NextLove

Alle reviews

NextLove

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

H
Harry van Wilgentroost
NextLove is een wereldwijd platform, vooral in Europa. Het richt zich op de verbinding tussen alleenstaande en gescheiden ouders die op zoek zijn naar liefde, vriendschap of chat. Voor een datin...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Liefde

  NextLove is een wereldwijd platform, vooral in Europa. Het richt zich op de verbinding tussen alleenstaande en gescheiden ouders die op zoek zijn naar liefde, vriendschap of chat.

  Voor een datingsite die zich richt op ouders, denk ik dat er weinig aandacht is voor kinderen. Sterker nog, eenmaal ingelogd, kan ik deze helemaal niet zien, behalve dat je je persoonlijke profiel kunt invullen als je kinderen hebt. Dit is op zich geen slechte zaak - tijdens online dating hoeft u niet vaak bij uw kinderen te zijn. Al met al worden we niet echt aangetrokken door deze website, voornamelijk vanwege de slechte kostenprestaties en gebrek aan focus.


Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating
Lexa
5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating
Dating easy
5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

NextLove

Wanneer je al één of meerdere relaties hebt gehad en uit deze relatie zijn kinderen voortgekomen, dan heb je andere verwachtingen als je op zoek gaat naar een nieuwe partner. Je wilt natuurlijk graag iemand vinden die jou en je kinderen accepteert en begrijpt wat jij hebt meegemaakt. Speciaal voor deze doelgroep is datingsite Nextlove.com opgericht. Wat de ervaringen van anderen met deze datingsite site zijn en wat je van ze kunt verwachten lees je hier.

Over NextLove 
NextLove is een van oorsprong Scandinavische en inmiddels de grootste Europese datingwebsite voor gescheiden en alleenstaande ouders. Zij hebben er hun missie van gemaakt om mensen te helpen om hun volgende liefde te vinden. Om je veiligheid op de site te kunnen garanderen, worden er door hen voortdurend 24/7 controles uitgevoerd om verdachte activiteiten en profielen te melden en eventueel te blokkeren. Op Nextlove kun je je o.a. gratis aanmelden met je account van Facebook, Google+, Yahoo, etc. Om ervoor te zorgen dat je overal toegang hebt tot de site, hebben zij ook een App beschikbaar gemaakt voor iOS en Android.

 

Diensten 
De website is gericht op Europa en daarom is hij ook in het Engels geschreven.

Om op zoek te gaan naar een partner via NextLove dien je eerst een account aan te maken. Dit werkt als volgt:

 • Maak je gratis account aan

Kies een naam uit en voeg een profielfoto toe, hierdoor zul je meer aandacht en reacties krijgen dan zonder foto. Vul bij het invullen van je profiel wat basisgegevens in.

 • Beantwoord een paar eenvoudige vragen

NextLove zal je vragen om een paar simpele vragen te beantwoorden om een perfecte match voor je te kunnen vinden. Vertel hier meer over je persoonlijkheid, interesses, dromen, etc. Je kunt een keuze maken uit de vooraf ingestelde antwoorden of zelf iets toevoegen.

 • Leer een nieuw iemand kennen!

Zoek tussen de leden, lees profielen en kies mensen die je aanspreken uit om mee te chatten. Je kunt bij NextLove op verschillende manieren contact leggen, namelijk door: het sturen van winks, privéberichten en meer. Let op, wanneer je alleen een gratis lidmaatschap hebt, kun je alleen profielen bekijken en winks sturen. Wil je meer, zoals privéberichten sturen of zien wie geïnteresseerd is in jou, dan moet je een Premium lidmaatschap nemen.

Premium Lidmaatschap 
Je kunt je gratis lidmaatschap upgraden door op de knop 'Upgrade to Premium' in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken. Kies vervolgens een betaalmethode en het lidmaatschap van je voorkeur. Momenteel is het goedkoopste lidmaatschap € 19,99 per maand. Hiervoor moet je wel een jaar lid blijven.

Klachten 
Als je problemen hebt op de website of van mening bent dat er iets door iemand geplaatst is dat niet door de beugel kan bijvoorbeeld, dan kun je 7 dagen per week contact opnemen met NextLove door contact te leggen via het online contactformulier.

Wat is jouw ervaring met NextLove? 
Heb jij al leuke mensen leren kennen of wellicht zelfs de nieuwe liefde van je leven gevonden dankzij deze datingsite, of is het je allemaal erg tegengevallen? Vertel er hier over, zodat anderen beter weten wat ze van NextLove kunnen verwachten!

Kun je bij NextLove een geschikte partner voor het leven vinden, of is de datingsite teveel gericht op Europa waardoor je niemand in de buurt vindt?