Hide My Name

Alle reviews

Hide My Name

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Hide My Name

Veilig op het internet surfen is niet zo eenvoudig als je denkt. Zonder dat je er erg in hebt gebruik je een openbaar wifi-netwerk en ben je kwetsbaar voor de diefstal van je gegevens. Om dat te voorkomen kun je gebruik maken van een VPN-verbinding. Maar wat is een VPN en wat kun je ermee? Lees de reviews van klanten over de producten die er verkrijgbaar zijn en de bedrijven die ze verkopen. Zo kom je er in een handomdraai achter wat zo'n verbinding voor jou kan doen en welke aanbieder het meest betrouwbaar is. Om het je makkelijk te maken vind je al deze reviews en recensies op onze website.

Over Hide My Name
Deze VPN aanbieder is gevestigd in Belize en werkt volgens de Engelse wet. Om te weten te komen wat een VPN is en hoe de versie van Hide My Name werkt kun je gebruik maken van de helpdesk op de site van het bedrijf. De klanten service is telefonisch wel bereikbaar maar omdat internationale gesprekken die lang duren erg veel kunnen kosten kun je beter een e-mail sturen als je vragen hebt. Hoe kun je bij Hide My Name betalen voor de producten die je besteld? Het bedrijf biedt klanten gewaarborgde mogelijkheden zoals onder andere creditcard, PayPal en cryptovaluta. De software die je hier kunt bestellen is geschikt voor macOS, Windows, Android en iOS.

De producten van Hide My Name
Met de software die Hide My Name te bieden heeft kun je er op een of meerdere manieren voor zorgen dat je veilig en anoniem gebruik maakt van het internet. Elke keer dat je van het net gebruik maakt met een VPN krijg je een anoniem IP-adres toegewezen. Zo kunnen instanties, hackers en anderen niet achterhalen waar jij je fysiek bevindt. Bovendien worden de passwords en gegevens die je gebruikt extra versleuteld zodat ze extra veilig zijn. Welke kost een VPN van Hide My Name? Op de site van deze aanbieder heb je de keuze uit meerdere abonnementen. Hoe langer de looptijd hoe minder je uiteindelijk per maand betaalt. Hoeveel apparaten kunnen gebruik maken van de VPN van Hide My Name? Je kunt in totaal 5 computers, laptops, telefoons of tablets gelijktijdig gebruiken om via 47 landen gebruik te maken van het internet.

Reviews over Hide My Name
Wil jij als klant ons helpen om een duidelijk beeld over de kwaliteit, service en klantvriendelijkheid van Hide My Name te laten zien? Neem dan een moment de tijd om een review op onze website te posten. Op die manier kunnen we gezamenlijk laten zien hoe deze VPN aanbieder gewaardeerd wordt en wat jullie als klanten de voor- en nadelen van de producten en de service vinden. Heeft het nut om een review over Hide My Name te plaatsen? Absoluut, door dat te doen zul je voor klanten die deze site nog niet kennen veel vragen beantwoorden. Je geeft hen inzicht over wat ze kunnen verwachten en wat de aangeboden producten kunnen. Dat maakt het voor hen een stuk makkelijk om een keuze te maken. Daarom mag een beoordeling over jouw ervaring met deze VPN-site zeker niet ontbreken.