ErvaringenSite

  Ervaringen NovaMora

  Bent u op zoek naar een betrouwbare datingsite waar u nieuwe mensen kunt ontmoeten? Of wilt u graag de ervaringen lezen van anderen over datingsites die beschikbaar zijn in de Benelux? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres, hier vindt u alle belangrijke informatie over verschillende datingsites die beschikbaar zijn op het internet. Deze pagina gaat over NovaMora, een datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar een spannende date. Als u op het punt stond om gebruik te willen maken van de diensten van Nova Mora, dan raden we u aan om snel verder te lezen, om erachter te komen of dit het juiste platform voor u is.

  Over NovaMora
  NovaMora is opgericht op 20 januari 2017. Ze staan geregistreerd in Nederland onder het KvK-nummer 67870910. De activiteiten van NovaMora vallen onder de branche: ontwikkelen, produceren en uitgeven van software met als hoofdcategorie: dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie. NovaMora biedt een platform aan voor singles en stellen die op zoek zijn naar een spannende date, haar slagzin is daarom ook “beetje pittig”. De naam NovaMora komt van het Catalaanse stad Móra la Nova in Spanje. Het kantoor van NovaMora is gevestigd in Nijmegen en er zijn rond de 10 mensen in dienst.

  Diensten van NovaMora
  NovaMora is een datingsite voor zowel singles als koppels die op zoek zijn naar meer dan een doorsnee date. De meeste gebruikers van NovaMora zijn op zoek naar een spannende date en niet per se naar een serieuze relatie. NovaMora beweert dat er dagelijks duizenden nieuwe leden zich aanmelden op haar platform, aangezien ze regelmatig adverteren op de radio en TV. Verder is vermeld dat er op de website geen fictieve profielen aanwezig zijn en dat alles strikt wordt gecontroleerd door het personeel van NovaMora. In tegenstelling tot andere erotische datingsites, wil NovaMora u garanderen dat u altijd aan het chatten bent met echte mensen en geen chatoperators. Tenslotte is het mogelijk bij NovaMora om volledig anoniem te blijven. Bij het maken van een profiel kunt u uw eigen profielnaam kiezen, is er de mogelijkheid om geen foto op het profiel te tonen en blijft uw email geheim voor andere leden.

  Online shop
  NovaMora heeft ook een online shop met een modaal assortiment aan lingerie, BDSM-speeltjes, dildo’s en vibrators. Alle bestellingen voor 23:30 uur worden donderdag discreet bij u thuisbezorgd. Het is ook mogelijk om uw aankoop achteraf te betalen nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Tenslotte kunt u voor een extra bedrag zelf bepalen hoe, wanneer en waar uw bestelling bezorgd moet worden.

  Uw mening over NovaMora
  Heeft u weleens gebruik gemaakt van de diensten van NovaMora? Of bent u weleens op een date geweest via NovaMora? Dan willen we u hierbij graag uitnodigen om een review te schrijven over uw ervaring met NovaMora. Bij de Ervaring Site is het onze missie om iedereen voor te lichten, als ze op het punt staan om gebruik te maken van een nieuwe dienst waar ze nog niet bekend mee zijn. Met uw review kunt u onze bezoekers inlichten wat ze kunnen verwachten bij deze datingsite.

  How Dating Apps Affect Us

  NovaMora
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NovaMora

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is NovaMora een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over NovaMora. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NovaMora actief?

  NovaMora is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NovaMora gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.