Plarium - online strategy Reviews

: 18
28% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
Etienne
Dit bedrijf is echt verschrikkelijk! De spelen zijn van slechte kwaliteit, de klantenservice is onbeleefd en ze lijken alleen maar geïnteresseerd te zijn in geld van klanten af te troggelen. Ik heb...Lees verder
J
Juliette
Echt een teleurstellende ervaring met het proberen te downloaden van een online strategie spel. Tijdens het downloaden kreeg ik plots een waarschuwing van mijn antivirussoftware dat er een trojan g...Lees verder
L
Lisa Toussaint
Als gepassioneerde gamer ben ik altijd op zoek naar nieuwe games om te spelen. Plarium heeft een fantastisch aanbod aan online strategie games, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. Het beste ...Lees verder
L
Lore
Als een ervaren speler van online strategiegames, moet ik zeggen dat ik echt teleurgesteld ben in de manier waarop trofeeën en tegenstanders worden toegewezen in dit spel. Het lijkt erop dat je enk...Lees verder
F
Fien François
Mijn ervaring met de online strategiegame launcher was echt niet goed. Ik speelde het spel al meer dan een jaar op Facebook op mijn pc zonder problemen. Maar helaas hebben ze besloten om te stoppen...Lees verder

Alle reviews (18)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verspilde tijd en geld

  Dit bedrijf is echt verschrikkelijk! De spelen zijn van slechte kwaliteit, de klantenservice is onbeleefd en ze lijken alleen maar geïnteresseerd te zijn in geld van klanten af te troggelen. Ik heb zo'n spijt dat ik ooit iets van hen heb gekocht. Ze zijn echt het slechtste bedrijf met de slechtste spelen wereldwijd!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online strategie spel

  Echt een teleurstellende ervaring met het proberen te downloaden van een online strategie spel. Tijdens het downloaden kreeg ik plots een waarschuwing van mijn antivirussoftware dat er een trojan gedetecteerd was. Dat was echt rot en ik wil iedereen waarschuwen om beter niks van dat bedrijf te downloaden. Het lijkt wel alsof het vol rommel zit en het is gewoon schandalig dat dat nog op het internet te vinden is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online strategie games

  Als gepassioneerde gamer ben ik altijd op zoek naar nieuwe games om te spelen. Plarium heeft een fantastisch aanbod aan online strategie games, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. Het beste is dat de meeste spellen helemaal gratis zijn! Ik kan het niet helpen om iets nieuws uit te proberen, zelfs van een onbekende ontwikkelaar. Maar met Plarium zijn er ook games van bekende gamestudio's, waardoor de diversiteit en kwaliteit gegarandeerd zijn. Het is een geweldige gaming service die me helpt om even te ontsnappen aan de realiteit en me volledig onder te dompelen in virtuele werelden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van in-game valuta

  Als een ervaren speler van online strategiegames, moet ik zeggen dat ik echt teleurgesteld ben in de manier waarop trofeeën en tegenstanders worden toegewezen in dit spel. Het lijkt erop dat je enkel competitief kan blijven door honderden euro's per maand te investeren, anders verlies je snel terrein en sta je tegenover onverslaanbare tegenstanders. Het is frustrerend om te merken dat prestaties niet eerlijk worden beoordeeld en de klantendienst geen duidelijke uitleg biedt voor deze ongelijkheid. Zelfs kleine veranderingen aan mijn uitrusting leiden tot crashes in het spel, waarbij de klantendienst de schuld bij mijn systeem legt zonder dit fatsoenlijk te onderbouwen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online strategie game launcher

  Mijn ervaring met de online strategiegame launcher was echt niet goed. Ik speelde het spel al meer dan een jaar op Facebook op mijn pc zonder problemen. Maar helaas hebben ze besloten om te stoppen met de ondersteuning op Facebook, dus moest ik hun launcher downloaden. En sindsdien is het zo traag geworden dat het spel gewoon niet meer leuk is om te spelen. En jammer genoeg kon de klantenservice me ook niet helpen met dit probleem.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online strategiegame

  Het lijkt erop dat het spel gewoon te duur is, en alleen een paar gelukkige spelers krijgen goede kampioenen. De slechte kampioenen worden te vaak gegeven, wat niet eerlijk is voor de spelers in de arena. Het is bijna onmogelijk om evenementen te voltooien omdat de drempel te hoog is ingesteld. Je moet veel tijd investeren in het spel, en hoewel er wel vooruitgang is, is dit moeilijk zonder goede kampioenen. Er worden voortdurend nieuwe kampioenen aan het spel toegevoegd, maar de kans om goede teams te vormen met fragmenten blijft laag.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte klantenservice

  De klantendienst is echt niet goed. Toen ik opzegde, kon ik mijn e-mailadres niet veranderen en kreeg ik duizenden e-mails met allerlei verzoeken. En dan is er ook nog een account dat niet wordt gebruikt en gewoon dood is, tussen alle bots.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online strategie spel

  Het is best wel zot hoeveel je kan uitgeven aan dat spel. De gratis versie werkt wel, maar je bent veel trager en ze blijven maar proberen je te verleiden om toch geld te betalen. De kosten voor de betaalde versies zijn echt belachelijk hoog en ze blijven maar pushen. Het spel vraagt zoveel tijd en moeite, dat het zelfs verslavend kan worden. Het lijkt alsof Plarium een heel leger aan gaming-psychologen heeft om nog meer trucjes te bedenken om je te laten betalen. Het beloningssysteem is echt overal en sommige mensen geven maandelijks echt te veel geld uit aan dat spel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Strategisch spel, online

  Ik heb dit spel echt jaren gespeeld. Ik heb mijn account helemaal opgekrikt en er ontelbare dollars in gestoken. Het was absoluut mijn favoriete spel aller tijden. Maar helaas kwam daar ongeveer een jaar geleden een einde aan. Toen brachten ze een enorme bundel uit. Enkel beschikbaar voor bepaalde spelers. En het was geen gewone bundel, nee, het was gigantisch en bevatte genoeg spullen om het spel voor iemand compleet te veranderen. En al dat voor maar 4,99 dollar. Zoals ik al zei, niet iedereen kreeg deze kans. Ik vond dat echt oneerlijk. Het zorgde ervoor dat nieuwe spelers die het kochten sterker waren dan vele oudere spelers. Ik had zo hard gewerkt, zo veel moeite gedaan en duizenden besteed om te komen waar ik was. En toen maakte dit ene actie van het bedrijf dat ik het spel verliet. Het was zo oneerlijk. Een slag in het gezicht voor mensen zoals ik die dat niet kregen. Ik heb honderden keren geklaagd over deze onrechtvaardige daad. Maar ze willen er niets aan doen. Ze beweren geen controle te hebben over de bundels, maar dat is een leugen. Het bedrijf heeft die bundel samengesteld en de spelers geselecteerd die het kregen. Niemand anders kreeg dit speciale aanbod. Ik smeekte om een rechtzetting, maar tevergeefs.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Recent in-game purchase

  Ik heb onlangs iets gekocht in het spel en ik had een probleem met de gameplay. Ik heb contact opgenomen met de klantendienst voor hulp, maar helaas was de medewerker niet behulpzaam en leek mijn zorgen te negeren. Ondanks dat ik al lang het spel speel, werd mijn feedback niet serieus genomen en voelde ik me gefrustreerd en niet gehoord. Het is teleurstellend wanneer een ondersteuningsteam niet op een respectvolle en professionele manier met spelerzorgen omgaat.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Promo code not working

  Ik heb geprobeerd om een promotiecode te gebruiken voor dit spel, maar het werkte helemaal niet. Ik heb contact opgenomen met het ondersteuningsteam, maar ze bleven zeggen dat ik de code nooit hebt ingevoerd tijdens de actieve periode. Het is zo frustrerend als ze niet naar me luisteren en gewoon geld willen achteroverdrukken van de spelers zonder te geven om onze ervaring. Het is respectloos en ik ben helemaal niet blij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online strategiegame

  Ik heb gemerkt dat veel beoordelingen overeenkomen met mijn ervaringen en ik kan zeggen dat voor degenen die na het werk wat tijd willen doden en over het algemeen geen geld willen inzetten (dus niet te ambitieus spelen), dit wel mogelijk is. Voor nieuwkomers zullen de vele bugs die in de loop der tijd zijn geïntroduceerd misschien niet meteen opvallen. Tenzij je het spel van de Plarium app niet meer kunt opstarten of als het voortdurend crasht... Als je dan probeert via een browser te spelen en dezelfde problemen ondervindt. In dat geval kun je beter iets anders gaan spelen, want de klantenservice zal je niet helpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte gameplay, hoge kosten

  Ik geef mijn geld liever uit aan andere spellen waar ik wel moet betalen, maar geen extra kosten heb en waar ik volop van geniet tijdens het spelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Honderden euro's uitgegeven aan een online strategiegame...

  Ik heb echt zoveel geld verspild aan die online strategiegame en echt bijna niks ervoor teruggekregen. Het is zo'n moeilijk spel, vooral voor gewone mensen. Het is gewoon belachelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldige graphics

  Ik ben echt onder de indruk van de fantastische graphics, het is echt geweldig wat tegenwoordig allemaal mogelijk is qua gaming. De details en het realisme in de beelden zijn echt super!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online strategiegame

  Als iemand die vaak online strategiegames speelt, moet ik zeggen dat ik dit spel echt niet leuk vond. Het is wel gratis, maar om écht verder te komen en competitief te zijn, moet je veel geld uitgeven. Dat zorgt ervoor dat spelers die wel geld willen betalen een oneerlijk voordeel hebben en het plezier voor anderen bederven. Het spel is dus eigenlijk zo ontworpen dat het bijna onmogelijk is om succesvol te zijn zonder geld uit te geven, en dat is jammer. Al bij al zou ik dit spel niet aanraden aan anderen, tenzij je wilt betalen voor minimale voldoening.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gave werelden

  Soms een beetje ouderwets; ik speel al superlang dit soort spellen, maar het verveelt nooit.
  Je kunt hier kiezen uit gave werelden, zelf vind ik de Spartanen het coolst, ook door die graphics enzo, maar die Piraten zijn ook grappig!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Supervet

  Onrealistisch natuurlijk, maar who cares dit is supervet!! Wel met aanmelden enzo, maar nou ja


Anderen bekeken ook