16% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

C
Ceulemans
Als klant van NovaMora begrijp ik de negatieve opmerkingen niet echt. Mijn ervaring met de website was over het algemeen positief. Het bestellen verliep vlot en ik kreeg mijn product op tijd geleve...Lees verder
M
mohamed
Na een slechte ervaring met een ander platform, besloot ik om over te stappen naar NovaMora en dat was een goede keuze. Ik merk meteen dat er veel meer actieve profielen zijn en ik heb zelfs al twe...Lees verder
V
Verbeke
Bij het inschrijven kreeg ik gratis credits, maar daarna kreeg ik veel berichten van vrouwen die waarschijnlijk niet echt geïnteresseerd waren. Na het lezen van andere reviews ben ik blij dat ik no...Lees verder
G
G. Sahin
Ik ben echt teleurgesteld in de service die ik heb gekregen van dat bedrijf. Telkens wanneer ik schoenen kocht, waren er problemen. Het lijkt alsof ze alleen maar snel geld willen verdienen, zonder...Lees verder
G
Goethals
Smaken verschillen, maar als je op zoek bent naar echte profielen, zou ik deze website overslaan. De lay-out ziet er wel mooi uit en de zomerkorting is verleidelijk, maar jammer genoeg zijn de prof...Lees verder

Reviews (19)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online aankoop

  Als klant van NovaMora begrijp ik de negatieve opmerkingen niet echt. Mijn ervaring met de website was over het algemeen positief. Het bestellen verliep vlot en ik kreeg mijn product op tijd geleverd. De klantendienst was ook behulpzaam toen ik een vraag had over mijn bestelling. Ik vond de prijzen oké en de kwaliteit van het product was goed. Al bij al ben ik blij met mijn aankoop bij NovaMora.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop bij NovaMora na slechte ervaring met SecondLove

  Na een slechte ervaring met een ander platform, besloot ik om over te stappen naar NovaMora en dat was een goede keuze. Ik merk meteen dat er veel meer actieve profielen zijn en ik heb zelfs al twee afspraken kunnen maken in slechts een week tijd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanmelding op datingsite

  Bij het inschrijven kreeg ik gratis credits, maar daarna kreeg ik veel berichten van vrouwen die waarschijnlijk niet echt geïnteresseerd waren. Na het lezen van andere reviews ben ik blij dat ik nog geen geld heb uitgegeven aan deze site.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Ik ben echt teleurgesteld in de service die ik heb gekregen van dat bedrijf. Telkens wanneer ik schoenen kocht, waren er problemen. Het lijkt alsof ze alleen maar snel geld willen verdienen, zonder aan de klanttevredenheid te denken. Na elke aankoop werd ik zonder pardon uit hun platform gegooid, met als excuus dat ik diensten wilde verkopen. Dat klopt helemaal niet en ik heb meermaals om bewijs van die beschuldigingen gevraagd, maar nooit een reactie gekregen. Wees voorzichtig met die site, want het lijkt erop dat ze enkel klanten willen uitbuiten in plaats van een goede service te bieden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Teleurstellend en misleidend

  Smaken verschillen, maar als je op zoek bent naar echte profielen, zou ik deze website overslaan. De lay-out ziet er wel mooi uit en de zomerkorting is verleidelijk, maar jammer genoeg zijn de profielen nep en krijg je geen reacties. Na twee maanden geef ik het ook op, want het loopt allemaal op niets uit. Mijn ervaring met de zuster site (Ondeugend-daten.nl) was gelijkaardig, dus het lijkt erop dat de problemen hetzelfde zijn. Doe jezelf een plezier en bekijk de websites grondig voor je teleurgesteld raakt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Paar keer geprobeerd

  Ik heb al een paar keer geprobeerd om dit product te gebruiken, maar telkens kreeg ik standaard afwijzingen. Het lijkt erop dat veel profielen die online leken meteen offline gaan zodra ik een bericht stuur. Na bijna een jaar af en toe proberen, zie ik nog steeds dezelfde profielen op de website. Het viel me ook op dat sommige vrouwen eisen stellen aan het hebben van een goede profielfoto, maar zelf geen foto's hadden. En sommige stellen leken op zoek naar meer, wat me deed afvragen wat er mis was in hun huwelijk. Al met al voelt het alsof er veel neppe profielen zijn en de echte profielen alleen actief zijn voor plezier en geen echte afspraken willen maken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Automatische inzending van geld

  Dit is echt vervelend! Ik ben gewoon opnieuw lid geworden zonder het te willen en moest toen extra geld betalen. Zo'n slechte service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gratis account

  Wel, ik wilde dus even kijken hoe het was, dus maakte ik een gratis account aan. Maar serieus, zoveel beperkingen! Kon niet eens praten met mensen. Echt weinig reacties en toen ik een 2e account aanmaakte om te kijken of ik zichtbaar was, niks te vinden! Allebei de accounts waren gewoon onzichtbaar voor elkaar. Wat een flop zeg, meteen gestopt met die nepzooi. Tijdens een happy hour kon je onbeperkt chatten en heb ik super veel berichtjes gestuurd naar dames. Maar wat denk je? Niemand heeft mijn bericht gelezen, allemaal fakers!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe schoenen

  Ik vond het echt niet leuk! Telkens als ik een bericht stuurde kreeg ik een stomme afwijzing of helemaal geen antwoord. Zelfs lelijke trollen op internet zijn niet zo onbeleefd! Ik zou aanraden om je geld gewoon uit te geven in het café in plaats van hier iets te kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een dure handtas

  Na het lezen van verschillende recensies, begreep ik eindelijk wat er aan de hand was. Gelukkig heb ik hier geen cent aan verspild. Het was gewoon tijdverspilling om te proberen met hen te communiceren, want ik kreeg nooit echt antwoorden op mijn berichten. Al die klachten die ik had gehoord, waren jammer genoeg waar. Het is echt teleurstellend om zo'n slechte ervaring te hebben met een bedrijf waarvan je had gehoopt dat het betrouwbaar en professioneel zou zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop VIP-pakket

  Ik heb eens een maand VIP betaald en eerlijk gezegd was ik echt niet tevreden. Ik voelde me een beetje bedrogen omdat ik vastzat aan een abonnement, en er waren ook veel nepprofielen op de website. Dat was behoorlijk teleurstellend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online dating abonnement

  De website is eigenlijk best goed, maar af en toe heb ik wat ghosting meegemaakt. Het lijkt erop dat veel mensen dezelfde afwijzing krijgen na het swipen, wat nu eenmaal gebeurt als je niet iemand's smaak bent. Ik vind het wel fijn dat er veel reacties zijn, dat kan handig zijn voor vrouwen die op zoek zijn naar interactie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  professionele website, tegenvallende reacties

  Na 2 weken op een andere grote bekende vergelijkbare site te hebben gezeten, ben ik daar gestopt en verder gegaan met NovaMora. Ik vind persoonlijk dat deze site er professioneler uitziet en ze hebben een leuke fotozapper. Maar na een klein weekje waar ik toch regelmatig reageer en een knipoog achterlaat, krijg ik nauwelijks reacties. Mijn profiel wordt soms wel bezocht, maar toch krijg ik geen reactie. Sommige reacties van vrouwen zijn erg bot en asociaal, zelfs na een leuk complimentje. Voor mij lijkt dit niet de juiste datingsite waar ik naar op zoek ben. Ik blijf nog even lid vanwege mijn lopende abonnementen, maar daarna zal ik hier niet meer blijven.


Anderen bekeken ook