Vitaminecompleet

Alle reviews

Vitaminecompleet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

VitaePro merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

VitaePro

1 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en heb je interesse in voedingssupplementen? Dan kan het aanbod van VitaePro misschien iets voor jou zijn. ...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Drogisterij.net merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Drogisterij.net

16 reviews

Drogisterij.net is een webwinkel met verschillende producten die u ook bij een drogisterij kunt vinden. Wilt u weten of u deze webwinkel kunt vertr...

Fitnesskoerier merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Fitnesskoerier

1 reviews

Wilt u gezonder leven en bent u op zoek naar een winkel waar ze hoogwaardige fitnessapparatuur verkopen? Of bent u een trainer en zoekt u materiaal...

Vitaminecompleet

Bent u op zoek naar vitamine producten die ook daadwerkelijk een bijdrage leveren aan het behoud en optimaliseren van uw gezondheid, vitaliteit, weerstand en een goed humeur? Weet u niet zo goed waar u precies op dient te letten bij de aankoop van vitamines en heeft u wat gespecialiseerde hulp nodig bij het nemen van een nuchter besluit? Bij ErvaringenSite leest u heel specifiek over hoe anderen hun bezoek aan Vitaminecompleet.nlhebben ervaren, over wat zij van de producten en de service vonden, de gegevensverstrekking op het gebied van het aangekochte product en het resultaat bij het gebruik van de vitamines van Vitaminecompleet! Wij van EvaringenSite helpen u graag op weg bij uw zoektocht naar de voor u precies uitgemeten vitamines! Check de reviews en laat ook uw eigen ervaring achter.

 

Over Vitaminecompleet.nl
Vitaminecompleet is een Nederlandse producent bestaand uit een team van gespecialiseerde academici met 20 jaar directe professionele praktijkervaringen op het gebied supplementen ten bate van de gezondheid van cliënten. Specialisten die vanuit hun eigen expertise een bijdrage leveren aan het samenstellen, produceren en leveren van - voor de gezondheid van de mens - voedingssupplementen op een rationele en wetenschappelijk onderbouwde basis. De producten van Vitaminecompleet werden sinds 1998 vervaardigd voor een beperkte gebruikersgroep. In 2009 werden de producten online beschikbaar gesteld. Voedingssupplementen duidelijk gedocumenteerd en met gezondheidsclaims van de onafhankelijke EFSA (European Food and Safety Association).

 

Producten en diensten van Vitamine compleet.nl
Vitamine compleet is een complete 1-2-3 formule gemaakt van natuurlijke ingrediënten multivitamine, magnesium en Omega-3.  Multivitamines zijn supplementen die meerdere vitamines en mineralen bevatten. Organische Magnesium met extra vitamine C en vitamine D, als tweede product. Deze dient onder meer voor ontspanning, energie en nog 30 andere bewezen gezondheidsclaims! Voor de aanvulling van een gezonde voeding inname levert Vitaminecompleet de visolie-capsules met zuiver gedoseerde Omega-3 vetzuren. Onafhankelijk gecontroleerde, gecertificeerd schone visolie: vrij van verontreinigingen zoals zware metalen en pcb’s. Aan deze drie producten zijn samen meer dan 150 EFSA erkende gezondheidsclaims toegekend. Vitaminecompleet tracht hiermede dagelijks een effectieve bijdrage te leveren aan de gezondheid van de mens. Bewaakt door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en regelmatig gecontroleerd met bijbehorende HACCP-kwaliteitscertificering door de overheid wordt bij Vitamine compleet.nl de kwaliteit en productieketen, vanaf het moment van oogst, via zuiverheid en gehalte aan actief bestanddeel tot uiteindelijk verpakte tablet, vastgelegd.

 

Complimenten, klachten en tips voor Vitamine compleet.nl
Vitaminecompleet, daar heeft niet alleen uw gezondheid, maar ook uw portemonnee merkbaar voordeel van! De supplementen die u bij Vitaminecompleet bestelt, krijgt u gratis binnen 24 uur thuisbezorgd in een doosje dat door uw brievenbus past. Als u vragen heeft, klachten of opmerkingen dan mag u contact opnemen met Vitaminecompleet via hun email info@vitaminecompleet.nl of telefoon 077-3020015 (10-16).

Hebt u ook ervaring metVitaminecompleet.nl, haar artikelen en haar dienstverlening? Hoe vindt u haar informatieverstrekking? Bieden zij werkelijk wat zij adverteren? Laat ons uw mening achter op onze website. Uw ervaring delen kan bijdragen tot nodige verbetering van product en of dienstverlening bijVitaminecompleet.nl.  

U bent zelf ook welkom om reviews van andere klanten te lezen op onze site betreffende multivitamine, magnesium en Omega-3 van Vitaminecompleet.