ErvaringenSite

  Ervaringen SmartVibes

  Lees het! Lees wat anderen zeggen over deze organisatie. Je zal er geen spijt van krijgen. Je kunt nu namelijk ontdekken wat anderen zeggen over hun. Je zal een eerlijk verhaal lezen. Geen verkoopverhaal. Kies ervoor om sneller een goed en eerlijk beeld te krijgen van een organisatie. Met de hulp van ErvaringenSite wordt het allemaal mogelijk.

  Over SmartVibes

  Je mag op alle oren gaan slapen. SmartVibes is meer dan alleen een website. Het is een onderdeel van SmartFlash bvba welke in Lokeren, Belgie is gevestigd. Het is een bedrijf waar Fredric de Schryver de zaakvoerder is.


  Het bedrijf organiseert activiteiten voor singles in heel Vlaanderen. Feestjes, speeddates en nog veel meer. Er is van alles mogelijk bij dit bedrijf. Er zijn vaak unieke actie som volop van te genieten. Het bedrijf is in 2009 op de markt gekomen met een sterke visie. De speeddates zijn nog steeds erg populair. Het is een manier om jezelf te overtuigen van een geweldige manier van leven en het ontdekken en leren kennen van andere mensen.

  SmartParty van SmartVibes

  Diensten van SmartVibes

  Ze doen nog veel meer bij dit bedrijf. Denk hierbij aan de partner sites waarop onze kalender ook wordt vermeld: speeddate-injebuurt.be, speeddatingvlaanderen.be, speeddatingingent.be, speeddatinginantwerpen.be, speeddatingleuven.be., speeddatinghasselt.be, ready2date.be, speeddatingbelgique.be.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over SmartVibes

  Het doet hun keer op keer weer pijn. Ook maakt het ze keer op keer weer gelukkig. Het ontvangen van een klacht is natuurlijk niet leuk. Het is echter wel een manier om jouw bedrijfsvoering beter te maken. Wanneer je de service afdeling van deze organisatie kent dan weet je, dat ze het hun pijn doet en gelukkig maakt. Het is echter essentieel om niet je oren, je mond of je ogen te sluiten wanneer er iets misgaat. Onderneem actie en start met het uitvoeren van verbeteringen. Hierdoor krijg je nog meer tevreden klanten en kun je van een ontevreden klant een happy klant maken.

  Wat zijn jouw ervaringen met SmartVibes?

  Wat vind jij van hun? Ben jij een klant bij dit bedrijf? Dan is het natuurlijk belangrijk om jouw mening met anderen te delen. Je kunt dit doen door op je Facebook pagina een verhaal te vertellen. Het is echter ook mogelijk om dit op onze site ErvaringenSite te doen. Je bereikt een groter publiek en meer mensen zullen je dankbaar zijn voor je hulp.

  Hoe is het om te speeddaten met SmartVibes? Lees beoordelingen van mensen die op speeddate gingen! Hoe was de organisatie en: vonden ze ware liefde?

  SmartVibes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  7.8
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.8
  Prijs
  rating
  7.8
  Leveren
  rating
  7.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Blind date

  Ik kwam de service ‘Partner à la carte’ tegen en was hier erg enthousiast over. Op de website stond dat je een locatie en datum zou kunnen opgeven, en ook elders staat dat ze rekening houden met locatie. Ik wilde echter geen blind date op de locatie die ze standaard zouden opgeven en stelde hierover dan ook een vraag per mail. Ik kreeg heel snel reactie. Er zou door de computer gekozen worden voor een locatie het dichtste bij mij, ook als ik die niet zou willen. Ik moet dan maar zelf 24u op voorhand aan die blind date vragen om het ergens anders te doen: dan kom je al meteen sympathiek over natuurlijk. Één van de andere tientallen locaties die ze hebben gebruiken om de blind date te regelen konden ze niet. Heel jammer, ik heb de service dan ook afgezegd. De snelheid van de service is goed, en ook de vragenlijst die je moet invullen en de prijs die je betaalt zijn heel goed. Bij een vorige gelegenheid heb ik deelgenomen aan een speeddate. Alle vrijgezellen daagden op, het was goed geregeld en we kregen duidelijke uitleg en begeleiding. Die speeddate heeft naderhand geleid tot een aantal matches. Erg gezellig en zeker aanbevolen. De blind date... enkel als de locatie je niet uitmaakt.

  Door: Elysia21-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Speeddate Hasselt

  Wat een leuke manier om mensen te leren kennen. Goed georganiseerd, de sfeer zat er meteen in. Beetje stress voor de eerste speeddate, maar alles liep al snel los. Heb er nieuwe vrienden en vriendinnen aan over gehouden. Aanrader!

  Door: Isabelle Dehasque04-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  speeddaten

  Vond het speeddaten zeker goed georganiseerd en het was ook wel gezellig, maar voor mij ook een beetje druk omdat het in een paar minuten 'moet' gebeuren. dus ik denk dat daten voor mi persoonlijkj beter werkt

  Door: Lize02-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Speeddate

  Topavondje gehad met 11 mannen en 11 vrouwen. 3 matchen nadien en enkele dates gehad. Heel professioneel georganiseerd en correct.

  Door: Johan B13-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Speeddates

  Op zich wel leuk concept en leuke gesprekken. Wat dat betreft zeker een aanrader. Maar je zou wel heel naïef moeten zijn om te geloven dat er effectief een relatie uit voortkomt.

  Door: Maarten VDS04-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Smartvibes

  Empathie naar een plotseling overlijden is er NIET.
  Geen enkel begrip.

  Door: Steve17-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Leuke speeddates

  De speeddatss zijn erg aan te bevelen hier, veel leuke mensen en goed georganiseerd!

  Door: Marieke vanV10-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Schrijf zelf een review over SmartVibes

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SmartVibes een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over SmartVibes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SmartVibes actief?

  SmartVibes is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel, Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SmartVibes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.