Brekz

13 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Brekz komt uit 13 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Brekz gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Brekz is superhandig voor het kopen van dierenvoeding, met een gebruiksvriendelijke interface en een breed assortiment aan producten. (80%) Het bestelproces is eenvoudig en efficiënt, waardoor het online winkelen een fluitje van een cent is. (90%) Echter, sommige gebruikers hebben aangegeven dat de verzendkosten aan de hoge kant kunnen zijn. (70%) Al met al is Brekz een handige plek voor het kopen van dierenvoeding online.

“Makkelijk te gebruiken website”

“Superchill om dierenvoeding online te kopen”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

J. Verhelst - 5 weken geleden

  • Makkelijk te gebruiken website
  • Grote keuze aan producten
  • Betaalbare prijzen
  • Geweldige service, snel en correct

van den heuvel - 8 jaren geleden

  • Zware voeding niet meer tillen maar online
  • Superchill om dierenvoeding online te kopen