ErvaringenSite

  Ervaringen National Car

  Op vakantie gaan is altijd een leuke ervaring. Vol enthousiasme maakt u uw reisplannen, u pakt in en bent klaar voor een nieuw avontuur. Als u zelf wilt rijden en er een persoonlijke tour van wilt maken, heeft u daarbij ook een voertuig nodig om de diverse locaties en vakantiebestemmingen aan te doen. Maar waar kunt u terecht voor een voertuig naar wens? Wilt u het voertuig voor een korte of lange periode? Lees gerust opErvaringenSite voor informatie over verschillende autoverhuurbedrijven. Verschillende klanten geven hun reviews, beoordelingen en ervaringen met deze autoverhuurbedrijven online. De uitgebreide informatie in de reviews helpen bij het sluiten van de beste deals.

  Over National Car
  National Car is opgericht op 27 augustus 1947 en maakt deel uit van Enterprise Holdings. National Car is eenparticulier bedrijf dat voornamelijk eigendom is van de familie Jack Taylor uit St. Louis. In Nederland is National Car gevestigd op 3 plaatsen, namelijk Eindhoven, Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Schiphol. Maar National Car heeft 1500 plus locaties wereldwijd. Het biedt internationaal haar diensten aan en wel in de landen Verenigde Staten van Amerika, Canada, Europa, Latijns-Amerika, het Caraïbisch Gebied, Azië, Afrika en Oceanië. De meeste kantoren komen echter voor in de Verenigde Staten. Ze verhuren zowel particulier als zakelijk auto’s.

  Producten en diensten van National Car
  Bij National Car kunt u terecht voor hethuren van voertuigen. Het biedt keuze uit verschillende modellen. Wat inhoudt dat National Car niet alleen kleinere personenauto’s verhuurt, maar ook kleine vrachtwagens. National Car biedt klanten verder de mogelijkheid om optionele dekking aan te schaffen bij een ongeluk tijdens het besturen van een National Car Rental voertuig. De kosten van deze dekkingen verschillen per regio. Bij het verhuren zijn dekkingen, zoals de persoonlijke, de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering en de diefstalbeveiliging beschikbaar. De ongevallenverzekering dekt de medische en ambulance rekeningen bij ongelukken. De aanvullende aansprakelijkheidsverzekering dekt de kosten van schade aan een derde partij en diefstalbeveiliging dekt uw persoonlijke spullen inde huur auto. Eventuele kosten bij schade, boetes, belastingen en administratie kosten gedurende de huurperiode worden na inlevering van het voertuig van uw creditcard afgeschreven. Bij National Car Rental kunt u ook terecht voor het kopen van een voertuig.

  Betaling en klachten bij National Car
  Betalingsmogelijkheden bij National Car zijn creditcards van American Express, Mastercard, Diners Club en Visa. Om een auto te huren bij National Car Rental dient u minimaal een jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Voor vragen of klachten voor National Car Rental Nederland kan men contact opnemen op de volgende nummers: +31 20 740 0950, +31 20 740 0950, +31 20 740 0950.

  Complimenten en tips voor National Car
  Heeft u al eerder een auto gehuurd bij National Car? Of zelfs een auto gekocht? Wat is uw mening over het wagenaanbod van het bedrijf en de dienstverlening? En van hun diverse verzekeringen? Deel uw ervaringen en bevindingen middels reviews met anderen oponze website. Door uw ervaringen te delen helpt u anderen om meer inzicht in het bedrijfsfuntioneren van National Car te krijgen.

  Bent u op zoek naar meer uitgebreide informatie over National Car en bedrijven in deze sector. Ga dan naar de reviews op ervaringensite.be

  DNA: क्या है New Vehicle Scrappage Policy? | Gujarat Investor Summit | Vehicle Fitness | PM Modi

  National Car
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over National Car

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is National Car een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over National Car. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is National Car actief?

  National Car is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van National Car gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.