ErvaringenSite

  Ervaringen Travelcard

  Heb je een eigen bedrijf en ben je helemaal klaar met de administratieve rompslomp van tankende werknemers. Dan is een systeem met bedrijfspassen om te tanken wellicht iets voor je. Er zijn online verschillende aanbieders te vinden die hiervoor een oplossing zouden kunnen bieden. Een daarvan is Travelcard. Het bedrijf biedt tankkaarten voor de zakelijke rijder en claimen dat ze dit tegen een gunstig tarief doen. Maar hoe kun je nou als ondernemer zeker weten of dat wat ze claimen waar is? Hoe weet je dat de service die Travelcard biedt ook daadwerkelijk zo uitgevoerd wordt? En misschien het alle belangrijkste is kun je het bedrijf vertrouwen als het gaat om zaken doen? Hier op Ervaringensite.be kunnen we je helpen om deze vragen te beantwoorden. Hier lees je namelijk reviews van collega ondernemers en gebruikers van de tankkaarten die hun meningen en ervaringen met je delen. Hierdoor kun je met een gerust hart een beslissing nemen om al dan niet zaken te doen met Travelcard.

  Over Travelcard

  Het bedrijf Travelcard is opgericht in 2008 te Brussel biedt bedrijven een oplossing als het gaat om tankkaarten voor zakelijke rijders. Voor een vast bedrag per kaart kun je bij meer dan 2000 tankstations in België tanken of opladen en doe je dat tegen pompprijzen. Naast dat je in België kunt tanken en opladen kun je eveneens met de kaart terecht in de Benelux. De tankkaart of tankpas van Travelcard is met name geschikt voor kmo’s en zelfstandigen. Het helpt de zakelijke brandstof of stroom gemakkelijk af te rekenen en je ontvangt maandelijks een overzichtelijke factuur voor alle transacties. Hiermee zul je tijd en moeite besparen ten opzichten van het werken met individuele bonnen. Travelcard doet zaken met meer dan 55 duizend aangesloten tankstations. Ze hebben ook een app waar je gebruik van kunt maken. Met de app kun je tankstations zoeken bij je in de buurt en kun je kijken wat de geschatte brandstofprijzen zijn aldaar.

  Внедорожники Volvo XC цена. Авто из Литвы, Март 2020.

  Producten en Diensten Travelcard

  De producten die Travelcard aanbiedt kun je grof weg indelen in twee passen de Tankkaart voor brandstof of de Laadpas voor stroom. Wanneer u als zelfstandig ondernemer voor de Tankkaart kiest dan zijn het met name de administratieve voordelen die je ervan hebt. Je beheert de kaart immers zelf en je kunt zelf kiezen welke mogelijkheden je activeert. Wanneer je als Kmo’s kiest voor de tankkaart dan zul je naast de administratieve gemakken ook voordeel halen uit het feit dat je per kaart kan bepalen wie waar en wat mag tanken. Dit alles gebeurt via een online portaal en de gebruikers van de tankkaarten binnen je bedrijf kunnen vervolgens via een app zien welke mogelijkheden je hebt geactiveerd voor ze. Je bent ook instaat om het individuele verbruik per pas te bekijken. Per tankkaart kun je kiezen of de kaart in België en Nederland of zelfs in Europa gebruikt kan worden. Travelcard levert ook in een soortgelijke vorm laadpassen aan. Hiermee kun je bij alle openbare palen van België terecht en ook wanneer je een eigen oplaadpaal thuis hebt, kun je deze laten verwerken in de administratie zodat jouw stroomkosten meteen verrekend kunnen worden, zonder dit achteraf iedere keer te moeten declareren.

  Review, mening, ervaringen en klachten Travelcard

  Heb je als zelfstandig ondernemer een Travelcard? Of hebben ze bij het bedrijf waar je voor werkt allemaal een tankkaart van Travelcard? Bent u bekend met het bedrijf? In alle gevallen horen we je graag. We willen je dank ook vragen om alsjeblieft een review hier op onze site achter te laten en daarin je mening te geven over Travelcard. Wat zijn je ervaringen en raadt je het bedrijf bijvoorbeeld aan om zaken met te doen? U helpt ons om een beeld van Travelcard te scheppen dat geheel objectief en betrouwbaar is, dank daarvoor.

  Travelcard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Travelcard

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Travelcard een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Travelcard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Travelcard actief?

  Travelcard is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Travelcard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.