ErvaringenSite

  Ervaringen Ivacy

  Het internet verschaft gebruikers de mogelijkheid om tot ver over de grenzen te gaan en een kijkje te nemen buiten ons eigen territorium. Al surfend op het Net ontdekken we dat we soms niet de enige zijn die meesurfen op hetzelfde IP-adres. Er zijn verschillende manieren waarop mensen kunnen inbreken op uw apparaat namelijk door te hacken of te cracken. Deze twee termen zijn de meest gangbare naast enkele andere termen die worden gebruikt bij computercriminaliteit. De gebruiker ervaart de meeste plezier als hij weet dat het internet veilig is. Behalve antivirus software zijn sommige internet bedrijven gespecialiseerd in andere technologische en geavanceerde producten, die ze op de markt brengen, waardoor de gebruiker zich veel veiliger voelt tijdens het internetgebruik. Wilt u meer hiervan weten? Lees op Ervaringensite.be op welke mogelijkheden er zijn en wat de ervaringen zijn van degene die er al ervaring mee hebben. Ook de reviews helpen mee bij het nemen van een juiste beslissing.

  Over Ivacy
  In 2006 werd het bedrijf Ivacy opgericht. De missie van Ivacy is het waarborgen van de privacy van de gebruikers. In 2007 introduceerden ze de VPN service en in 2010 waren ze de eerste die aan ‘Split Tunneling’ deden. Niet alleen voor internet privacy is voor Ivacy een pre, maar ze adverteert ook een betaalbaar product aan te bieden aan de consument. Het bedrijf is gesitueerd in Singapore.

  Producten en diensten van Ivacy
  Producten en diensten vanIvacy biedt gebruikers meer vrijheid bij het internetgebruik. Ivacy is een Virtueel Privé-netwerk (VPN) opgericht met als doel zorg te dragen dat acties op het net praktisch niet te traceren zijn. Dit, doordat het IP-adres wordt verdoezeld. De VPN-servers kunnen op Windows, Max, IOS, Xbox en vele andere apparaten worden aangesloten. Er is een helpcenter aanwezig, die u kunt bijstaan als u behoefte hebt aan ondersteuning. Bij Ivacy bestaat bovendien de mogelijkheid om een agent of wederverkoper te worden. Ivacy heeft op haar webpagina’s informatie hierover vrijgegeven, waardoor u bekend wordt met de voorwaarden, die hieraan verbonden zijn. Zowel persoonlijk als zakelijk kunt u van hun diensten gebruik maken. Voor studenten is er bovendien een speciale korting.

  Registratie, betaling en klachten bij Ivacy
  Registratie bij Ivacy kan dooruw e-mailadres en andere gegevens in te vullen. Op de verkoop pagina kunt u een account maken. Voor prijzen is er bovendien ook een speciale webpagina. De betaalmethoden, zoals PayPal, Mastercard, Bitpay etc. zijn eveneens op dezelfde webpagina zichtbaar. Er is ook een refund policy dus als u niet tevreden bent, kunt u het product onder de daar vermelde voorwaarden terug sturen. Ook de live chat biedt u de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een medewerker.

  Complimenten, beoordelingen en tips voor Ivacy
  ‘Een veiliger en toegankelijker wereld voor een ieder’, is de slagzin van Ivacy. Bent u dezelfde mening toegedaan? Hebt u ervaring met dit online bedrijf? Deel uw ervaring met ons mee op ErvaringenSite. U kunt gerust een review schrijven. Zelfs als u ontevreden bent over de diensten van Ivacy.

  Wilt u meer weten? Neem een kijkje op onze pagina. Op de site van Ivacy zijn er ook mogelijkheden om reviews te bekijken.

  Ontdek de gratis diensten van VDAB

  Ivacy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ivacy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ivacy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ivacy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ivacy actief?

  Ivacy is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ivacy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.