ErvaringenSite

  Ervaringen P&O Ferries

  P&O Ferries is een bedrijf dat zich specialiseert in het vervoeren van personen en vracht. Het bedrijf heette oorspronkelijk P&O Irish Sea (van 1998 tot 2010) maar werd dus later omgedoopt tot de handelsnaam P&O Ferries. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mesen over P&O Ferries lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het vervoersbedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over P&O Ferries

  Het merk P&O Irish Sea werd in 1998 gevormd door de fusie van de veerdiensten van Pandoro Ltd (die vrachtgeoriënteerde routers tussen Engeland, Schotland en Frankrijk naar Ierland exploiteerde) en P&O European Ferries (Felixstowe) Ltd. Het gefuseerde bedrijf kreeg een nieuwe naam en het hoofdkantoor werd gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van Pandoro aan Copse Road in Fleetwood. Alleen de in Cairnryan gevestigde dienst van P&O European Ferries (Felixstowe) Ltd werd overgedragen aan de gefuseerde onderneming. In 2010 werd P&O Irish Sea omgedoopt tot P&O Ferries. Officieel blijft de bedrijfsnaam echter P&O European Ferries (Irish Sea) Ltd. Deze rebranding viel samen met andere veranderingen binnen de P&O Ferries groep van bedrijven, zoals de sluiting van de route Portsmouth-Bilbao.

  Producten en diensten van P&O Ferries

  P&O Ferries exploiteert veel routes over de Ierse Zee:
  - Cairnryan - Larne: conventionele veerboten (het hele jaar door met snellle vaartuigen tijdens de renovatieperiode van conventionele veerboten)
  - Liverpool - Dublin: het hele jaar door conventionele veerboten
  - Dover - Calais: het hele jaar door passagiers en goederenroutes
  - Dublin - Cherbourg: passagiers en goederenroutes het hele jaar door

  Het bedrijf exploiteert ook enkel vrachtroutes over bepaalde trajecten. Hier zijn passagiers dus niet welkom, deze zijn:
  - Dover naar Zeebrugge en terug
  - Teesport naar Rotterdam en terug
  - Teesport naar Zeebrugge en terug
  - Tilbury naar Zeebrugge en terug
  - Calais naar Tilbury en terug
  Inmiddels opereert P&O Ferries dus niet alleen meer aan de Ierse Zee en operereert het bedrijf in vijf hoofdgebieden: gecentreerd rond Dover, Portsmouth, Southampton, de Ierse Zee en de onlangs toegevoegde Noordzee. Het bedrijf opereert dus wel voornamelijk in Europa en rond het Verenigd Koninkrijk, niet gek gezien hun geschiedenis met het land en de Ierse Zee.

  Aanbevelingen, klachten en tips over P&O Ferries

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf P&O Ferries? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over P&O Ferries op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over P&O Ferries vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over P&O Ferries of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf P&O Ferries nu achter.

  P&O Ferries
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over P&O Ferries

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is P&O Ferries een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over P&O Ferries. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is P&O Ferries actief?

  P&O Ferries is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van P&O Ferries gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.