Dieetpro.nl

Alle reviews

Dieetpro.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

VitaePro merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

VitaePro

1 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en heb je interesse in voedingssupplementen? Dan kan het aanbod van VitaePro misschien iets voor jou zijn. ...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Drogisterij.net merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Drogisterij.net

16 reviews

Drogisterij.net is een webwinkel met verschillende producten die u ook bij een drogisterij kunt vinden. Wilt u weten of u deze webwinkel kunt vertr...

Fitnesskoerier merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Fitnesskoerier

1 reviews

Wilt u gezonder leven en bent u op zoek naar een winkel waar ze hoogwaardige fitnessapparatuur verkopen? Of bent u een trainer en zoekt u materiaal...

Dieetpro.nl

Tegenwoordig is haast iedereen aan het bewustworden van een gezonder levensstijl. Blijven en gezond afvallen en diëten kunnen een uitdaging zijn en lang niet alle dieetprogramma’s zijn gezond en effectief. Om de juiste manier te vinden om af te vallen wilt ErvaringenSite u een handreiking aanbieden, zodat u een nuchtere keuze kunt maken in overeenstemming met uw wensen om af te vallen. Bij ErvaringenSite kunt u de verschillende diensten van dieetsitesbekijken en vergelijken. U vindt hier meningen en ervaringen van eerdere klanten, die u vóór zijn gegaan en gebruik hebben gemaakt van de diensten van DieetPro. De beoordelingen van de klanten stellen u in staat om een goed overwogen besluit te nemen over de keuze voor een dieetprogramma en overde service die wordt verleend.

Over DieetPro
Dieet Pro is een bedrijf die u een handje helpt bij uw wens om af te vallen. Dieetpro biedt niet zonder meer recepten aan, maar een eetschema. Ze biedt ook een shake met een koolhydraatvrije, vetvrije en suikervrije formule aan haar klanten. DieetPro biedt haar diensten aan via de website, waar u ook uw bestellingen kunt plaatsen en het wordt voor u geleverd.  

Producten en diensten vanDieetPro
De producten van DieetPro bestaan onder meer uit Multi Totaal multivitaminen, DieetPro Groene Thee Capsules, Visolie Forte, Vezelcomplex en DieetPro Glucomannan capsules.

DieetPro voorziet onder andere in een eigen shake formule van elk slechts 79 kcal, die vrijwel koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. De eiwit in de Dieet Pro shake is ongeveer 18 gram en is van een speciaal soort. Daarnaast verschaft Dieet Pro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 om zo energie te onttrekken aan vet, koolhydraten en eiwitten en chroom. Hiermee wordt erin voorzien dat de bloedsuikerspiegel in balans wordt houden, zodat de productie van insuline, het hormoon dat dik maakt, beperkt blijft.

Met haar groene thee extract stimuleert Dieet Pro ook de vetverbranding. De thee bevat de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. De stof Choline moet bijdragen aan een normale vetstofwisseling en moet het lichaam helpen zich te reinigen via de lever.

Complimenten, klachten en tips voor DieetPro
Dieet Pro zegt al voor drie jaar op rij het best verkochte dieet product, in drogisterijen en gezondheidswinkels, te zijn. Ze geven eveneens aan dat, volgens hun cliënten, hun Groene Thee een positief resultaat opleveren op het verhogen van de vetverbranding.

DieetPro heeft FAQ pagina ter beschikking indien u vragen mocht hebben die reeds door anderen gesteld zijn. Maar daarnaast kunnen zij gemaild worden voor klachten, vragen of advies. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Graag zouden wij van u willen horen wat uw ervaring is met de producten en diensten van DieetPro. ErvaringenSite.nl biedt u hier een platform om uw ervaringen en meningen te delen met andere mensen, die erover nadenken om te gaan diëten met DieetPro, zodat zij goed geïnformeerd kunnen zijn alvorens een stap te ondernemen.

Neem ook een kijkje in ons bestand van recensies van andere klanten, die reeds kennis hebben gemaakt met DieetPro en ervaring hebben met hun DieetPro Shakes, hun multivitaminen en visolie.