Tesamen

Alle reviews

Tesamen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating
Lexa
5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating
Dating easy
5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

Tesamen

Single en op zoek naar een relatie? Geen zin in grote commerciële datingsites? Kijk eens bij Tesamen, een Vlaamse organisatie die een online datingsite aanbiedt zodat jij gemakkelijk de juiste persoon tegenkomt. Wat mensen vinden van Datingsite Tesamen lees je hier op ErvaringenSite.  

Over Tesamen 
Tesamen is een vzw die een datingwebsite aanbiedt. Tesamen is ook wettelijk geregistreerd als relatiebureau. Tesamen werd opgericht door Marijke van Zezer en Peter Menu nadat ze elkaar leerden kennen via een datingwebsite in 2003. Ze vonden de over-commercialisatie en misleidende werkwijzen van bepaalde websites zeer storend, daarom richtten ze Tesamen op om andere singles de kans te geven om geluk en de ware liefde te vinden. Tesamen is een integere, niet-commerciële dating dienst.  


Diensten van Tesamen 
Bij Tesamen kan je de liefde van je leven tegenkomen op de online datingsite. De datingsite heeft heel wat actieve leden. Op de site van Tesamen kan je bekijken hoeveel leden er actief zijn, hoeveel procent man of vrouw is, wat de gemiddelde leeftijden zijn, de persoonlijkheid van de kandidaten, of ze al dan niet een foto hebben, de beroepen die ze uitoefenen, studies, uit welke regio ze komen, of ze kinderen hebben, of ze roken, … Je kan je dus een perfect beeld vormen van de datingsite voor je jezelf hebt ingeschreven. Op de website vind je ook heel wat succesverhalen van ex-leden en je kan er altijd meer info vinden over hoe de datingsite in zijn werk gaat.  

Klachten of vragen over Tesamen 
Heb je vragen of een klacht over Tesamen? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, via e-mail of via een online contactformulier op de website.  Op de site vind je heel wat informatie in verschillende rubrieken, lees die zeker eens misschien vind je hier wel je antwoord. 

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Tesamen? Heb je net de liefde van je leven gevonden of ben je op een leuke date gegaan? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de service van Tesamen. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 

Ben je van plan om je aan te melden bij Tesamen? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!