Reason Studios Reviews

: 8
50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

F
fien
De klantenservice die niet ondersteunend en responsief is, is echt teleurstellend. Ik heb al verschillende keren via e-mail contact proberen op te nemen, maar kreeg zelden een nuttig antwoord. Het ...Lees verder
A
alessio
Wow, ik heb onlangs muzieksoftware gekocht om als plugin te gebruiken en de synths zijn echt geweldig! Toch liep ik tegen een probleem met de compatibiliteit aan en het duurde meer dan een week voo...Lees verder
L
L. Lecomte
Reason Studios is echt geweldig! Ik moet gewoon mijn positieve ervaringen delen. Wat mij vooral aantrekt, is de ongelooflijke veelzijdigheid als een digitaal audiowerkstation (DAW) met zijn rack en...Lees verder
A
A. Janssen
Na het kopen van Reason Suite en enkele add-ons, heb ik jammer genoeg gemerkt dat de offline validator niet meer werkt sinds de laatste update. Dat betekent dat ik nu altijd online moet zijn om de ...Lees verder
M
M. Noël
Wauw, ik was serieus onder de indruk van de klantendienst van dat bedrijf! Ik moest voor 't eerst bellen en binnen de 2 werkdagen was mijn probleem al opgelost door een supervriendelijke medew...Lees verder

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Muziekproductie software suite

  De klantenservice die niet ondersteunend en responsief is, is echt teleurstellend. Ik heb al verschillende keren via e-mail contact proberen op te nemen, maar kreeg zelden een nuttig antwoord. Het lijkt er eerder op dat mijn berichten genegeerd worden of maar af en toe beantwoord. Ik heb zelfs gevraagd om een volledige terugbetaling van de software suite en refills vanwege een probleem met het bewerken van Rex-slices in de software dat nog steeds niet is opgelost. Het is frusterend om te zien dat een bedrijf dat zo'n expertise heeft in dit domein, niet in staat is om basissteun te bieden aan zijn klanten. Ik zou niet aanraden om te investeren in deze software suite, gezien de beperkte ondersteuning en responsiviteit van de klantenservice.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  muzieksoftware

  Wow, ik heb onlangs muzieksoftware gekocht om als plugin te gebruiken en de synths zijn echt geweldig! Toch liep ik tegen een probleem met de compatibiliteit aan en het duurde meer dan een week voordat ik een antwoord kreeg. Gelukkig slaagde ik erin om het zelf op te lossen door de presets te kopiëren, maar het was best lastig gedoe. Dus ja, als je een probleem hebt, moet je misschien zelf op zoek gaan naar een oplossing. Echt jammer, want andere bedrijven zijn vaak veel beter in het snel oplossen van problemen met deze muzieksoftware.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Digitale audiowerkstation

  Reason Studios is echt geweldig! Ik moet gewoon mijn positieve ervaringen delen. Wat mij vooral aantrekt, is de ongelooflijke veelzijdigheid als een digitaal audiowerkstation (DAW) met zijn rack en SSL-mixer. Het feit dat je de sfeer van een fysieke studio kan nabootsen in een digitale omgeving, is gewoon fantastisch.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reason Suite

  Na het kopen van Reason Suite en enkele add-ons, heb ik jammer genoeg gemerkt dat de offline validator niet meer werkt sinds de laatste update. Dat betekent dat ik nu altijd online moet zijn om de software te kunnen gebruiken, wat echt lastig is voor mij als zeeman die vaak ver weg is van wifi. Voor mij voelt dit aan als oneerlijk en respectloos tegenover de klanten, zeker omdat hier niets over vermeld stond in de overeenkomst. Als ik bijna 1000€ uitgeef, verwacht ik toch wel betere service en duidelijkheid.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Professionele en vriendelijke klantenservice

  Wauw, ik was serieus onder de indruk van de klantendienst van dat bedrijf! Ik moest voor 't eerst bellen en binnen de 2 werkdagen was mijn probleem al opgelost door een supervriendelijke medewerker. Echt top service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reason software

  OMG, Reason software is echt geweldig voor muziek maken en zo. Maar hun ondersteuning is gewoon niet zo cool. Ik gebruik hun software al jaren en heb er echt veel geld aan uitgegeven, maar toen ik hulp nodig had met dit crashprobleem, hebben ze zelfs drie weken niet geantwoord! Ik bedoel, kom op, ik heb veel betaald voor deze software en kan het nu niet eens fatsoenlijk gebruiken. Het is echt frustrerend, snap je?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen licenties meer

  Na het zien hoe ze klanten behandelen met betrekking tot de software die ze verkopen onder een eeuwigdurende licentie, voel ik me beschaamd door dit bedrijf. Het is eigenlijk niet zo moeilijk om gewoon het juiste te doen, vind ik. Als je een licentie verkoopt voor 10 jaar en ik ga daarmee akkoord, dan is het logisch dat je na die 10 jaar mag doen wat je wil. Maar als je mij een eeuwigdurende licentie verkoopt voor een prijs die jij bepaalt, dan moet het toch aan mij zijn om te beslissen of ik het blijf gebruiken of niet. Ik zal in elk geval nooit meer zaken doen met bedrijven zoals deze, en dankzij platformen zoals dit kan ik anderen waarschuwen voor het soort bedrijf dat jullie zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  softwarelicentie

  Ik kocht een softwarelicentie en was echt blij om ermee te beginnen. Maar man, de klantenservice van dat bedrijf is echt slecht. Ik hoopte echt dat ik het lang kon blijven gebruiken, maar nu lijkt dat niet meer mogelijk. Ze zeggen dat het een 'eeuwige licentie' is, maar dat is zeker niet waar. Ik voel me een beetje bedrogen als je het aan mij vraagt.


Anderen bekeken ook