kennis van deze talen is wel vereist als je via deze site producten wilt bestellen. Je kunt bestellingen bij deze aanbieder plaatsen als je over een account beschikt. Met dit account kun je jouw gegevens zoals je betaalmethode en leveradres opslaan. Voor bestellingen die in België of Nederland bezorgd moeten worden betaal je extra bezorgkosten. Die kosten staan tijdens het bestellen duidelijk vermeld.

De producten en diensten van BTS
Als online shop voor motorfietsonderdelen biedt BTS een ruim assortiment aan diverse producten. Je kunt gebruik maken van de verschillende keuzemenu's om de artikelen te zoeken die je nodig hebt. Zo kun je onder meer zoeken op het merk en model motorfiets dat je bezit of je kiest een artikel uit de diverse productcategorieën die er beschikbaar zijn. Je vindt hier onder meer onderdelen voor de motor, de remmen en de versnellingsbak. Ook voor tuning, wielen en velgen kun je terecht bij deze online shop. Verder zijn de nieuwe producten en aanbiedingen duidelijk te zien. Net zoals bij andere online shops weet je vooraf niet hoe de kwaliteit van de producten zich verhoudt ten opzichte van de getoonde foto's en omschrijvingen. Door de ervaringen en commentaren van andere klanten op onze website te lezen kom je daar meer over te weten.

Reviews en commentaren over BTS
De reden dat je op onze website de commentaren en klachten van klanten kunt lezen is vrij eenvoudig. Wij zijn van mening dat iedere klant het recht heeft om te weten hoe online shops met hun klanten omgaan en welke kwaliteit hun producten werkelijk hebben. Maar je kunt niet alleen reviews lezen op onze site. Als jij klant bent van BTS dan heb je de mogelijkheid om zelf ook een beoordeling over deze Duitse webshop op onze website te plaatsen. Op die manier kun je toelichten wat jij de positieve en negatieve kanten van het winkelen bij BTS vindt. Andere klanten zullen je in dank afnemen dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met hen te delen.