Online GfK

Alle reviews

Online GfK

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Online GfK

Onderzoekingen verricht door experts zijn van belang om een beter inzicht te hebben in zaken. Het stelt individuen in de staat om met verkregen (nieuwe) informatie, kennis te hebben in zaken en knelpunten op een effectieve en efficiënte manier op te lossen. Hebt u altijd al willen deelnemen in een wetenschappelijk onderzoek? Grijp hierbij uw kans met de mogelijkheden die ErvaringenSite u biedt. Neen, wij van ErvaringenSite bieden geen onderzoekingen aan, maar wel inzage in het aanbod aan onlineonderzoekers en stellen participanten in de gelegenheid om met de reviews hun ervaringen vast te leggen. U wordt hierdoor geïnformeerd over de gang van zaken binnen de aangeboden onderzoeksprojecten online. Uiteraard verwachten wij van u dat u ook de reviews online leest. 

Over Online GfK
Online GfK is een webomgeving voor deelnemers aan online onderzoek van GfK binnen België. Het GfK (Gesellschaft für Konsumforschung) is een van oorsprong Duitse marktonderzoeksinstituut en één van de vier grootste marktonderzoeksorganisaties in de wereld. Internationaal richt de GfK Group zich op Custom Research, Retail and Technology en Media. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Duitse stad Neurenberg. De oprichting vond plaats GfK in 1934 door een groep Duitse hoogleraren met als internationale leus: Growth from Knowledge. De organisatie bestaat uit meer dan 13.000 medewerkers en doet marktonderzoek in totaal in zo'n 100 landen wereldwijd. GfK in België GfK heeft twee kantoren; één in Brussel en één in Leuven. Het Online GfK-panel richt zich uitsluitend op Belgische inwoners en de vragenlijsten hebben uitsluitend betrekking op Belgische overheids- of commerciële instellingen.

Producten en diensten van Online GfK
Door u in te schrijven bij Online GfK, oefent u als deelnemer direct invloed uit op beslissingen van bedrijven en overheden. En wel door het onderzoek, dat wordt verricht over actuele maatschappelijke kwesties, peilingen over televisieprogramma's en muziekfragmenten, testen van kwaliteit van producten en/of hun verpakkingen en onderzoekingen van de aantrekkelijkheid van reclamecampagnes. De 13.000 professionals die zijn aangesloten bij Gfk verzamelen en analyseren van gegevens.

Verzending, garantie & betaling bij Online GfK
Voor deelname aan het onderzoek bij Online Gfk kan men zich opgeven via hun website. Per ingevulde vragenlijst ontvangt de participant punten op hun spaarsaldo. Het aantal punten is afhankelijk van de duurtijd, hoe langer de vragenlijst, hoe meer punten wordt verdiend. De verkregen spaarpunten worden uitbetaald in prijzen.

Complimenten, klachten en tips voor Online GfK
Bij technische problemen of vragen kan men zich wenden via e-mail van hun helpdesk. Met de verkregen spaarpunten hebt u tot mogelijkheid om deze te verzilveren bij één van winkelketens, met winkels op gebied van reizen, ervaringen, kleding en andere producten. Of u kunt deze punten schenken vanuit de naam van GfK België aan het goede doel van 11.11.11. Hebt u zelf al deelgenomen aan een onderzoek van Online Gfk? Hoe hebt u dit onderzoek ervaren? Hebt u werkelijk de spaarpunten ontvangen, zoals afgesproken en ging het verzilveren zonder calamiteiten? Wij zien ook uw reactie graag terug na uw eigen opgedane ervaring bij Online GfK.

Nog niet gehoord van de onderzoeksprojecten van Online GfK. Door inkijk hier in de reviews bij evaringensite.be kunt u besluiten of zo een deelname iets voor u is.