Brekz

13 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Brekz komt uit 13 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Brekz gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Brekz heeft zowel voor- als nadelen. Het retourproces is snel en eenvoudig, waardoor klanten gemakkelijk producten kunnen terugsturen. Echter, sommige klanten hebben melding gemaakt van slechte service en hebben problemen gehad met het krijgen van geld terug via Paypal. Over het algemeen lijkt het retourbeleid van Brekz gemengde resultaten te hebben met een 50% tevredenheidspercentage.

“snel en eenvoudig retourproces”

“Geld terugkrijgen via Paypal nodig door slechte service.”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

A. Bourgeois - 8 weken geleden

  • lage prijzen
  • behulpzame klantenservice
  • snel en eenvoudig retourproces
  • product bijna verlopen

Van kerckvoorde Ann - 22 maanden geleden

  • Klantenservice niet bereikbaar en onvriendelijk. Problemen worden genegeerd.
  • DPD liegt en is moeilijk bereikbaar. Problemen worden niet serieus genomen.
  • Geld terugkrijgen via Paypal nodig door slechte service.