ErvaringenSite

  Ervaringen TUI Cars

  Houdt u ervan om uw eigen vervoer te hebben op vakantie? En bent u hiervoor op zoek naar een betrouwbare website voor het huren van auto’s? Dan is misschien TUI CARS een optie voor u. Bij de ErvaringenSite vindt u alle belangrijke informatie over diensten die worden aangeboden in de Benelux, verder kunt u ook de ervaringen lezen van onze andere bezoekers en hier vervolgens op reageren. Deze pagina gaat over TUI CARS, een branche van TUI voor het huren van auto’s. Als u van plan bent om binnenkort een auto te huren en u heeft nog niet eerder gebruik gemaakt van TUI CARS. Dan raden we u aan om snel verder te lezen.

  Over TUI CARS
  TUI CARS is onderdeel van het conglomeraat TUI Group, een bedrijf dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft in de toeristensector. Oorspronkelijk, was het bedrijf opgericht in 1923 in Duitsland als een industrie- en transportbedrijf. Pas in 1968 werd het bedrijf omgedoopt tot haar vorm die we nu kennen en kreeg het de naam TUI, een acroniem voor Touristik Union International. Tegenwoordig behoort TUI tot één van de grootste reis- en toerismebedrijven ter wereld. Hierbij behoort TUI CARS als de afdeling waar u een auto kunt huren als u op vakantie bent. TUI CARS is beschikbaar in meer dan 80 landen en er zijn meer dan 4000 vestigingen waar u een auto kunt huren.

  Diensten van TUI CARS
  TUI CARS is een internationaal platform, waar u over de hele wereld auto’s via kunt huren
  . De huurauto’s van TUI CARS staan bijna altijd klaar voor u op de luchthaven. Hierdoor kunt u vanaf het moment dat u bent geland meteen gebruik maken van uw huurauto. TUI CARS heeft een groot assortiment aan huurauto’s, van kleine driedeurs tot aan grote minibusjes. Op haar website, kunt u in de zoekbalk invullen waar u precies naar op zoek bent zoals de locatie, datum en wat voor auto u wilt. Sommige verhuurders kunnen vragen naar uw leeftijd of hoe lang u al in bezit bent van een rijbewijs.

  Verzekering en wijzigingen
  Bijna alle auto’s die u huurt via TUI CARS zijn voorzien van een cascoverzekering, zonder eigen risico en met WA-verzekering (7,5 miljoen). Uiteindelijk bent u zelf verantwoordelijk om te controleren welke verzekeringen een huurauto heeft. Als u uw reservering bij TUI CARS wilt annuleren of wijzigen kunt u dit kosteloos doen, 24 uur vóór aanvang. Geef uw annulering of wijziging door aan de klantenservice per telefoon of e-mail.

  Uw mening over TUI CARS
  Heeft u weleens contact gehad met de klantenservice van TUI CARS? Of heeft u recent een auto gehuurd via de website van tuicars.com? Dan willen we u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Bij de ErvaringenSite is het onze missie om iedereen te informeren, als ze op het punt staan om gebruik te maken van een nieuwe dienst voor de eerste keer. Hierbij is uw review een belangrijke aanvulling, hiermee kunt u onze andere bezoekers inlichten wat ze kunnen verwachten als ze gebruik willen maken van TUI CARS.

  DESINSTALAR APLICACIONES DEL SISTEMA ( TELCEL)

  TUI Cars
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TUI Cars

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TUI Cars een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TUI Cars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TUI Cars actief?

  TUI Cars is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TUI Cars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.