Protislank

Alle reviews

Protislank

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

VitaePro merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

VitaePro

1 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en heb je interesse in voedingssupplementen? Dan kan het aanbod van VitaePro misschien iets voor jou zijn. ...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Drogisterij.net merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Drogisterij.net

16 reviews

Drogisterij.net is een webwinkel met verschillende producten die u ook bij een drogisterij kunt vinden. Wilt u weten of u deze webwinkel kunt vertr...

Fitnesskoerier merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Fitnesskoerier

1 reviews

Wilt u gezonder leven en bent u op zoek naar een winkel waar ze hoogwaardige fitnessapparatuur verkopen? Of bent u een trainer en zoekt u materiaal...

Protislank

Protislank
Niet altijd is slank blijven gemakkelijk. Het kan er erg moeilijk aan toe gaan. En als de pondjes kilo’s worden, zijn ze niet gemakkelijk af te krijgen meer. Bent u op zoek naar manieren om te kunnen afvallen of om juist een gezond leefpatroon op te bouwen? Heeft u adviezen nodig? ErvaringenSite staat paraat om u te helpen. Onze website verzamelt ervaringen van eerdere klanten van dieetbedrijven zoals Protislank voor u op een plaats, zodat u overzichtelijk kunt afwegen wat bij uw situatie past. Lees hier de reviews van klanten, die u voor zijn gegaan en ervaring hebben met Protislank en kom sneller dan u dacht tot een gewenst besluit, waar u uw afslank- of gezondheidsdoel mee kunt bereiken.

Over Protislank
Protislank is een onlineshop die actief is sinds 2008 binnen dit specifieke proteïne en eiwitdieet branche. Ze is opgericht en Nederland, maar strekt nu ook haar vleugels uit naar België. Ze streeft ernaar kwalitatieve en innovatieve dieet producten te leveren om mensen te helpen af te vallen en een gezonde leefstijl en balans te vinden. Zij heeft zich toegespitst op eiwitrijke en koolhydraatarme producten, waardoor haar producten toepasselijk zijn op verschillende diëten.

Producten en diensten van Protislank
Protislank biedt een dieet aan dat gebaseerd is op eiwit proteïnen, wat ervoor moet zorgen dat u kunt afvallen, maar toch lekker kunt blijven eten. Het dieet van Protislank is gemakkelijk zelfstandig te volgen. Protislank wenst het verschil uit te maken. Zij biedt diëten aan tegen betaalbaardere prijzen, omdat het proteïne dieet wordt geclassificeerd als een duur dieet. Ze wilt een dieet aanbieden dat effectief is en aan mensen die graag willen werken aan slank, gezond en fit blijven. Ze wilt helpen dat mensen hun gestelde doelen daadwerkelijk behalen.

Het assortiment van Protislank omvat meer dan een dozijn aan proteïne dieet, koolhydratenarme, supplementen en suikervrije voedingsmiddelen zoals shakers, sauzen en beleg, voordeelpotten, proteïne soepen en dranken.  De koolhydraatarme producten bevatten minstens 70% minder koolhydraten.

Complimenten, klachten en tips voor Protislank
Protislank wil mensen helpen die verantwoord en gezonder willen eten en beweert dat koolhydraatarme producten het afvallen versnellen en tegelijkertijd een gezondere leefstijl helpen handhaven.

Haar werkdagen zijn 7 dagen per week. Door de week zijn hun openingstijden 09:00 - 22:00 uur, op zaterdag van 11:00 - 17:00 uur en op zondag van 12:00 - 17:00 uur. Plaatst u een bestelling bij Protislank op werkdagen voor 22:00, dan ontvangt u die de volgende dag in huis. In Nederland en België is verzending gratis vanaf € 50,-. Zij geeft ook gratis advies. Haar klantenservice is te bereiken via het email adres klantenservice@protislank.nl en telefonisch.

Bent u reeds klant bij Protislank? Laat ons van u horen. Hoe heeft de producten en de dienstverlening van Protislank ervaren? We zien graag hier op Ervaringen.be een review van u tegemoet, zodat nieuwe klanten tot een juist besluit kunnen komen. Ze zullen u uw adviezen en reviews dankbaar zijn.

En als u zelf op zoek bent naar informatie? Lees zelf ook hier op Ervaringen.be reviews van andere klanten over de proteïne en koolhydraten producten van Protislank en of Protislank echt zo effectief en gezond is zij doet vermoeden.