Stedendating

Alle reviews

Stedendating

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
annemarie van den heuvel
het is op zich een goede dienst en ik heb echt leuke dates gehad, maar voor mij is het uiteindelijk toch teveel gedoe. je blijft zoeken en updates checken en bezig ermee dus ik heb het opge...Lees verder
M
Marco Willems
Was al lange tijd op zoek naar een vaste relatie en deze heb ik dankzij Stedendating gevonden. Ben nu inmiddels al bijna een half jaar samen met mijn nieuwe vriendin. Het was een groot succes. Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ik ben er even klaar mee

  het is op zich een goede dienst en ik heb echt leuke dates gehad, maar voor mij is het uiteindelijk toch teveel gedoe.

  je blijft zoeken en updates checken en bezig ermee

  dus ik heb het opgezegd.

  maar het is wel een fijne website op zich

  alleen ik ben er weer even klaar mee


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stedendating zeer geslaagd

  Was al lange tijd op zoek naar een vaste relatie en deze heb ik dankzij Stedendating gevonden. Ben nu inmiddels al bijna een half jaar samen met mijn nieuwe vriendin. Het was een groot succes.


Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating
Lexa
5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating
Dating easy
5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

Stedendating

Wat?? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over dit bedrijf. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn bij Stedendating.be. Het is een datingsite en je zult er volop vrijgezellen en singles aantreffen. Het is ook mogelijk om de dating site via de dating app te benaderen. Wel zo fijn.
ErvaringenSite is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over Stedendating.be er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met ErvaringenSite nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. 

Over Stedendating.be
De site Stedendating.be is een ontmoetingsplek voor mensen die zoeken naar een date, een serieuze relatie of gewoon naar vriendschap in de buurt. Het is zo, dat er dagelijks ruim 200 mensen naar de site komen en daardoor is uitgegroeid tot een actieve datingsite in België. 
Internetdating is natuurlijk hot in ons land. Er zijn steeds meer mensen welke een date of een partner vinden via het internet. Het is mooi en ook goed om de succesverhalen van deze site te lezen . Het maakt het mogelijk om ook zelf de stap te zetten naar het daten op het internet en mogelijk ook op Stedendating.be. Deze site is natuurlijk gericht om te daten in je eigen stad. Het is veel gemakkelijker, fijner en leuker om dat te doen. 

Diensten van stedendating.be
De site Stedendating.be is een datingsite, wat je al duidelijk is natuurlijk. Het is een site waar je een date kunt vinden, een vriendschap en mogelijk zelfs een serieuze relatie. 
Klachten, tips en complimenten over stedendating.be
Ben je ergens ontevreden over op Stedendating.be? Dan kun je per post, per mail of per telefoon een reactie achterlaten om zo een oplossing te vinden. Natuurlijk kun je ook een tip achter laten op dezelfde manier of een compliment.  

Laat je ook nog even je mening over hun achter op ErvaringenSite? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen! 

StedenDating.be is een site van:
Amazing Bits B.V.
Kerkenbos 1057c
NL-6546 BB Nijmegen België
KvK-nummer: 09170750
BTW-identificatienummer: NL817939398B01

Heb jij ervaring met stedendating.be 
Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op ErvaringenSite. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. 

Daten bij stedendating een goed idee? Lees ervaringen van daters die u voorgingen zodat u weet waar u aan begint! Lees ze bij ErvaringenSite!