ErvaringenSite

  Ervaringen Shaw Academy

  Als je jezelf online wat wilt bijscholen, is fysiek les niet altijd nodig of gewenst. Tegenwoordig kunnen er ook online lessen gevolgd worden. Je kan op deze manier certificaten of diploma's halen. Shaw Academy is één van de bedrijven online die cursussen aanbiedt in een poging mensen bij te scholen voor vakgebieden waar hun interesse ligt. Is Shaw Academy de juiste keuze voor jou om online les te volgen en zo een certificaat of diploma te halen? Er zijn zoveel soortgelijke bedrijven online en het kan soms lastig zijn om de bomen door het bos te zien. Om toch een weloverwogen keuze te kunnen maken, is dit dé plek om reviews over Shaw Academy te lezen en achter te laten.

  Over Shaw Academy
  Het doel van het platform van Shaw Academy is mensen cursussen aanbieden om zo online te kunnen leren. Het bedrijf, Shaw Academy, is opgericht in 2012 en had in dat jaar rond de 700 studenten voor één cursus. Tegenwoordig hebben ze meer dan 520.000 studenten verspreid over meer dan 100 cursussen. Het bedrijf neemt leerkrachten aan die hun eigen cursussen kunnen maken binnen een bepaalde categorie. Deze cursussen zijn meestal een mix tussen zelfstudie en liveles met de leerkracht. Aan het einde van een cursus, krijg je een diploma of certificaat om je nieuw geleerde vaardigheden op je curriculum vitae te zetten. Dit zou je kunnen helpen in je carrière of bij het vinden van een nieuwe baan.

  Shaw Academy is ook bezig met blog posts maken die voornamelijk met educatie, banen,het platform of met manier van denken te maken hebben.

  Producten en Diensten van Shaw Academy

  Het aanbod van Shaw Academy bestaat uit cursussen waarin product en dienst zijn vervlochten met elkaar. De leerkracht geeft les en er staat lesmateriaal in de cursus waar je voor betaald hebt. Op het platform zijn meerdere cursussen te vinden voor verschillende vaardigheden waar je wellicht interesse in hebt of niet. Er zijn vaardigheden te leren die ook gerelateerd kunnen zijn aan hobby's, zoals fotografie, schoonheid en schilderen. Ook zijn er specifieke vaardigheden die geleerd kunnen worden op het gebied van bedrijfskunde, zoals data analyseren, marketing en boekhouden. Voor een cursus is een inzet van meerdere weken vaak verplicht voor een diploma kan worden uitgereikt.

  Complimenten, Klachten en Tips voor Shaw Academy
  Heb je ooit gebruik gemaakt van de cursussen en/of de klantenservice van Shaw Academy? Dan is dit de juiste plek voor jou om een review achter te laten. Reviews kunnen erg belangrijk zijn voor andere consumenten om tot een weloverwogen beslissing te komen. Zou je de cursussen aanraden? Ben je tevreden over de cursus of juist niet? Voldeed de cursus aan je verwachtingen? Positieve reviews kunnen mensen online net dat extra zetje in de rug geven wat ze nodig hebben. En negatieve reviews kunnen ervoor zorgen dat we samen de diensten van bedrijven, zoals Shaw Academy, scherp houden. Heb je een klacht en wil je daar een oplossing voor? Dan kan je je het beste melden bij Shaw Academy zelf. Dit kan via hun website.

  Open diensten

  Shaw Academy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shaw Academy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shaw Academy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Shaw Academy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shaw Academy actief?

  Shaw Academy is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shaw Academy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.