50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

H
Harry van Wilgentroost
NextLove is een wereldwijd platform, vooral in Europa. Het richt zich op de verbinding tussen alleenstaande en gescheiden ouders die op zoek zijn naar liefde, vriendschap of chat. Voor een datin...Lees verder
A
alexis
Toen ik me aanmeldde op die datingwebsite, kreeg ik zoveel e-mails over valse matches. Ik denk dat de profielen die ze me laten zien zelfs niet echt zijn. Geef geen tijd en geld uit aan deze site, ...Lees verder
O
olivia
Deze website is gewoon bedrieglijk. De meeste profielen zijn er gewoon nep. Geef nooit je bankgegevens, want je kan je lidmaatschap niet annuleren en ze blijven maar kosten aanrekenen.Lees verder
O
O. Christiaens
In de eerste maand heb ik 2 mensen ontmoet op deze site. Spijtig genoeg klikte het niet met hen, maar ja, ik heb al op verschillende sites gekeken en deze heeft me tenminste niet teleurgesteld. Toc...Lees verder

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Liefde

  NextLove is een wereldwijd platform, vooral in Europa. Het richt zich op de verbinding tussen alleenstaande en gescheiden ouders die op zoek zijn naar liefde, vriendschap of chat.

  Voor een datingsite die zich richt op ouders, denk ik dat er weinig aandacht is voor kinderen. Sterker nog, eenmaal ingelogd, kan ik deze helemaal niet zien, behalve dat je je persoonlijke profiel kunt invullen als je kinderen hebt. Dit is op zich geen slechte zaak - tijdens online dating hoeft u niet vaak bij uw kinderen te zijn. Al met al worden we niet echt aangetrokken door deze website, voornamelijk vanwege de slechte kostenprestaties en gebrek aan focus.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onjuiste profielen

  Toen ik me aanmeldde op die datingwebsite, kreeg ik zoveel e-mails over valse matches. Ik denk dat de profielen die ze me laten zien zelfs niet echt zijn. Geef geen tijd en geld uit aan deze site, het is gewoon bedrog.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online dating website

  Deze website is gewoon bedrieglijk. De meeste profielen zijn er gewoon nep. Geef nooit je bankgegevens, want je kan je lidmaatschap niet annuleren en ze blijven maar kosten aanrekenen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ontmoet 2 mensen op deze site

  In de eerste maand heb ik 2 mensen ontmoet op deze site. Spijtig genoeg klikte het niet met hen, maar ja, ik heb al op verschillende sites gekeken en deze heeft me tenminste niet teleurgesteld. Toch zijn er nog wel wat dingen die beter kunnen.


Anderen bekeken ook