ErvaringenSite

  Ervaringen Online Star Register

  Een cadeau uitkiezen voor iemand speciaals gaat niet altijd gemakkelijk. U zit uren om het juiste cadeau uit te zoeken omdat u misschien twijfelt of het in de smaak gaat vallen. Gelukkig biedt Ervaringen.be u de gelegenheid om reviews door te nemen die kunnen helpen om uw zoektocht te verkorten. In de reviews komt u meer te weten over bedrijven die speciale cadeaus aanbieden zoals Online Star Register. U bent ook hier terecht voor de tips en tops van ervaren klanten over dit cadeaubedrijf, wat uw keuze helder gaat maken.

  Over Online Star Register
  Online Star Register (OSR) is opgericht in 1979 in Nederland en staat bekend als een internationale commerciëlenaamgevingbedrijf, die al 42 jaar zorgt voor het benoemen van sterren voor de samenleving. Het bedrijf staat voor eenieder open en het online bestellen van uw pakket is ook mogelijk op de website van het bedrijf. Online Star Register gelooft dat eenieder speciaal is en een ster verdient, waardoor het bedrijf het voor u mogelijk maakt een ster te benoemen. Het bedrijf heeft zich internationaal uitgebreid in de volgende landen: Canada, Duitsland, Verenigde Koninkrijk, Australië, Zuid-Afrika, Spanje, Japan, Ierland en China.

  Producten en diensten van Online Star Register.
  Bij Online Star Register bent u terecht voor het kiezen en benoemen van sterren waar u ook mocht zijn. U koopt niet fysiek sterren, omdat zij een dienst levert. Het bedrijf voorziet u van een persoonlijke eeuwigdurende ster dat op een uniek stercertificaat gepresenteerd wordt. U krijgt de mogelijkheid om een ster te benoemen, die wordt opgenomen in het Online Star Register. Hiermee probeert het bedrijf u te helpen een speciale gebeurtenis op een hele bijzondere, persoonlijke, unieke en originele manier te herinneren. Naast een ster kunt u ook een cadeaupakket aankopen bij Online Star Register. Het pakket wordt gepersonaliseerd voor u in elkaar gezet. Het pakket omvat dan een gepersonaliseerd sterrencertificaat, een gepersonaliseerde brief, een OSR-code uitleg blad, een glow-in-the-dark sterrensticker, een tekstkaart met persoonlijke boodschap, een gedetailleerde draaibare sterrenkaart, een Elegante cadeauverpakking en een envelop die in elke brievenbus past. U heeft zo dan de gelegenheid om uw dierbare een speciaal cadeau te schenken. Het bedrijf benoemd de sterren die het hele jaar zichtbaar zijn aan de nachtelijke hemel. Online Star Register heeft zich internationaal uitgebreid en valt onder de EU-wetgeving en is gesponsord door UPS, Norton SECURED en McAfee SECURE.

  Complimenten, klachten en tips voor Online Star Register.
  Bij Online Star Register kunt u vrij langs lopen voor afhaal van uw bestelling, maar u kunt ook gebruikmaken van de verzendingsmogelijkheden. Bent u ontevreden of heeft u vragen, dan kunt u de klantenservice gerust contacten via de website van het bedrijf, de Facebook pagina, Instagram, Pinterest en YouTube. Mocht de gegeven ster u niet bevallen of bent u ontevreden over het werk van het bedrijf, dan wordt er een ander ster aan u gegeven, zo niet krijgt u de totale aankoopprijs terug.

  Heeft u eerder al gebruik gemaakt van Online Star Register? Plaats dan uw ervaring met het bedrijf in een review op de website van ErvaringenSite. Zo komen nieuwe klanten meer informatie te weten over dit bedrijf.

  Als u zelf naar meer informatie zoekt over Online Star Register en u wilt weten hoe zij haar sterren en speciale cadeaus aan de man brengt dan kunt u ook hier op ErvaringenSite inkijken in reviews van mensen die er meer ervaring mee hebben.

  SEO & SEA diensten van MarketingKarwei

  Online Star Register
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Online Star Register

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Online Star Register een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Online Star Register. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Online Star Register actief?

  Online Star Register is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Online Star Register gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.