Rendez-Vous

Alle reviews

Rendez-Vous

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating

50plusdating

5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating

Alleenstaande Mama's

3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating

Lexa

5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Pepper merklogo voor beoordelingen van online dating

Pepper

11 reviews

Een beoordeling of review van Pepper Lees hier wat anderen van Pepper vinden. Pepper is een van de grotere datingsites van ons land. Het is intere...

Rendez-Vous

Wat is de beste datingsite in België? Als je afgaat op de resultaten van je zoekmachine dan zul je niet direct de beste sites als eerste te zien krijgen. Dat een site hoog geplaatst staat wil nog niet zeggen dat deze betrouwbaar is of goede service te bieden heeft. Om echt te weten wat de beste datingsites zijn zul je het de gebruikers zelf moeten vragen. Zij zijn de enigen die je daadwerkelijk kunnen vertellen hoe iedere sites werken en welke resultaten je kunt verwachten. Je hoeft nu niet op zoek naar deze gebruikers want wij hebben hun ervaringen en commentaren verzameld in de reviews die op onze website te vinden zijn. Naar aanleiding van de informatie die zij je geven kun je uiteindelijk kiezen voor de beste en meest betrouwbare datingsite in België.

Over Rendez-Vous
Dit is een Belgische datingsite die beschikbaar is in de talen die er officieel in België gesproken worden, het Nederlands en het Frans. Het bedrijf dat de website runt is gevestigd in Brussel en bestaat sinds 1997. Op deze site kun je je gratis inschrijven om een profiel te maken. Om je profiel volledig te kunnen gebruiken zul je een abonnement af moeten luiten. Rendez-Vous biedt je 3 verschillende lidmaatschappen die je veilig kunt betalen met je creditcard. Voor vragen tijdens de registratie of hulp bij het gebruik van je profiel kun je schriftelijk communiceren met de klantenservice van de site. Om de commentaren en ervaringen van andere klanten met de aangeboden diensten van Rendez-Vous te lezen verwijzen we je door naar onze website.

De producten en diensten van Rendez-Vous
Bij Rendez-Vous maak je een profiel als je op zoek bent naar nieuwe vriendschappen of liefdesrelaties. Tijdens het registreren wordt er naar een aantal eigenschappen gevraagd om je zo goed mogelijk aan anderen met dezelfde interesses te kunnen koppelen. Zo wordt je onder andere gevraagd wat je burgerlijke staat en fysieke aspecten zijn en welke persoonlijke voorkeuren je hebt. Nadat jouw profiel op echtheid gecontroleerd is en je een abonnement hebt afgesloten kun je met andere deelnemers communiceren, videochatten en afspreken. Bovendien organiseert Rendez-Vous regelmatig evenementen en activiteiten waar leden aan deel kunnen nemen om andere leden persoonlijk te leren kennen.

Reviews en commentaren over Rendez-Vous
Door als klant een review over Rendez-Vous te schrijven help jij consumenten een stap verder. Het delen en lezen van reviews en beoordeling wordt immers steeds belangrijker omdat het de plaats inneemt van de traditionele mond-op-mond reclame. Commentaren en klachten van bestaande klanten geven een beter inzicht in de betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van een bedrijf of website. Jij kunt daar als klant van Rendez-Vous aan bijdragen door in jouw beoordeling in te gaan op jouw ervaring met deze site. Wat vind jij de plus- en minpunten van deze datingsite? Is deze site het waard om geld aan uit te geven? Komen de profielen die je te zien krijgt overeen met de voorkeuren die je hebt? Geef uitgebreid antwoord op deze en andere vragen door jouw review op onze website te publiceren.