ErvaringenSite

  Ervaringen Hide My Name

  Veilig op het internet surfen is niet zo eenvoudig als je denkt. Zonder dat je er erg in hebt gebruik je een openbaar wifi-netwerk en ben je kwetsbaar voor de diefstal van je gegevens. Om dat te voorkomen kun je gebruik maken van een VPN-verbinding. Maar wat is een VPN en wat kun je ermee? Lees de reviews van klanten over de producten die er verkrijgbaar zijn en de bedrijven die ze verkopen. Zo kom je er in een handomdraai achter wat zo'n verbinding voor jou kan doen en welke aanbieder het meest betrouwbaar is. Om het je makkelijk te maken vind je al deze reviews en recensies op onze website.

  Over Hide My Name

  Deze VPN aanbieder is gevestigd in Belize en werkt volgens de Engelse wet. Om te weten te komen wat een VPN is en hoe de versie van Hide My Name werkt kun je gebruik maken van de helpdesk op de site van het bedrijf. De klanten service is telefonisch wel bereikbaar maar omdat internationale gesprekken die lang duren erg veel kunnen kosten kun je beter een e-mail sturen als je vragen hebt. Hoe kun je bij Hide My Name betalen voor de producten die je besteld? Het bedrijf biedt klanten gewaarborgde mogelijkheden zoals onder andere creditcard, PayPal en cryptovaluta. De software die je hier kunt bestellen is geschikt voor macOS, Windows, Android en iOS.

  De producten van Hide My Name

  Met de software die Hide My Name te bieden heeft kun je er op een of meerdere manieren voor zorgen dat je veilig en anoniem gebruik maakt van het internet. Elke keer dat je van het net gebruik maakt met een VPN krijg je een anoniem IP-adres toegewezen. Zo kunnen instanties, hackers en anderen niet achterhalen waar jij je fysiek bevindt. Bovendien worden de passwords en gegevens die je gebruikt extra versleuteld zodat ze extra veilig zijn. Welke kost een VPN van Hide My Name? Op de site van deze aanbieder heb je de keuze uit meerdere abonnementen. Hoe langer de looptijd hoe minder je uiteindelijk per maand betaalt. Hoeveel apparaten kunnen gebruik maken van de VPN van Hide My Name? Je kunt in totaal 5 computers, laptops, telefoons of tablets gelijktijdig gebruiken om via 47 landen gebruik te maken van het internet.

  Reviews over Hide My Name

  Wil jij als klant ons helpen om een duidelijk beeld over de kwaliteit, service en klantvriendelijkheid van Hide My Name te laten zien? Neem dan een moment de tijd om een review op onze website te posten. Op die manier kunnen we gezamenlijk laten zien hoe deze VPN aanbieder gewaardeerd wordt en wat jullie als klanten de voor- en nadelen van de producten en de service vinden. Heeft het nut om een review over Hide My Name te plaatsen? Absoluut, door dat te doen zul je voor klanten die deze site nog niet kennen veel vragen beantwoorden. Je geeft hen inzicht over wat ze kunnen verwachten en wat de aangeboden producten kunnen. Dat maakt het voor hen een stuk makkelijk om een keuze te maken. Daarom mag een beoordeling over jouw ervaring met deze VPN-site zeker niet ontbreken.

  Hide My Name
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hide My Name

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hide My Name een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hide My Name. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hide My Name actief?

  Hide My Name is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hide My Name gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.