ErvaringenSite

  Ervaringen Online GfK

  Onderzoekingen verricht door experts zijn van belang om een beter inzicht te hebben in zaken. Het stelt individuen in de staat om met verkregen (nieuwe) informatie, kennis te hebben in zaken en knelpunten op een effectieve en efficiënte manier op te lossen. Hebt u altijd al willen deelnemen in een wetenschappelijk onderzoek? Grijp hierbij uw kans met de mogelijkheden die ErvaringenSite u biedt. Neen, wij van ervaringensite.be bieden geen onderzoekingen aan, maar wel inzage in het aanbod aan onlineonderzoekers en stellen participanten in de gelegenheid om met de reviews hun ervaringen vast te leggen. U wordt hierdoor geïnformeerd over de gang van zaken binnen de aangeboden onderzoeksprojecten online. Uiteraard verwachten wij van u dat u ook de reviews online leest.

  Over Online GfK

  Online GfK is een webomgeving voor deelnemers aan online onderzoek van GfK binnen België. Het GfK (Gesellschaft für Konsumforschung) is een van oorsprong Duitse marktonderzoeksinstituut en één van de vier grootste marktonderzoeksorganisaties in de wereld. Internationaal richt de GfK Group zich op Custom Research, Retail and Technology en Media. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Duitse stad Neurenberg. De oprichting vond plaats GfK in 1934 door een groep Duitse hoogleraren met als internationale leus: Growth from Knowledge. De organisatie bestaat uit meer dan 13.000 medewerkers en doet marktonderzoek in totaal in zo'n 100 landen wereldwijd. GfK in België GfK heeft twee kantoren; één in Brussel en één in Leuven. Het Online GfK-panel richt zich uitsluitend op Belgische inwoners en de vragenlijsten hebben uitsluitend betrekking op Belgische overheids- of commerciële instellingen.

  BTW cursus 2: Btw-tarieven & digitale diensten

  Producten en diensten van Online GfK

  Door u in te schrijven bij Online GfK, oefent u als deelnemer direct invloed uit op beslissingen van bedrijven en overheden. En wel door het onderzoek, dat wordt verricht over actuele maatschappelijke kwesties, peilingen over televisieprogramma's en muziekfragmenten, testen van kwaliteit van producten en/of hun verpakkingen en onderzoekingen van de aantrekkelijkheid van reclamecampagnes. De 13.000 professionals die zijn aangesloten bij Gfk verzamelen en analyseren van gegevens.

  Verzending, garantie & betaling bij Online GfK

  Voor deelname aan het onderzoek bij Online Gfk kan men zich opgeven via hun website. Per ingevulde vragenlijst ontvangt de participant punten op hun spaarsaldo. Het aantal punten is afhankelijk van de duurtijd, hoe langer de vragenlijst, hoe meer punten wordt verdiend. De verkregen spaarpunten worden uitbetaald in prijzen.

  Complimenten, klachten en tips voor Online GfK

  Bij technische problemen of vragen kan men zich wenden via e-mail van hun helpdesk. Met de verkregen spaarpunten hebt u tot mogelijkheid om deze te verzilveren bij één van winkelketens, met winkels op gebied van reizen, ervaringen, kleding en andere producten. Of u kunt deze punten schenken vanuit de naam van GfK België aan het goede doel van 11.11.11. Hebt u zelf al deelgenomen aan een onderzoek van Online Gfk? Hoe hebt u dit onderzoek ervaren? Hebt u werkelijk de spaarpunten ontvangen, zoals afgesproken en ging het verzilveren zonder calamiteiten? Wij zien ook uw reactie graag terug na uw eigen opgedane ervaring bij Online GfK.

  Nog niet gehoord van de onderzoeksprojecten van Online GfK. Door inkijk hier in de reviews bij evaringensite.be kunt u besluiten of zo een deelname iets voor u is.

  Online GfK
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Online GfK

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Online GfK een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Online GfK. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Online GfK actief?

  Online GfK is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Online GfK gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.