ErvaringenSite

  Ervaringen Tesamen

  Single en op zoek naar een relatie? Geen zin in grote commerciële datingsites? Kijk eens bij Tesamen, een Vlaamse organisatie die een online datingsite aanbiedt zodat jij gemakkelijk de juiste persoon tegenkomt. Wat mensen vinden van Datingsite Tesamen lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Tesamen

  Tesamen is een vzw die een datingwebsite aanbiedt. Tesamen is ook wettelijk geregistreerd als relatiebureau. Tesamen werd opgericht door Marijke van Zezer en Peter Menu nadat ze elkaar leerden kennen via een datingwebsite in 2003. Ze vonden de over-commercialisatie en misleidende werkwijzen van bepaalde websites zeer storend, daarom richtten ze Tesamen op om andere singles de kans te geven om geluk en de ware liefde te vinden. Tesamen is een integere, niet-commerciële dating dienst.


  Ontdek de service van tesamen

  Diensten van Tesamen

  Bij Tesamen kan je de liefde van je leven tegenkomen op de online datingsite. De datingsite heeft heel wat actieve leden. Op de site van Tesamen kan je bekijken hoeveel leden er actief zijn, hoeveel procent man of vrouw is, wat de gemiddelde leeftijden zijn, de persoonlijkheid van de kandidaten, of ze al dan niet een foto hebben, de beroepen die ze uitoefenen, studies, uit welke regio ze komen, of ze kinderen hebben, of ze roken, … Je kan je dus een perfect beeld vormen van de datingsite voor je jezelf hebt ingeschreven. Op de website vind je ook heel wat succesverhalen van ex-leden en je kan er altijd meer info vinden over hoe de datingsite in zijn werk gaat.

  Klachten of vragen over Tesamen

  Heb je vragen of een klacht over Tesamen? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, via e-mail of via een online contactformulier op de website. Op de site vind je heel wat informatie in verschillende rubrieken, lees die zeker eens misschien vind je hier wel je antwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Tesamen? Heb je net de liefde van je leven gevonden of ben je op een leuke date gegaan? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de service van Tesamen. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je aan te melden bij Tesamen? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Tesamen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tesamen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tesamen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tesamen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tesamen actief?

  Tesamen is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tesamen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.