Travelcard

Alle reviews

Travelcard

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

WijKopenAutos merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
WijKopenAutos
0 reviews

Bij Wijkopenautos kan je gemakkelijk je auto verkopen. Wat klanten vinden van Wijkopenautos lees je hier op ErvaringenSite.  Heb je reeds erva...

Tankpas.nl merklogo voor beoordelingen van Overige Autodiensten
tankpas.nl
0 reviews

Ben jij ondernemer of ZZP’er? Dan heb je vast wel gehoord van een tankpas. Er zijn veel bedrijven die een tankpas aanbieden, vandaar is het n...

Caraudioshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige Autodiensten producten
Caraudioshop.nl
0 reviews

De eerste autoradio kwam uit in circa 1922, dit werd ontdekt door twee broers, die entrepreneurs waren in deze tijd. Auto audio systemen ontwikkele...

SnappCar merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
SnappCar
0 reviews

De economie heeft als gevolg van de Corona pandemie een flinke opdonder heeft gekregen. Veel mensen er financieel op achteruit zijn gegaan. Ook wor...

Travelcard

Heb je een eigen bedrijf en ben je helemaal klaar met de administratieve rompslomp van tankende werknemers. Dan is een systeem met bedrijfspassen om te tanken wellicht iets voor je. Er zijn online verschillende aanbieders te vinden die hiervoor een oplossing zouden kunnen bieden. Een daarvan is Travelcard. Het bedrijf biedt tankkaarten voor de zakelijke rijder en claimen dat ze dit tegen een gunstig tarief doen. Maar hoe kun je nou als ondernemer zeker weten of dat wat ze claimen waar is? Hoe weet je dat de service die Travelcard biedt ook daadwerkelijk zo uitgevoerd wordt? En misschien het alle belangrijkste is kun je het bedrijf vertrouwen als het gaat om zaken doen? Hier op ErvaringenSite kunnen we je helpen om deze vragen te beantwoorden. Hier lees je namelijk reviews van collega ondernemers en gebruikers van de tankkaarten die hun meningen en ervaringen met je delen. Hierdoor kun je met een gerust hart een beslissing nemen om al dan niet zaken te doen met Travelcard.

Over Travelcard
Het bedrijf Travelcard is opgericht in 2008 te Brussel biedt bedrijven een oplossing als het gaat om tankkaarten voor zakelijke rijders. Voor een vast bedrag per kaart kun je bij meer dan 2000 tankstations in België tanken of opladen en doe je dat tegen pompprijzen. Naast dat je in België kunt tanken en opladen kun je eveneens met de kaart terecht in de Benelux. De tankkaart of tankpas van Travelcard is met name geschikt voor kmo’s en zelfstandigen. Het helpt de zakelijke brandstof of stroom gemakkelijk af te rekenen en je ontvangt maandelijks een overzichtelijke factuur voor alle transacties. Hiermee zul je tijd en moeite besparen ten opzichten van het werken met individuele bonnen. Travelcard doet zaken met meer dan 55 duizend aangesloten tankstations. Ze hebben ook een app waar je gebruik van kunt maken. Met de app kun je tankstations zoeken bij je in de buurt en kun je kijken wat de geschatte brandstofprijzen zijn aldaar.

Producten en Diensten Travelcard
De producten die Travelcard aanbiedt kun je grof weg indelen in twee passen de Tankkaart voor brandstof of de Laadpas voor stroom. Wanneer u als zelfstandig ondernemer voor de Tankkaart kiest dan zijn het met name de administratieve voordelen die je ervan hebt. Je beheert de kaart immers zelf en je kunt zelf kiezen welke mogelijkheden je activeert. Wanneer je als Kmo’s kiest voor de tankkaart dan zul je naast de administratieve gemakken ook voordeel halen uit het feit dat je per kaart kan bepalen wie waar en wat mag tanken. Dit alles gebeurt via een online portaal en de gebruikers van de tankkaarten binnen je bedrijf kunnen vervolgens via een app zien welke mogelijkheden je hebt geactiveerd voor ze. Je bent ook instaat om het individuele verbruik per pas te bekijken. Per tankkaart kun je kiezen of de kaart in België en Nederland of zelfs in Europa gebruikt kan worden. Travelcard levert ook in een soortgelijke vorm laadpassen aan. Hiermee kun je bij alle openbare palen van België terecht en ook wanneer je een eigen oplaadpaal thuis hebt, kun je deze laten verwerken in de administratie zodat jouw stroomkosten meteen verrekend kunnen worden, zonder dit achteraf iedere keer te moeten declareren.

Review, mening, ervaringen en klachten Travelcard
Heb je als zelfstandig ondernemer een Travelcard? Of hebben ze bij het bedrijf waar je voor werkt allemaal een tankkaart van Travelcard? Bent u bekend met het bedrijf? In alle gevallen horen we je graag. We willen je dank ook vragen om alsjeblieft een review hier op onze site achter te laten en daarin je mening te geven over Travelcard. Wat zijn je ervaringen en raadt je het bedrijf bijvoorbeeld aan om zaken met te doen? U helpt ons om een beeld van Travelcard te scheppen dat geheel objectief en betrouwbaar is, dank daarvoor.